مارک کردن تست ها
-
سلام
دوستان میشه روش مارک کردن تست هاتون رو بگید.
چه تست هایی رو و به چه شکل مارک میکنید؟
ممنون میشم تجربتون رو در اختیارم بگذارید🙏🙂
تجربیا ریاضیا romisa بچه-های-کنکور-تجربی-1400 -
FaMi سلام تستی را که بلد بودم (هم راهبردی هم حلی) خط میزدم بقیه همه سفید که دفعه بعد بدون هیچ پیش فرضی حلش کنم وگرنه باید برگردم به آموزش
z Gheibi تست های آموزشی رو هم باید مارک دار کنیم؟
یعنی هر تستی رو میزنیم از هر منبع مارک دار کنیم؟
-
z Gheibi تست های آموزشی رو هم باید مارک دار کنیم؟
یعنی هر تستی رو میزنیم از هر منبع مارک دار کنیم؟
ata mohseni من علامت دار میکردم چون اگر علامت نمیزدم بعداً متوجه نمی شدم زدمشون یا نه
یا حداقل یک کاغذ لای هر کتاب میگذاشتم و مینوشتم تا کجا پیش رفتم -
ata mohseni من علامت دار میکردم چون اگر علامت نمیزدم بعداً متوجه نمی شدم زدمشون یا نه
یا حداقل یک کاغذ لای هر کتاب میگذاشتم و مینوشتم تا کجا پیش رفتمz Gheibi میدونم
یعنی منظور من اینه که هر تستی رو که میزدین علامت دار میکردین؟
چون تو تست آموزشی معمولا چون آموزشیه همیشه غلط میشه و شایدم درست و همشون علامت دار میشه!!
-
z Gheibi میدونم
یعنی منظور من اینه که هر تستی رو که میزدین علامت دار میکردین؟
چون تو تست آموزشی معمولا چون آموزشیه همیشه غلط میشه و شایدم درست و همشون علامت دار میشه!!
ata mohseni بله همه را علامت دار می کردم
چرا باید همش غلط بشه؟ مگر بدون آموزش شروع کردید؟ چند تا سوال راحت و متوسط که پیدا میشه -
ata mohseni بله همه را علامت دار می کردم
چرا باید همش غلط بشه؟ مگر بدون آموزش شروع کردید؟ چند تا سوال راحت و متوسط که پیدا میشهz Gheibi نه چون یه مشاور میگفت تست های آموزشی را اگه علامت دار کنیم همش علامت دار میشه
به خاطر این گفتم
-
سلام
تجربیا ریاضیا romisa بچه-های-کنکور-تجربی-1400FaMi من خودم تست هایی که نفهمم و توشون مشکل داشنه باشم را مارک زرد میکنم بعد وقتی برای مرور برمیگردم میبینم نمیتونم حلشون کنم صورتیشون میکنم این یعنی تست فاز بالا :face_with_tears_of_joy:
بعد اگه یه تست مارک زرد وقتی زمان مرور ببینم چقدر آبکی بوده کلا خطش میزنم :face_without_mouth: گاهی مواقع نمیفهمم فازم از مارک کردن بعضی تست ها چی بوده :expressionless_face: -
سلام
تجربیا ریاضیا romisa بچه-های-کنکور-تجربی-1400بچه ها یک سری تست ها هستن که حالت جمعبندی از کل اون قسمت از درس دارن.
مثلا یک تست خیلی جامع از شکل چشم که تمام نکاتی که یادگرفتی رو باید استفاده کنی تا جواب بدی.
اما هر دفعه که بهش برمیگردی درست میزنی.!!
حالا تکلیف چیه؟ این هارو. باید برای جمع بندی کنکور مارک دار بذارم یا نه؟ -
بچه ها یک سری تست ها هستن که حالت جمعبندی از کل اون قسمت از درس دارن.
مثلا یک تست خیلی جامع از شکل چشم که تمام نکاتی که یادگرفتی رو باید استفاده کنی تا جواب بدی.
اما هر دفعه که بهش برمیگردی درست میزنی.!!
حالا تکلیف چیه؟ این هارو. باید برای جمع بندی کنکور مارک دار بذارم یا نه؟FaMi خوب هر دفعه برگشتی یعنی دفعه ی زیادی حلش کردی و یاد گرفتی و واضحه که باید حذف بشه
-
FaMi خوب هر دفعه برگشتی یعنی دفعه ی زیادی حلش کردی و یاد گرفتی و واضحه که باید حذف بشه
-
ata mohseni خب اگر اینطوری بخوام حذف کنم که همه تست ها بعد از دو سه بار برگشت باید حذف بشه!!!
