سلام مجدد
photo_2024-12-19_16-14-13.jpg
اینجا اون قسمتی که هایلایت سبز کردم بخشی هست که توان یکی کم میشه
میشه توضیح بدین چطور از توان یکی کم شده و نوشته شده منفی سینوس4ایکس
یا در ادامش شده منفی سینوس 2 ایکس؟
کلا لطفا توضیح بدین وقتی میگیم توان یکی کم یعنی چی و چطور محاسبه میشه؟"داخل همین مثال کافیه برام"
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام
photo_2024-12-19_13-48-17.jpg
داخل سوال بالایی استاد گفتن چون شیب منفیه پس علامت بالای 2 عوض میشه میره داخل جزء صحیح
اما تو سوال بعدی با وجود منفی بودن شیب این کارو نکردن"علامتو تغییر ندادن"
میشه توضیح بدین چرا؟
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @یازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-درس-خون
ریاضی تجربی رضا شامیزاده کلاس کنکور(2) (94-93)
-
نظر،سوال و یادداشت های شما برای درس ریاضی تجربی آقای رضا شامیزاده
-
اگر سوال درسی دارید، اینجا بپرسید ( سوالات منتخب هفتگی در کلاس حل خواهند شد)
-
نظر و انتقادهای سازنده ی خود در مورد تدریس، فیلم ها ( نحوه ی فیلم برداری، صدابرداری و ادیت فیلم ها) مرتبط با این درس را اینجا مطرح کنید.
جهت دانلود فیلم های این درس اینجا کلیک کنید.
-
-
میشه بگید برای فصل دو ریاضی پیش (توابع و معادلات) باید کدوم جلسات رو دانلود کنم ، آخه خیلی فصل درهم و برهمیه.
با تشکر از زحمات بی دریغتون -
Yasin Hemmati گفته است:
میشه بگید برای فصل دو ریاضی پیش (توابع و معادلات) باید کدوم جلسات رو دانلود کنم ، آخه خیلی فصل درهم و برهمیه.
با تشکر از زحمات بی دریغتونسلام، فیلم های امسال را ما خودمان توضیحات می نویسیم، ولی فیلم های پارسال توسط دانش آموزانی که فیلم ها را تماشا می کنند نوشته شده است.
بنابراین ما به تفکیک فصل آنها را نداریم! -
سلام خسته نباشید ببخشید چرا جلسات 53 و 54 قرار داده نشده؟
-
سلام
درسنامه های جدید ریاضیات جامع تجربی استاد شامیزاده (جلسات 1-4)
ارسال توسط : سمیرا احمد کلهری/فردیس-کرج
دانلود با لینک مستقیم ! -
farzam گفته است:
سایتتون عالیه از خدا می خوام هر چی می خواین بهش برسین یه سوال فقط داشتم که سه فصل بقیه ی هندسه که اینجا نذاشتین رو از کجا پیدا کنم؟
پیشنهاد می کنم از ریاضی تجربی آقای حسینی فرد (امسال ) استفاده نمایید :
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/32/20/ -
farzam گفته است:
جزوه ای که فرمودین هندسه توش نداره تصاعد هندسی توش داره من دنبال بقیه ی درس هندسه ی سال دوم هستم که اینجا فقط یک فصل قرار دادین ممنون می شم جواب بدین با تشکر
اگر دنبال مباحث هندسه هستید فکر کنم بتونید از یکی از کلاس های هندسه پایه استفاده کنید :
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/9/ -
konkuri در ریاضی تجربی رضا شامیزاده کلاس کنکور(2) (94-93) گفته است:
دوست عزیز زحمت کش فیلم بردار بی زحمت موقع ضبط فیلم ریاضی ازتخته فیلم بگیر نه ازبچه هاواستاد ماشاالله تواین فیلمها اینقددوربینو تکون دادن من گیج شدم ندیدم استادچی داره حل میکنه باتشکر
ممنون از فید بک شما دراین باره . حتما همکاران مورد توجه قرار خواهند داد
-
@_Mr.Gentleman_ در ریاضی تجربی رضا شامیزاده کلاس کنکور(2) (94-93) گفته است:
sohrab آقا سهراب راستش میخام یه مقدار پس نداز دارم دی وی دی ریاضی بخرم ولی کمه بازم بهر حال منتظر ریاضی هستم برای 15 مرداد مطمئنین که ریاضی امسال اوکیه؟یا اگه نیست من برم ی کاری کنم براش:(
هر طور خودتون صلاح می دونید، به نظرم دارید عجله می کنید، الان بیش از 70% ریاضی تجربی پوشش داده شده اول اینها رو استفاده کن بعد ببین آلاء برای 30% بقیه برنامه داره یا نه، اگه داشت با آلاء پیش برو اگه نداشت برو دی وی دی بخر!
-
@_Mr.Gentleman_ در ریاضی تجربی رضا شامیزاده کلاس کنکور(2) (94-93) گفته است:
sohrab همین کلاس که داخلش نظر گذاشتم 70درصد کامله؟
نه این کلاس برای آقای شامی زاده هست و ناقصی زیاد داره.
برای ریاضی تجربی
- ریاضی سوم تجربی آقای مقصودی
- ریاضی تجربی آقای شامی زاده
- ریاضی تجربی آقای حسینی فرد
را داریم، شما با یه استاد پیش برید مباحث ناقص را از استاد دیگر نگاه کنید!