سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
چطوری درس بخونم که بتونم خوب تست بزنم و چیزس یادم نره؟
-
سلام خسته نباشید
من قبلا هم سوال کردم اما کسی جواب نداد
خودم اول کتاب میخونم بعد کمک اموزشی و بعد هم تا جایی که بتونم تست اموزشی میزنمو کمتر سرعتی.سر آزمون عموما وقت کم نمیارم اما حتی وقتی خیلی خوب خوندم درصد های خیلی بالایی نمیزنم ازمون های گزینه 2 رو میدم. -
@hasanzadeh.fatemeh76gmail.com گفته است:
س منم ازمون گزینه۲شرکت میکنم برای ازمون گزینه۲حتمابایدیک هفته مسلط خوندوبعدازیک هفته تازه تست هارابزنی بیشترهم بایدتست کارکنی...البته این نظرمنه
ta hala nashode k in karo konam hamishe say kardam to kole 2 hafte darso testo pakhsh konam.....inam emtahan mikonam
-
fatemeh گفته است:
سلام خسته نباشید
خودم اول کتاب میخونم بعد کمک اموزشی و بعد هم تا جایی که بتونم تست اموزشی میزنمو کمتر سرعتی.سر آزمون عموما وقت کم نمیارم اما حتی وقتی خیلی خوب خوندم درصد های خیلی بالایی نمیزنم ازمون های گزینه 2 رو میدم.اينكه هنوز خيلي ها تمايل دارند فرصتي پيش بيايد درس بخوانند به اين خاطر است كه فرق است بين درس خواندن با نتيجه گرفتن.به ندرت افراد اين مهم را مي فهمند و در سالهاي درس و كنكور به سبب نتيجه نگرفتن از ازمونهاي خانگي و ازمايشي كم كم درس خواندن را راها ميكنند.فرق است بين درس خواندن با نتيجه گرفتن
-
سلام به شما
1-دید وسیعی روی خط کتاب درسی داشته باشین .
2-اگه منابعی در اختیارتون هست بررسی کنین و نکات رو به کتابتون منقل کنین .
(اگر در نیمسال اول بودین توصیه میکردم تست هار و بصورت یکی در میان بزنین ولی الان
باید یکم بیشتر وقت بذارین )
3- تست های سراسری و تالیفی استاندارد کار کنید و نکته برداری .یاعلی
-
@fariborz-oht گفته است:
fatemeh گفته است:
سلام خسته نباشید
خودم اول کتاب میخونم بعد کمک اموزشی و بعد هم تا جایی که بتونم تست اموزشی میزنمو کمتر سرعتی.سر آزمون عموما وقت کم نمیارم اما حتی وقتی خیلی خوب خوندم درصد های خیلی بالایی نمیزنم ازمون های گزینه 2 رو میدم.اينكه هنوز خيلي ها تمايل دارند فرصتي پيش بيايد درس بخوانند به اين خاطر است كه فرق است بين درس خواندن با نتيجه گرفتن.به ندرت افراد اين مهم را مي فهمند و در سالهاي درس و كنكور به سبب نتيجه نگرفتن از ازمونهاي خانگي و ازمايشي كم كم درس خواندن را راها ميكنند.فرق است بين درس خواندن با نتيجه گرفتن
uhm khob fargh k malome hast vali in k ba dars khondan ham bayad ye natijeye khob gereft ye vagheiate k nemishe behesh tavajohiii nakard
-
masoud گفته است:
سلام به شما
(اگر در نیمسال اول بودین توصیه میکردم تست هار و بصورت یکی در میان بزنین ولی الان
merc az pishnahadetun
-
masoud گفته است:
سلام به شما
merc az pishnahadetun vali dar post aval k khodam in kararo goftam man daghighan hamin kaar haro mikonam!!!!!!!
-
fatemeh
سلام
بهترین روش مطالعه بازیابی اطلاعات هستش، اگه میخواین مطالب رو فراموش نکنین باید به جای دوباره خوانی ،بازیابی کنید
مثال میزنم:من خودم هندسه پایه رو از بعد امتحانات پایانی سال دوم تا الان حتی یکبار هم نخوندم، اما تقریبا یکی دوهفته پیش، تصمیم گرفتم هندسه رو بخونم ولی برخلاف کاری که اکثر بچه ها انجام میدن و شروع میکنن به خوندن و سپس تست زدن ، من اول تست زدن رو شروع کردم، با اینکه حس میکرم هیچی از هندسه بلد نیستم،اما نتیجه عالی بود! یه چیزایی یادم مونده بود از سال دوم و اونایی که فراموش کرده بودم با به چالش کشیدن ذهنم با حل تست ها، دوباره وارد ذهنم شدن و دیگه هیچوقت فراموش نمیشن،بعد رفتم و از یه کتاب کمک آموزشی نکات هندسه رو مطالعه و یادداشت برداری کردم...به شما توصیه میکنم برای همه درس ها همین کارو انجام بدین، چون مطالبی که حین بازیابی وارد ذهنتون میشه و ازش استفاده میکنید دیگه فراموشتون نمیشه، باید از ذهنتون کار بکشید تا مطالب خونده شده رو به خاطر بیاره اونوقت میبینید که اون مطالب رو هیچوقت فراموش نخواهید کرد،پس اول ذهنتونو به چالش بکشید و بعد مطالعه کنید
موفق باشید -
بهاره گفته است:
fatemeh
سلام
بهترین روش مطالعه بازیابی اطلاعات هستش، اگه میخواین مطالب رو فراموش نکنین باید به جای دوباره خوانی ،بازیابی کنید
مثال میزنم:من خودم هندسه پایه رو از بعد امتحانات پایانی سال دوم تا الان حتی یکبار هم نخوندم، اما تقریبا یکی دوهفته پیش، تصمیم گرفتم هندسه رو بخونم ولی برخلاف کاری که اکثر بچه ها انجام میدن و شروع میکنن به خوندن و سپس تست زدن ، من اول تست زدن رو شروع کردم، با اینکه حس میکرم هیچی از هندسه بلد نیستم،اما نتیجه عالی بود! یه چیزایی یادم مونده بود از سال دوم و اونایی که فراموش کرده بودم با به چالش کشیدن ذهنم با حل تست ها، دوباره وارد ذهنم شدن و دیگه هیچوقت فراموش نمیشن،بعد رفتم و از یه کتاب کمک آموزشی نکات هندسه رو مطالعه و یادداشت برداری کردم...به شما توصیه میکنم برای همه درس ها همین کارو انجام بدین، چون مطالبی که حین بازیابی وارد ذهنتون میشه و ازش استفاده میکنید دیگه فراموشتون نمیشه، باید از ذهنتون کار بکشید تا مطالب خونده شده رو به خاطر بیاره اونوقت میبینید که اون مطالب رو هیچوقت فراموش نخواهید کرد،پس اول ذهنتونو به چالش بکشید و بعد مطالعه کنید
موفق باشیدUHMM b nazaram bayad rahkare khobii basheee hatman in karoo mikonammm
merccc az lotfetun -
sina ansary
خواهش میشه ...خوشحال شدم که مفید بوده
موفق باشید