الان طبیعی هست که مطالب در ذهنم باشه اما ما این تست های مارکدار رو برای دوران جمع بندی میخوایم یعنی حدود 1.5 سال دیگه.FaMi خب این تستا رو هر وقت بزنی راحتن
ارزشی نداره کهمرور رو با تستهای دیگه با یک منبع دیگه بزنین
-
سلام
تجربیا ریاضیا romisa بچه-های-کنکور-تجربی-1400FaMi
سلام
غلط
نزده
و اونایی که ایده جالبی دارن
و برای مرور استفاده میشه -
FaMi من خودم تست هایی که نفهمم و توشون مشکل داشنه باشم را مارک زرد میکنم بعد وقتی برای مرور برمیگردم میبینم نمیتونم حلشون کنم صورتیشون میکنم این یعنی تست فاز بالا :face_with_tears_of_joy:
بعد اگه یه تست مارک زرد وقتی زمان مرور ببینم چقدر آبکی بوده کلا خطش میزنم :face_without_mouth: گاهی مواقع نمیفهمم فازم از مارک کردن بعضی تست ها چی بوده :expressionless_face:@mitra-ism-rahmani
با مورد آخر کاملا موافقم😐😂 -
تست هایی ک غلط زدم و هایلایت می کنم (ک هم تحلیل کنم هم اخر هفته ی بار دیگه بزنمشون و اگ یادگرفته باشم ت مرور بعدی نمی زنم دیگ)
اونایی ک بلد نیستم و ی دایره تو پر مشکی می زنم کنارش(بعد پاسخنامه رو دقیق می خونم تا بفهمم و دوباره حلش می کنم)
اونایی ک نکته جدید و باحال دارن و ت دفتر نکات یاداشت می کنم و نکته ش و با رنگای روشن بولد می نویسم
FaMi -
من با این ایده که تستایی که جامعن و کل مطلب درس رو در بر میگیرن و باعث مرور راحتتر میشن موافقم که باید هایلایت بشن
-
سلام
تجربیا ریاضیا romisa بچه-های-کنکور-تجربی-1400FaMi سلام دوست آلایی وقت بخیر
من پیشنهاد میکنم تست ها رو به چهار دسته علامت دار کنید:
تست هاى دسته اول: تست هایى که در همون بار اول درست زدین و نکته ى جدیدى نداشته و اگر 2 هفته دیگه برگردین
میتونید باز هم این تست رو درست حل کنید(این تست ها تست هایى هستن که در سرى بعد که بخواین مرور کنید و سراغ تست هاى کتابتون برید دیگه لازم نیست حلشون بکنید و تایم براشون بذارید)تست هاى دسته دوم: تست هایى که درست حلشون کردین اما این تست نکته ى مهمى داره و فکر میکنید اگر دو هفته دیگه برگردید سراغ این تست ، شاید نتونید حلش کنید( در مورد این تست ها حتما نکته اش رو داخل پاسخنامه هایلایت کنید یا وارد
دفترچه ى نکات اون درستون بکنید و لازمه زمانى که قراره دوباره از این مطلب تست بزنید بسته به اینکه چقدر وقت دارید تعدادى از این تست ها رو حل کنید)تست هاى دسته سوم: تست هایى که غلط زدین یا اصلا نتونستین حل بکنید خب قاعدتا این تست ها نکته هایى داشتن و یا از جاهایى از درس بودن که شما بهشون توجه نکرده بودین( در مورد این تست ها حتما نکته یا چیز دیگه اى که ازش یادگرفتین داخل دفترچه ى نکته ى اون درس بنویسید ) و زمانی که قراره دوباره از این مطلب تست بزنین به این تست ها توجه بیشتری داشته باشید
تست هاى دسته چهارم: این تست ها میتونن هر کدوم از تست هاى دسته هاى قبلى باشن ویژگى این تست ها اینه که با زدن اونها شما میتونید خیلى از مطالب این بخش یا درس رو مرور کنید، اصطلاحا تست هاى کلى یا تست هاى تیپ اون بخش میتونید توى زمان هایى که
وقت خیلى محدودى دارید و نمیرسید کل تست هاى یک بخش رو بزنید فقط این تست ها رو کار کنید.موفق باشید🌹🌹
-
FaMi سلام دوست آلایی وقت بخیر
من پیشنهاد میکنم تست ها رو به چهار دسته علامت دار کنید:
تست هاى دسته اول: تست هایى که در همون بار اول درست زدین و نکته ى جدیدى نداشته و اگر 2 هفته دیگه برگردین
میتونید باز هم این تست رو درست حل کنید(این تست ها تست هایى هستن که در سرى بعد که بخواین مرور کنید و سراغ تست هاى کتابتون برید دیگه لازم نیست حلشون بکنید و تایم براشون بذارید)تست هاى دسته دوم: تست هایى که درست حلشون کردین اما این تست نکته ى مهمى داره و فکر میکنید اگر دو هفته دیگه برگردید سراغ این تست ، شاید نتونید حلش کنید( در مورد این تست ها حتما نکته اش رو داخل پاسخنامه هایلایت کنید یا وارد
دفترچه ى نکات اون درستون بکنید و لازمه زمانى که قراره دوباره از این مطلب تست بزنید بسته به اینکه چقدر وقت دارید تعدادى از این تست ها رو حل کنید)تست هاى دسته سوم: تست هایى که غلط زدین یا اصلا نتونستین حل بکنید خب قاعدتا این تست ها نکته هایى داشتن و یا از جاهایى از درس بودن که شما بهشون توجه نکرده بودین( در مورد این تست ها حتما نکته یا چیز دیگه اى که ازش یادگرفتین داخل دفترچه ى نکته ى اون درس بنویسید ) و زمانی که قراره دوباره از این مطلب تست بزنین به این تست ها توجه بیشتری داشته باشید
تست هاى دسته چهارم: این تست ها میتونن هر کدوم از تست هاى دسته هاى قبلى باشن ویژگى این تست ها اینه که با زدن اونها شما میتونید خیلى از مطالب این بخش یا درس رو مرور کنید، اصطلاحا تست هاى کلى یا تست هاى تیپ اون بخش میتونید توى زمان هایى که
وقت خیلى محدودى دارید و نمیرسید کل تست هاى یک بخش رو بزنید فقط این تست ها رو کار کنید.موفق باشید🌹🌹
-
Sogand_ T 1 ممنون بابت توضیح کامل تون🙂
FaMi خواهش میکنم🌹