زیست دهم/نوار قلب
-
همونطور که میدونید موج های نوار قلب فعالیت الکتریکی قلب رو نشون میده حالا سواله من این هست که توی استراحت عمومی که قلب فعالیت الکتریکی نداره پس موج و منحنیT که ایجاد شده برای چی هست و از کجا اومده؟
-
همونطور که میدونید موج های نوار قلب فعالیت الکتریکی قلب رو نشون میده حالا سواله من این هست که توی استراحت عمومی که قلب فعالیت الکتریکی نداره پس موج و منحنیT که ایجاد شده برای چی هست و از کجا اومده؟
Arefe Heydari
موج T دستور استراحت به بطن ها و در کل استراحت عمومیه -
موجT به علت خروج پیام الکتریکی از بطن ها ایجاد میشه
خروج پیام تحریک از دهلیزها هم باعث ایجاد موج میشه که فک کنم به علت همزمانی با موج تحریک بطن نشون داده نمیشه -
Arefe Heydari منحنی فعالیت الکتریکی را نشان می دهد در این زمان شاید قلب فعالیت مکانیکی نداشته باشد اما فعالیت الکتریکی دارند
-
موجT به علت خروج پیام الکتریکی از بطن ها ایجاد میشه
خروج پیام تحریک از دهلیزها هم باعث ایجاد موج میشه که فک کنم به علت همزمانی با موج تحریک بطن نشون داده نمیشهzoohre hocini منظورتون از خروج پیام چیه؟پیام از یاخته های قلبی خارج میشه کجا میره؟
-
zoohre hocini منظورتون از خروج پیام چیه؟پیام از یاخته های قلبی خارج میشه کجا میره؟
Arefe Heydari ببینید اینکه خارج بشه الزاما که نباید جای خاصی بره
درمتن کتاب درسی دهم گفته شده"پیام الکتریکی از یاخته ها خارج می شود که باعث ثبت موجT در دستگاه می شود."
اینم توضیح کتاب نشر هست"موجی است مربوط به استراحت در آمدن بطن ها که همراه با خارج شدن تدریجی پیام الکتریکی از یاخته های بطنی ثبت می شود." -
zoohre hocini منظورتون از خروج پیام چیه؟پیام از یاخته های قلبی خارج میشه کجا میره؟
Arefe Heydari
۱_در بدن انسان بافت عضلانی و عصبی توانایی فعالیت الکتریکی وتچلید و هدایت پیام الکتریکی دارن
۲_ روش ایجاد پتانسیل عمل را در فصل یک یازدهم میخونیم اینکه میگن پیام خارج میشوددر واقع اینه که فعالیت الکتریکی یاخته ها از حالت ایجاد پیام به حالت عادی تغییر می کنه و یاخته ها از حالت تحرکات الکتریکی در میان را کتاب میگه پیام خارج بشه