6کسر شیمی.
-
Faeze Radseresht
سلام 6 کسر استوکیومتری رو میدونم منظورتون اینا هست ؟

Morteza Khodaie خیلی ممنونم. 🌹🌹
-

سلام...من اینو از تویکی از تاپیکا کش رفتم🤐😂 خیلی بدرد بخورهنمیدونم کی گذاشته بودش ولی هر کی بود ببخشید بدون اجازه برداشتم(میخواستید نزارید خوو)😐😂
0-0ftm مرسی عزیزم. 😂😂
-
Morteza Khodaie خیلی ممنونم. 🌹🌹
Faeze Radseresht :folded_hands_light_skin_tone: :tulip: :tulip:
-
0-0ftm مرسی عزیزم. 😂😂
Faeze Radseresht خواهش میکنم 😁😅
-
0-0ftm ممنونم. ببخشید متوجه نشدم. میشه بیشتر راهنماییم کنید. 💞💕💓
-
0-0ftm ممنونم. ببخشید متوجه نشدم. میشه بیشتر راهنماییم کنید. 💞💕💓
Faeze Radseresht قربونت♥️
اون عکسی ک آقا مرتضی فرستادن رو نگاه کنید روی کسر نوشته مول تقسیم بر ضریب
ولی تو عکسی که من فرستادم کسر ها برعکسن ینی نوشته شده ضریب تقسیم بر مول!بقیه کسر ها هم همینطور صورت و مخرج فقط جا ب جا شدن(عکسی ک فرستادم)
بستگی ب خودتون داره هر جور راحتید میتونید کسر ها رو یاد بگیرید و فرقی نداره ♥️
-
Faeze Radseresht قربونت♥️
اون عکسی ک آقا مرتضی فرستادن رو نگاه کنید روی کسر نوشته مول تقسیم بر ضریب
ولی تو عکسی که من فرستادم کسر ها برعکسن ینی نوشته شده ضریب تقسیم بر مول!بقیه کسر ها هم همینطور صورت و مخرج فقط جا ب جا شدن(عکسی ک فرستادم)
بستگی ب خودتون داره هر جور راحتید میتونید کسر ها رو یاد بگیرید و فرقی نداره ♥️
0-0ftm ممنونم. 🌹 🌹 🌹
-
0-0ftm ممنونم. 🌹 🌹 🌹
Faeze Radseresht خواهش میکنم 💫💞
-

سلام...من اینو از تویکی از تاپیکا کش رفتم🤐😂 خیلی بدرد بخورهنمیدونم کی گذاشته بودش ولی هر کی بود ببخشید بدون اجازه برداشتم(میخواستید نزارید خوو)😐😂
0-0ftm در 6کسر شیمی. گفته است:

یادش بخیر نزدیک کنکور اینو تو تاپیک بچه های تجربی 99 گذاشته بودم دور هم جمع بندی کنیم :face_with_tears_of_joy:
حلالتون آقا اصن گذاشتم که استفاده کنید دیگه:beaming_face_with_smiling_eyes: :heart_suit: -

یادش بخیر نزدیک کنکور اینو تو تاپیک بچه های تجربی 99 گذاشته بودم دور هم جمع بندی کنیم :face_with_tears_of_joy:
حلالتون آقا اصن گذاشتم که استفاده کنید دیگه:beaming_face_with_smiling_eyes: :heart_suit:zeinabmaghsoudi ممنونم گلم😂💜💙
-
zeinabmaghsoudi ممنونم گلم😂💜💙
Faeze Radseresht در 6کسر شیمی. گفته است:
https://forum.alaatv.com/topic/11806/بچه-های-کنکور-تجربی99/1957?_=1609301063524
اینم فرمولای فیزیکه خیلی بدرد بخوره امیدوارم واسه شما هم مفید باشه:sunflower: -

حلالتون آقا اصن گذاشتم که استفاده کنید دیگه:beaming_face_with_smiling_eyes: :heart_suit:zeinabmaghsoudi عع شما بودید 😁 دست شما درد نکنه🙈💞
-
Faeze Radseresht در 6کسر شیمی. گفته است:
https://forum.alaatv.com/topic/11806/بچه-های-کنکور-تجربی99/1957?_=1609301063524
اینم فرمولای فیزیکه خیلی بدرد بخوره امیدوارم واسه شما هم مفید باشه:sunflower:zeinabmaghsoudi ممنونم ❤️🧡💛💚💙💜