رسم توابع و انتقال
-
سلام
در تابع جزء صحیح برای انتقالش مثل بقیه توابع باید نقطه یابی بشه؟؟؟؟!! اخه این تابع رو ببینید اگر بخدایم نقطه یابی کنیم تو فسمت اول که x ها۲برابر میشن نفطه y ها نباید ب این صورت باشه..
کلا رسم توابع و انتقال اونها برای هر تابعی(لگاریتمی/جزء صحیح و...) قاعده خاصی داره؟؟؟یا همه از یه قانون پیروی میکنن؟
این سوال وتابع در تصویر و یکی بگه لطفا
بزنید روی متن جایگزین عکس براتون میاد
متن جایگزین
تجربیا ریاضیا دانش آموز کنکوری -
تابع براکت یه سری هاش معروفن
که شکل شون رو باید بلد باشیداما این تابع ها رو بهتره خودتون رسم کنید یعنی اول بازه رو تکه تکه کنید بعد محدوده y ها رو به دست بیارید و رسم کنید
در نهایت منفی رو اعمال کنید -
تابع براکت یه سری هاش معروفن
که شکل شون رو باید بلد باشیداما این تابع ها رو بهتره خودتون رسم کنید یعنی اول بازه رو تکه تکه کنید بعد محدوده y ها رو به دست بیارید و رسم کنید
در نهایت منفی رو اعمال کنیددریا دریایی منم مشکلم همینه اقای ثابتی محدوده y به دست نیاورد من به دست میارم نباید این شکلی بشه 😑😑🤦🏻♀️
-
سلام
در تابع جزء صحیح برای انتقالش مثل بقیه توابع باید نقطه یابی بشه؟؟؟؟!! اخه این تابع رو ببینید اگر بخدایم نقطه یابی کنیم تو فسمت اول که x ها۲برابر میشن نفطه y ها نباید ب این صورت باشه..
کلا رسم توابع و انتقال اونها برای هر تابعی(لگاریتمی/جزء صحیح و...) قاعده خاصی داره؟؟؟یا همه از یه قانون پیروی میکنن؟
متن جایگزین
تجربیا ریاضیا دانش آموز کنکوریMorvarid Hamedi سلام کجا را متوجه نشدید؟

قوانین انتقال توابع برای انواع تابع یک جور است -
سلام
متن جایگزین
تجربیا ریاضیا دانش آموز کنکوریMorvarid Hamedi درمورد براکت یه سری نمودار معروف هست که باید بلد باشین
درمورد انتقال هم تو همه توابع قاعده یکسانی داره
[m[nx اگه تابع براکت ما باشه اندازه پله ها1برn و فاصله پله ها از همmمیشه -
Morvarid Hamedi سلام کجا را متوجه نشدید؟

قوانین انتقال توابع برای انواع تابع یک جور استz Gheibi نه خب ببینیداگر با نقطه یابی بریم بازه ی منفی ۲ تا صفر باید
y منفی دو باشه..
چرا؟چون وقتی نقطه یابی میکنیم و x بازه ی منفی ۲ تا صفر میشه y هم میشه منفی ۲
اما تو شکل منفی یک هست...
من میگم چرا اگر از تقطه یابی برم اینجور نمیشه؟
اخه ت انتقال توابع نقطه یابی میکردیم همیشه مثلا اگر x ها رو باید +۱ میکردیم اینکارو انجام میدادیم بعد xهای جدید و میذاشتیم داخل معادله و y جدید به دست میاوردیم رسم میکردیم.
اینجا چرا اینکار و انجام نمیدیم؟ -
z Gheibi نه خب ببینیداگر با نقطه یابی بریم بازه ی منفی ۲ تا صفر باید
y منفی دو باشه..
اخه ت انتقال توابع نقطه یابی میکردیم همیشه مثلا اگر x ها رو باید +۱ میکردیم اینکارو انجام میدادیم بعد xهای جدید و میذاشتیم داخل معادله و y جدید به دست میاوردیم رسم میکردیم.
اینجا چرا اینکار و انجام نمیدیم؟Morvarid Hamedi من هم اولش ۲- به دست می آوردم ولی به دایرههای سبزی که کشیدم نگاه کنید اون دایره سبز میاد داخل براکت و جزصحیح ش میشه ۱-
-
z Gheibi نه خب ببینیداگر با نقطه یابی بریم بازه ی منفی ۲ تا صفر باید
y منفی دو باشه..
اینجا چرا اینکار و انجام نمیدیم؟Morvarid Hamedi اینجا هم میتونیم تابع اولیه جزصحیح را که به شکل زیر است بکشیم و تغییرات روش ایجاد کنیم

-
Morvarid Hamedi من هم اولش ۲- به دست می آوردم ولی به دایرههای سبزی که کشیدم نگاه کنید اون دایره سبز میاد داخل براکت و جزصحیح ش میشه ۱-
z Gheibi متوجه نشدم🤥🤥🤥
-
z Gheibi متوجه نشدم🤥🤥🤥
Morvarid Hamedi اینکه چرا ۱-شده را متوجه نشدید یا رسم با انتقال جزءصحیح یا هردو؟
متوجّه نشدید که ناراحتی نداره -
Morvarid Hamedi اینکه چرا ۱-شده را متوجه نشدید یا رسم با انتقال جزءصحیح یا هردو؟
متوجّه نشدید که ناراحتی ندارهz Gheibi اینکه چرا y
-1 شده -
z Gheibi اینکه چرا y
-1 شدهMorvarid Hamedi

اینجوری متوجه می شوید؟