راه ابریشم باعث شده تو آزمونا درصد بالا بزنید ؟
-
سلام .یه سوال از کسایی که راه ابریشم خریداری کردن دارم ؟ آیا تستی کار میکنن ؟ باهاش تونستید درصدای بالا بزنید ؟ بنظرتون منبع خوبی برای کنکور هست ؟ من میخوام ریاضی تجربی رو بخرم ولی دو دلم . تو تست زدن ریاضی خیلی بده وضعم کمکم میکنه درصدای بالا بزنم ؟ و اینکه شیمی و فیزیک آقای طلوعی چطوره ؟
-
-
سلام .یه سوال از کسایی که راه ابریشم خریداری کردن دارم ؟ آیا تستی کار میکنن ؟ باهاش تونستید درصدای بالا بزنید ؟ بنظرتون منبع خوبی برای کنکور هست ؟ من میخوام ریاضی تجربی رو بخرم ولی دو دلم . تو تست زدن ریاضی خیلی بده وضعم کمکم میکنه درصدای بالا بزنم ؟ و اینکه شیمی و فیزیک آقای طلوعی چطوره ؟
دانش آموز راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی راه-ابریشمی-ها-شیمی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی
-
setareh rezaee سلام چیزی جز تجربه شخصی نیس حرفام . اصل کار خودتی واقعا تو تست زنی اگ میتونی تهیه کنی اره خوبه واست کمک کنندس ولی ن اینکه تهیع کنی و دگ همه چی حل شه نه باید خودت بشدت تلاش کنی و مکمل خوبیه بنظرم
-
setareh rezaee بهترین منبعم داشته باشی باز خودتی و خودت
#تجربیه شخصی
پس خیلی سخت نگیر
پارسال که بچه ها از ریاضی تجربی نتایج خوبی گرفتن
حالا نظر بقیه ام ببین -
setareh rezaee
بله معلومه ک کمک میکنه
خیلی خوبه ب شرط اینکه سختی بکشید و وقت بذاریداونا هم خوبن(سلام میرسونن
)
-
setareh rezaee
بله معلومه ک کمک میکنه
خیلی خوبه ب شرط اینکه سختی بکشید و وقت بذاریداونا هم خوبن(سلام میرسونن
)
Amir Ezadpanah ینی شما با استفاده ازش درصدتون بالا رفته ؟ اخه یه سریا میگن حرف آخر یا هدف و ... بهتره میشه نظرتون رو راجع به راه ابریشم بگید بهم ؟من خودم حتما تلاش میکنم اما داشتن منبع خوب هم مهمه بالاخره تا یاد نگیری نمی تونی تست بزنی
-
Amir Ezadpanah ینی شما با استفاده ازش درصدتون بالا رفته ؟ اخه یه سریا میگن حرف آخر یا هدف و ... بهتره میشه نظرتون رو راجع به راه ابریشم بگید بهم ؟من خودم حتما تلاش میکنم اما داشتن منبع خوب هم مهمه بالاخره تا یاد نگیری نمی تونی تست بزنی
setareh rezaee برای یادگیری خیلی خوبن از صفر صفر تدریس میکنن
برای حل تست هم باز خوبن همه نوع تستی حل میشه و صد در صد کمک میکنه
به نظرم پول دادن به فیلم های حرف اخر و ...هدر دادن پول
دبیر های الا صد برابر بهتر از دبیر های اونان و این حرف از روی تعصب نیست از روی تجربه هستش
به نظر من بهتر از همه فیلم های تو بازار هستش
در کل به امتحانش میارزه -
setareh rezaee سلام کارگاه نکته و تست آقای لکستانی رو نگاه کنید فعلا برای دهم رو دارن ظبط میکنن تست های کنکور د فوق سنگین رد حل میکنن و خیلی توضیح میدن
حتما چند جلسه نگاه کن پشیمون نمیشی -
setareh rezaee برای یادگیری خیلی خوبن از صفر صفر تدریس میکنن
برای حل تست هم باز خوبن همه نوع تستی حل میشه و صد در صد کمک میکنه
به نظرم پول دادن به فیلم های حرف اخر و ...هدر دادن پول
دبیر های الا صد برابر بهتر از دبیر های اونان و این حرف از روی تعصب نیست از روی تجربه هستش
به نظر من بهتر از همه فیلم های تو بازار هستش
در کل به امتحانش میارزهممنون از راهنماییت و سوال آخر روش های تستی و حل سریع هم گفته میشه ؟ aylar mo
-
ممنون از راهنماییت و سوال آخر روش های تستی و حل سریع هم گفته میشه ؟ aylar mo
setareh rezaee بله گفته میشه و با هردو روش حل میکنه استاد
-
ممنون از راهنماییت و سوال آخر روش های تستی و حل سریع هم گفته میشه ؟ aylar mo
setareh rezaee من خودم ریاضی تجربی استاد ثابتی راه ابریشمشو استفاده میکنم
استاد به دو روش هم تستی و هم تشریحی سوالارو حل میکنن البته بیشتره تمرکز روی تستیه -
setareh rezaee
بله همین طوره
اونی ک میگه حرف آخر بهتره رو فقط نشونم بده
بنظرم خوبه یکم تاخیر دارن تو آپلود ولی در کل خوبن
بنظرم اگه با دبیر ها راحتی و قبلا کار کردی بخر -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد