زیست دوازدهم فصل 4
-
سلام من تو یه تست خوندم که اگه تعداد کمی از افراد جمعیت به محیط خالی از سکنه مهاجرت کنن و جمعیت تازه ای تشکیل بدهند چنین وضعیتی باعث ایجاد جمعیت جدید با فراوانی مشابه الل های جمعیت مهاجرت کرده هستن
میشه اینو برا من توضیح بدین:crying_face: لطفاmahmood mirzaie
ببینید اولا جمعیت یعنی چی
افراد یک گونه که در یک مکان و یک زمان زندگی میکنن
مثلا یه مرد ایرانی و یه زن افریقایی
یک گونه هستن و تو یک زمان زندگی میکنن ولی یک مکان نیستن پس یه جمعیت نیستن -
حالا اینا مهاجرت کردن پس مکانشون فرق پیدا میکنه
با وجود اینکه قبلا یه جمعیت بودن ولی چون الان از هم جدا شدن پس دو تا جمعیت مختلف میشن -
سلام من تو یه تست خوندم که اگه تعداد کمی از افراد جمعیت به محیط خالی از سکنه مهاجرت کنن و جمعیت تازه ای تشکیل بدهند چنین وضعیتی باعث ایجاد جمعیت جدید با فراوانی مشابه الل های جمعیت مهاجرت کرده هستن
میشه اینو برا من توضیح بدین:crying_face: لطفاmahmood mirzaie سلام فراوانی الل هاشون مشابه است چون جمعیت جدید ازش منشأ گرفته و یکسان نیست چون انتخاب تصادفی بوده اینجوری نبوده که بگن ۱۰۰نفر میخواهیم باید ۲۰نفر گروه خونی منفی داشته باشند چون فراوانیRhمنفی در جمعیت اولیه ۲۰ درصد بوده همینطوری بدون حساب کتاب بوده
-
mahmood mirzaie سلام فراوانی الل هاشون مشابه است چون جمعیت جدید ازش منشأ گرفته و یکسان نیست چون انتخاب تصادفی بوده اینجوری نبوده که بگن ۱۰۰نفر میخواهیم باید ۲۰نفر گروه خونی منفی داشته باشند چون فراوانیRhمنفی در جمعیت اولیه ۲۰ درصد بوده همینطوری بدون حساب کتاب بوده
z Gheibi
ممنون:tulip: :rose: -
ببخشید ولی یه سوال دیگه
منظور از فراوانی تعداد نوع آلل ؟ درسته؟ مثلا اگه تو یه جمعیتی 40 آلل A و 50 آلل a میگیم فراوانی آلل ها دو تاست؟ -
-
-
ببخشید ولی یه سوال دیگه
منظور از فراوانی تعداد نوع آلل ؟ درسته؟ مثلا اگه تو یه جمعیتی 40 آلل A و 50 آلل a میگیم فراوانی آلل ها دو تاست؟mahmood mirzaie خواهش میکنم 🌷
ممنون از دریا دریایی
فراوانی الل یعنی تعداد الل در جمعیت در مثال شما فراوانی الل:A =۴۰
فراوانی الل:a= 50
اون که میشه دوتا تنوع الل است -
mahmood mirzaie خواهش میکنم 🌷
ممنون از دریا دریایی
اون که میشه دوتا تنوع الل استz Gheibi
ممنون از شما و دریا دریایی متشکرم:blossom: :blossom: -
ممنون از دریا دریایی
اون که میشه دوتا تنوع الل استz Gheibi در زیست دوازدهم فصل 4 گفته است:
ممنون از دریا دریایی
اون که میشه دوتا تنوع الل استببخشید ولی فراوانی الل ها یه کسره نه یه عدد به این بزرگی!
مثلا وقتی 300 تا از الل Aو 200 تا اللa باشه فراوانی الل Aمیشه 3/5 و فراوانی اللa میشه 2/5
-
z Gheibi در زیست دوازدهم فصل 4 گفته است:
ممنون از دریا دریایی
اون که میشه دوتا تنوع الل استببخشید ولی فراوانی الل ها یه کسره نه یه عدد به این بزرگی!
مثلا وقتی 300 تا از الل Aو 200 تا اللa باشه فراوانی الل Aمیشه 3/5 و فراوانی اللa میشه 2/5
Bio
اون فراوانی نسبی -
ممنون از دریا دریایی
اون که میشه دوتا تنوع الل استz Gheibi منظورم اینه که اگه تو صورت سوال اللل خاصیه نگه و بگه فراوانی آلل ها منظورش تعداد نوع آلل؟ ببخشید انقدر سوال میکنمو اخه تو چنتا تست اینجوری در نظر گرفته بود
-
z Gheibi در زیست دوازدهم فصل 4 گفته است:
ممنون از دریا دریایی
-
z Gheibi
ممنون از شما و دریا دریایی متشکرم:blossom: :blossom:mahmood mirzaie خواهش میکنم 🌷