درخواست: جزوات صفر تا صد استاد ثابتی
-
سلام به همه كنكوري ها .. دوستان من تازه دارم از راه ابريشم رياضي استفاده ميكنم بايد كنارش صفرتا صد ها رو هم ببينيم وقت واسه جزوه نوشتن نيست ميترسم نرسم . كسي جزوه اقاي ثابتي رو نداره ؟ ممنونم ازتون
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء -
سلام به همه كنكوري ها .. دوستان من تازه دارم از راه ابريشم رياضي استفاده ميكنم بايد كنارش صفرتا صد ها رو هم ببينيم وقت واسه جزوه نوشتن نيست ميترسم نرسم . كسي جزوه اقاي ثابتي رو نداره ؟ ممنونم ازتون
دانش-آموزان-آلاء@elahe-shr رفیق اینجوری خیلی تایم میبره ازت و کلی انرژی میگیره ازت روش کار من اینجوری تو این درس که صفرتاصد هارو میبینم نکات مهمی ک میگ رو کنار دستم نوت برمیدارم.یدور سریع کتاب خیلی سبز رو میخونم مثال های حل شد رو کار میکنم و نوت برمیدارم و میرم سر حل تست های آلا بعد اگ تایم اوردم از خیلی سبزم تستی میزنم.اگ بخای با این وسواس کار کنی تایمت بیخودی میسوزه.یکم که کار کنی و راه بیوفتی میبینی بعضی نکات واقعا تکراریه و دگ چیز روتینی میشه برات مهم کار کردنه.تجربه من بود بازم همه چی بسته به شرایط تو داره.موفق باشی
-
دانش-آموزان-آلاء -
M monirs این موضوع را از راه ابریشم ریاضی تجربی جابهجا کرد