بچه های پایه همه بیان!!!!
-
اگه کسی تونست کمک کنه
-
ata mohsenireplied to نازنین جمالی 0 on ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نازنین جمالی 0 شما عربیتون خوبه؟
-
نازنین جمالی 0replied to ata mohseni on ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ata mohseni والا خوبه ولی حالم خوب نی
-
ata mohsenireplied to نازنین جمالی 0 on ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نازنین جمالی 0 خالتون خوب میشه انشالله
ساعت 14 هس دیگه تا اونوقت خیلی وقت هس
-
نازنین جمالی 0replied to ata mohseni on ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
ata mohsenireplied to نازنین جمالی 0 on ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نازنین جمالی 0 دهم دیگه
عربی دهم راحته واسه شما
-
نازنین جمالی 0replied to ata mohseni on ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ata mohseni اگه تونستم میام
-
ata mohsenireplied to نازنین جمالی 0 on ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نازنین جمالی 0 خوب من تا فردا استرس
خیال آدمو راحت نمیکنین
-
دختر پاییزreplied to نازنین جمالی 0 on ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نازنین جمالی 0 در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
بچه ها امتحان فیزیک دارم فردا
من یاد ندارم نازی جونم
-
نازنین جمالی 0replied to ata mohseni on ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ata mohseni ببین من معلوم نی الان چندروزه حالم خوب نیست حتی درسای خودمم نمی تونم بخونم پس هیچ وقت به تو قول نمیدم چون هیچی معلوم نی ولی اگه بتونم میام نگران نباش بچه های دیگم هستن اگه من نباشم
-
نازنین جمالی 0replied to دختر پاییز on ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@bahar-khanoom ️
-
نازنین جمالی 0 در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
ata mohseni ببین من معلوم نی الان چندروزه حالم خوب نیست حتی درسای خودمم نمی تونم بخونم پس هیچ وقت به تو قول نمیدم چون هیچی معلوم نی ولی اگه بتونم میام نگران نباش بچه های دیگم هستن اگه من نباشم
چرا حالت خوب نی
-
ایلین حیدرزهی دهمی اینجاس
عوض اینکه این به من کمک کنه از دوازدهمی کمک میخوام
-
وایییییییی اسم اینجارو باید میذاشتن منبع گناه انجمن:/
خوشمان آمد از سماجت داداشی که امتحان داشتواییییییییی -
-
@ermia-mirzakhani
نترکی از این همه خنده!
-
ata mohseni نمیشه خیلی خنده دارهه
-
@ermia-mirzakhani بس اونوقت بترک
-
نازنین جمالی 0replied to Potato on ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط نازنین جمالی 0 انجام شده
@ermia-mirzakhani لطفا اینجا دیگه حکومت نکن
-
نازنین جمالی 0 من غلط کنم حکومت کنماصلا حکومت کجا بود....یه نظر ساده دادم
12108/14679