بسته ي شبانه عمومي
-
بچه ها شما عمومي هارو به صورت بسته هاي شبانه ميخونين؟؟ ميشه بگين تو اون بسته ها از هرعمومي چيا ميزارين و چطور ازين روش عمومي خوندن استفاده ميكنين؟؟
-
بچه ها شما عمومي هارو به صورت بسته هاي شبانه ميخونين؟؟ ميشه بگين تو اون بسته ها از هرعمومي چيا ميزارين و چطور ازين روش عمومي خوندن استفاده ميكنين؟؟
saba alipanah در بسته ي شبانه عمومي گفته است:
@دانش-آموزان-آلاء
سلام باید بچه ها رو منشن کنین تا زودتر پیامتون رو ببینن. -
saba alipanah در بسته ي شبانه عمومي گفته است:
من هر شب در میون ی بسته شبانه (ازمون عمومی /تخصصی) دارم برای خودم
اینطوری ک شروع می کنم 10 تست ادبیات/10عربی/10 دینی/10 انگلیسی
و بعد 10 تا تست از لغات هر زبان (عربی ، فارسی ، انگلیسی)
و بعد یه متن عربی ، یه متن انگلیسی
ی وقفه حدود5 مین
دوباره شروع می کنم 20 تست ریاضی/30 تست زیست/20 فیزیک/25 شیمی
تموم ک شد غلط هام و تحلیل می کنم.
اما ی بخشی هم هست ک بعد از تموم شدن حجم درس ها پیشنهاد می شه
اینطوری ک هرروز ب مدت دوساعت ،هر درس عمومی نیم ساعت
حالا بستگی ب خودتون داره ک تست بزنید یا مطالعه کنید
-
saba alipanah سلام وقتتون بخیر .برای عمومیا طوری که میتونین بخونین دو تا بازه عمومی قرار بدین به طور مثال دینی و زبان .این دوتا بازه بین درسای تخصصی باشه .حتما نباید به صورت بسته های شبانه باشه معمولا چون این درسا اسون تره برای اون موقع برنامه ریزی میشه شما میتونین قبل از خواب و هر شب به صورت روتین حتی اگر نیم ساعت هم شده از ادبیات یا درس عمومی که کمتر وقت گذاشتین تست بزنین