از کدوم قسمت آلا فیلمای بقیه ی معلما رو میبینین؟
-
سلام به تمام دوستان آلایی،من امسال دهم هستم و تازه واردم،توی اپلیکیشن آلا برای هر درس فقط تدریس یه سری استادای خاص هست،یعنی برای فیزیک فقط یه معلم برای شیمی یه معلم و....،شما از کدوم قسمت آلا فیلمای بقیه ی معلما رو میبینین؟چون الان دیدم که دوستان از هر درس چندین معلم مثال زدن ولی من فقط برای هر درس فقط یه معلم میشناسم همونایی که توی بکگراند اپ و وبسایت هست،و دیگری اینکه میگن کتاب نسبت به سالای قبل تغییر کرده،یعنی اگه من فیلمای سالای قبلو ببینم هیچ تاثیری نداره؟ممنون میشم کمکم کنید دوستان🤍
-
سلام به تمام دوستان آلایی،من امسال دهم هستم و تازه واردم،توی اپلیکیشن آلا برای هر درس فقط تدریس یه سری استادای خاص هست،یعنی برای فیزیک فقط یه معلم برای شیمی یه معلم و....،شما از کدوم قسمت آلا فیلمای بقیه ی معلما رو میبینین؟چون الان دیدم که دوستان از هر درس چندین معلم مثال زدن ولی من فقط برای هر درس فقط یه معلم میشناسم همونایی که توی بکگراند اپ و وبسایت هست،و دیگری اینکه میگن کتاب نسبت به سالای قبل تغییر کرده،یعنی اگه من فیلمای سالای قبلو ببینم هیچ تاثیری نداره؟ممنون میشم کمکم کنید دوستان🤍
kimi Emami سلام تو اپلیکیشن تو هر قسمت که باشین یعنی دهم یازدهم و دوازدهم میتونید گزینه ی بیشتر رو بزنید و تمام اساتید و تدریس هاشون رو ببینید راستی بعضی از کتاب ها تفاوت زیادی نداشتند و بی تاثیر نیستن
-
kimi Emami سلام خوش اومدی منم دهم هستم نگفتی ریاضی هستی یا تجربی ؟ ولی حالا میگم اینا عالین
شیمی = آقای گودرزی
فیزیک = آقای کارزاریان برای تست ولی اگه وقت داری اقای یاری چون تازه اومدی وقت نمیشه اقای یاری رو نگاه کنی جون خیلی زیاده ولی آقای کارزاریان عالیه
ریاضی دهم فقط فقط آقای لکستانی که سه دوره دارن
۱_صفر تا صد ریاضی دهم
۲_کاراگاه تست ریاضی دهم
۳_تورق ریاضی برای کتاب درسی
و زیست هم که اگه تجربی هستی بگم؟