مارک کردن تست ها
-
ata mohseni در مارک کردن تست ها گفته است:
romisa شما واسه تست های آموزشی مارک دار میکردین؟
کلا فرقی نمی کرد هر موقع تستی از نظرم خوب بود چه تو مرحله اموزشی چه سنجشی مارکش می کردم
بعضی تستا رو دو ستاره میکردم یعنی دوبار غلط حل کردم یا مهمتره نکتشromisa به نظرتون تو تست های آموزشی اگه مارک دار کنیم همش مارک دار میشه و این بد نیس به نظر شما
چون تو دوران مرور قبل آزمون باید خیلی تست بزنیم
-
romisa به نظرتون تو تست های آموزشی اگه مارک دار کنیم همش مارک دار میشه و این بد نیس به نظر شما
romisa به نظرتون تو تست های آموزشی اگه مارک دار کنیم همش مارک دار میشه و این بد نیس به نظر شما
نه می دونی چجوری میشه؟
تو مارکشون می کنی بعد دفه بعد که اون اموزشیا رو درست حل کردی می بینی خیلیاش اسون بوده و نیاز به مارک نداره و مارکشو پاک می کنیاین روش من بود
-
نه می دونی چجوری میشه؟
تو مارکشون می کنی بعد دفه بعد که اون اموزشیا رو درست حل کردی می بینی خیلیاش اسون بوده و نیاز به مارک نداره و مارکشو پاک می کنیاین روش من بود
romisa تست پوششی میشه یعنی؟
میشه این تست پوششی رو توضیح بدین...
-
کلا فرقی نمی کرد هر موقع تستی از نظرم خوب بود چه تو مرحله اموزشی چه سنجشی مارکش می کردم
بعضی تستا رو دو ستاره میکردم یعنی دوبار غلط حل کردم یا مهمتره نکتشromisa در مارک کردن تست ها گفته است:
بعضی تستا رو دو ستاره میکردم یعنی دوبار غلط حل کردم یا مهمتره نکتشدقیقا من همین کارا میکنم
بعد اگه اون تست را درست حل میکردید چند دفعه و میدیدید واقعا بعد از چند بار مرور اون تست براتون خیلی راحت شده چطور کنار میذاشتینش ؟؟؟
البته به جز آموزشی ها منظورمه
چون واقعا تعداد تست های مارک دارم زیادن موقع حل دوباره وقت نمیکنم همشون را بزنم -
تست های مروری میشه تست پوششی
بحثش مفصله
قبلا تاپیک زدم براش
اونجا کاملتر گفتم
https://forum.alaatv.com/topic/10570/فریاد-تا-کی-تست-آموزشی-تا-کی/5
https://forum.alaatv.com/topic/8358/تست-زنی-موفق -
romisa در مارک کردن تست ها گفته است:
بعضی تستا رو دو ستاره میکردم یعنی دوبار غلط حل کردم یا مهمتره نکتشدقیقا من همین کارا میکنم
بعد اگه اون تست را درست حل میکردید چند دفعه و میدیدید واقعا بعد از چند بار مرور اون تست براتون خیلی راحت شده چطور کنار میذاشتینش ؟؟؟
چون واقعا تعداد تست های مارک دارم زیادن موقع حل دوباره وقت نمیکنم همشون را بزنم@mitra-ism-rahmani در مارک کردن تست ها گفته است:
چون واقعا تعداد تست های مارک دارم زیادن موقع حل دوباره وقت نمیکنم همشون را بزنمقطعا اگه یه سری تستا رو مسلط باشم و حس کنم تکرارین و سرعتمم تو حلشون بالاس میرم سراغ تست جدید
البته سرعت بحث مهمیه -
@mitra-ism-rahmani در مارک کردن تست ها گفته است:
چون واقعا تعداد تست های مارک دارم زیادن موقع حل دوباره وقت نمیکنم همشون را بزنمقطعا اگه یه سری تستا رو مسلط باشم و حس کنم تکرارین و سرعتمم تو حلشون بالاس میرم سراغ تست جدید
البته سرعت بحث مهمیه -
تست های مروری میشه تست پوششی
بحثش مفصله
قبلا تاپیک زدم براش
اونجا کاملتر گفتم
https://forum.alaatv.com/topic/10570/فریاد-تا-کی-تست-آموزشی-تا-کی/5
https://forum.alaatv.com/topic/8358/تست-زنی-موفق -
FaMi
سلام
علاوه بر نکات کاملی که بچه ها گفتن
یعنی تست های غلط و اونایی که نمیتونستم حل کنم یه سری تست ها بودن کنارش علامت "نف" میذاشتم یعنی پاسخنامه رو خوندم ولی متوجه نشدمولی از اینا که بگذریم مهمترین مارک دارهام اونایی بودن که کنارشون ستاره می کشیدم یا می نوشتم "مهم"
گاهی وقتا بعضی کتاب تستا خودشون این ویژگی رو دارن ولی اونایی که خودت انتخاب کنی باارزشترن
من تست هایی رو انتخاب می کردم که نکات بیشتر و مهم تری رو شامل می شد و با جنبه《مناسب برای جمع بندی》 بهش نگاه می کردم
وقتی می دیدم با اون تست میشه یه مبحث از اون فصل رو مرور کرد نشاندارش می کردمبعد از مدت ها یه تاپیک مشاوره ای تگ شدم😅
-
سلام
دوستان میشه روش مارک کردن تست هاتون رو بگید.
چه تست هایی رو و به چه شکل مارک میکنید؟
ممنون میشم تجربتون رو در اختیارم بگذارید🙏🙂
تجربیا ریاضیا romisa بچه-های-کنکور-تجربی-1400FaMi این فرمت بستگی ب خودت داره.و اینکه من تست هایی ک بلد بودم و نکته روتینی دارن ی تیک سبز و اونایی ک اشتباه پاسخ میدم تیک قرمز میزنم و اون تست هاییم ک نمیتونم جواب بدم تیک آبی .ی تست های شمارشیم هستن یا تست هایی ک راحلم درسته ولی جواب اخر اشتباه با رنگ زرد هایلایت میکنم .رنگات انقدر نباشه ک قاطی کنی یادت بره چی ب چی بود
-
0-0ftm در مارک کردن تست ها گفته است:
romisa تستای پوششی رو هر چند مدت باید مرور کرد
کلا مرور تستهایه ترتیب میگن ۱روز بعد ۳ روز بعد ۱ هفته بعد ۱۰ روز بعد طبق نمودار فراموشی
ولی خب علاوه براینها هر شخصی فرق می کنه
مثلا من خودم در کنار همه اینا هر فصل جدیدی که میرفتم برمی گشتم از فصلای قبلی در حد ۵ ۶ تا تست مرور میکردم و هربار که این کارو انجاممیدادم کلی یاداوری میشد