اسم تفضیل
-
FaMi چون به معنای آیندگان میشه که اسم تفضیل نیست
و اینکه اینجا اسم فاعله -
FaMi دیگران مگه اسم تفضیله؟
حامد شهرکی 0 آخر دوتا معنی داره که یکیش اسم فاعل و اون یکی اسم تفضیل حساب میشه
-
FaMi دیگران مگه اسم تفضیله؟
حامد شهرکی 0 گزینه اول درسته و آخرین هم میشود دیگران ک اسم تفضیله نیست
-
سلام
دوستان در این تست چرا کلمه اخرین اسم تفضیل نیست?!

دوست من سلام
توضیحی که میدم در کتاب نیست منتها یادگیریش خارج از لطف نیست
ببین ما میگیم آخَر اسم تفضیل بر وزن أفعَل حالا این آخَر اول چی بوده؟ أاْخَر بوده که یک فتحه کنار یک ساکن به آ تبدیل میشه و أاْخَر تبدیل میشه یه آخَر که یک اسم تفضیل به معنی دیگریهیه جای دیگه میگیم آخِر که اسم فاعل هست بر وزن فاعل این آخِر هم اولش أاْخِر بوده که دوتا همزه ادغام شده و به آخِر تبدیل شده که به معنی پایان هست
حالا با توجه به ترجمه باید ببینی که پایان در جمله معنی میده یا یکدیگر که متوجه بشی آخَر هست یا آخِر که بتونی اسم مشتق مربوط به اون رو تشخیص بدی🌻
امید وارم متوجه شده باشی🌻😇
-
FaMi
سلام
این جمله یکی از جملات معروفی هست که در کتاب های عربی پایه های مختلف تکرار شده با توجه به اینکه حرکت گذاری انجام نشده میتونیم از اون پیش زمینه کمک بگیریم
در واقع ترجمه به این شکل است
برای من یاد خوبی در آیندگان قرار بده.
پس گزینه 3 نمیتونه اسم تفضیل داشته باشه -
سلام
دوستان در این تست چرا کلمه اخرین اسم تفضیل نیست?!

دوست من سلام
توضیحی که میدم در کتاب نیست منتها یادگیریش خارج از لطف نیست
ببین ما میگیم آخَر اسم تفضیل بر وزن أفعَل حالا این آخَر اول چی بوده؟ أاْخَر بوده که یک فتحه کنار یک ساکن به آ تبدیل میشه و أاْخَر تبدیل میشه یه آخَر که یک اسم تفضیل به معنی دیگریهیه جای دیگه میگیم آخِر که اسم فاعل هست بر وزن فاعل این آخِر هم اولش أاْخِر بوده که دوتا همزه ادغام شده و به آخِر تبدیل شده که به معنی پایان هست
حالا با توجه به ترجمه باید ببینی که پایان در جمله معنی میده یا یکدیگر که متوجه بشی آخَر هست یا آخِر که بتونی اسم مشتق مربوط به اون رو تشخیص بدی🌻
امید وارم متوجه شده باشی🌻😇
zeinabmaghsoudi ممنون بابت توضیحتون
من هم فرق دو تا تلفظ متفاوت اخر رو میدونیستم.اما فکر میکردم اون اخر که اسم فاعل هست فقط مربوط به اخرت هست و معنی اینده نمیده.
ممنون از همگی🙂
Bavar sky @mitra-ism-rahmani @haniehno حامد شهرکی 0 saba zarei 0 -
حامد شهرکی 0 گزینه اول درسته و آخرین هم میشود دیگران ک اسم تفضیله نیست
-
به نظرم یک میشه
کلمه بر وزن اَفعَل + اسم ال دار -
به نظرم یک میشه
کلمه بر وزن اَفعَل + اسم ال دار