Zist زیست رنا پلیمراز
-
سلام اولیه رو فک میکنم آره باید ساخته بشه اما برای دومی تاحالا فک نکرده بودم نمیدونم🤔
-
سلام برای تولید هر انزیم جدید پروتئینی ما دوباره رنا پلی مراز ۱ و ۲ و ۳ میسازیم؟ یا در ابتدای به وجود اومدن یاخته یک بار ساخته میشن و هستن همیشه؟؟
بعد ی سوال اولین رنا پلی مراز ۲ چجور ساخته شد؟😂اخه باید قبلش یه رنا پلی مراز ۲ باشه که mRNA رو بسازه خب اولین رنا پلی مراز ۲ چجور ساخته شد😑
شما هم از این سوالات عجیب غریب براتون پیش میاد؟؟😂
تجربیا همیار دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دوازدهمMorvarid Hamedi سوال اولتون را نمیدونم
ولی دومی شبیه اینکه بگید اولین مرغ روی زمین چجور بوجود اومده ؟؟؟ خب باید اولش یه مرغ می بود که مرغ بعدی بوجود بیاد 😂😂😂😂 یا شایدم اولش یه تخم مرغ بوده 😂😂😂😂 -
@saghi-mortazavi یعنی مطمئن نیستی؟
-
سلام برای تولید هر انزیم جدید پروتئینی ما دوباره رنا پلی مراز ۱ و ۲ و ۳ میسازیم؟ یا در ابتدای به وجود اومدن یاخته یک بار ساخته میشن و هستن همیشه؟؟
بعد ی سوال اولین رنا پلی مراز ۲ چجور ساخته شد؟😂اخه باید قبلش یه رنا پلی مراز ۲ باشه که mRNA رو بسازه خب اولین رنا پلی مراز ۲ چجور ساخته شد😑
تجربیا همیار دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دوازدهمMorvarid Hamedi سلام این بار به جای دادن جواب آماده دو تا عکس از متن کتاب درسی میدم خودتون جواب سوال تون را بدید

سوال دوم تون هم به قول بچه های انسانی توی فلسفه و منطق شون میگن دور باطله
یعنی بلاخره باید یکیشون اول میبوده ولی ما نمیدونیم کدوم اول بوده -
تجربیا همیار دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دوازدهم -
Morvarid Hamedi سلام این بار به جای دادن جواب آماده دو تا عکس از متن کتاب درسی میدم خودتون جواب سوال تون را بدید

یعنی بلاخره باید یکیشون اول میبوده ولی ما نمیدونیم کدوم اول بودهz Gheibi مرسی😍😍
-
z Gheibi مرسی😍😍
Morvarid Hamedi خواهش میکنم متوجه شدید؟
راستی ما هم کلی سوالات اینطوری برامون پیش میاومد خیلی هم خوبه
-
Morvarid Hamedi خواهش میکنم متوجه شدید؟
راستی ما هم کلی سوالات اینطوری برامون پیش میاومد خیلی هم خوبه
z Gheibi بله فهمیدم
منم خیلی از این سوالای عجیب غریب برامپیش میاد بعد میبینم بقیه چقدر مسطلن اعتماد ب نفسم میاد پایین میگم سطح سوالام چقدر ابتداییه😂 -
z Gheibi بله فهمیدم
منم خیلی از این سوالای عجیب غریب برامپیش میاد بعد میبینم بقیه چقدر مسطلن اعتماد ب نفسم میاد پایین میگم سطح سوالام چقدر ابتداییه😂Morvarid Hamedi تسلط هر کسی پس از طی یک دوره مرارت حاصل شده 😂شماهم دوره تونو طی کنید به تسلط میرسید فقط نباید دست بکشید
-
Morvarid Hamedi سلام این بار به جای دادن جواب آماده دو تا عکس از متن کتاب درسی میدم خودتون جواب سوال تون را بدید

یعنی بلاخره باید یکیشون اول میبوده ولی ما نمیدونیم کدوم اول بودهz Gheibi درسته 😅
من ی سوال یگه هم دارم ببخشید خیلی سوال میپرسم اخه پاسخهاتون و میفهمم
اینکه رنا مثل دنا همیشه در یاخته هست؟مثلا ببیتید دنا رو همیشه در یاخته داریم اما مثلا رنا پیک هر بار رونویسی میشه؟
اما مثلا رنا ناقل و رناتنی رو همیسه در یک یاخته داریم؟ -
z Gheibi درسته 😅
من ی سوال یگه هم دارم ببخشید خیلی سوال میپرسم اخه پاسخهاتون و میفهمم
اینکه رنا مثل دنا همیشه در یاخته هست؟مثلا ببیتید دنا رو همیشه در یاخته داریم اما مثلا رنا پیک هر بار رونویسی میشه؟
اما مثلا رنا ناقل و رناتنی رو همیسه در یک یاخته داریم؟Morvarid Hamedi سلام
شما صد تا بپرس
نگاه کنید ما هزاران ژن داریم هر موقع هر کدوم را لازم داشته باشیم رونویسی از رنا پیک ش میکنیم و اون را میسازیم
هر سلول در لحظه هزارتا کار انجام میدهد برای هر کدوم باید دستورالعمل داشته باشد که به وسیله رنای پیک از دنا میگیرد بعد باید سریع پروتئین بسازد که به رنای ناقل و رناتنی نیاز است
شما سلول را مثل آشپزخونه خونه ها نگاه نکن که بگید سیب زمینی و هویج داریم یا نه تموم شده باید دوباره بخریم، سلول را آشپزخونه یک رستوران در نظر بگیرید که بستگی به سفارش سریع غذا درست میکند به مشتری نمیگن ببخشید ما رنای ناقل مون تموم شده یه ذره صبر کنید،همهچیز مهیا است که سریع کار انجام بشه