بچه های پایه همه بیان!!!!
-
ماه پیشونیreplied to zeinab dehghani on ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinab dehghani با کمک جوابای اون 7 8 می شدم !
-
zeinab dehghanireplied to ماه پیشونی on ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
zeinab dehghanireplied to ماه پیشونی on ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zaraa در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
zeinab dehghani در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
Zaraa زهرا دیگه چ سوالایی موندی؟؟؟؟؟
2،11،12،27،28،29
اینارو براش جواب میدی؟؟؟
-
Zaraa سوال38 میشه جوابش قسمت پاراگراف آخر دوس خط اول
ببین دقیق صفحه چندو میگی؟
سوال میگه در گذشته برای ارتباط چکار میکردن -
Abnormal
17 د -
Zaraa ببین توی همون صفحه......ک کل متن رو آورده
-
zeinab dehghanireplied to Abnormal on ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط zeinab dehghani انجام شده
Abnormal
25 د
24 د -
Abnormal
23 ج -
Abnormal
22 د -
zeinab dehghanireplied to Abnormal on ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط zeinab dehghani انجام شده
Abnormal
21 د
20 د -
Abnormal دیگه کدومش؟؟؟؟؟؟؟؟
-
Abnormal دیگه کدومش؟؟؟؟؟؟؟؟
تموم شد مرسی عزیزم ️
-
ata mohsenireplied to Morteza Khodaie on ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Morteza Khodaie امروزو یادت نره هااااااا
-
اگه بازداشت شدم اعدام شدم خوبی بدی هرچی دیدید (هرچند هیچی ندیدید تازه عضو شدم!) حلال کنید می خوام برم دبیرو به قتل برسونم !
-
ata mohsenireplied to zeinab dehghani on ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط ata mohseni انجام شده
zeinab dehghani شما که اینقدر عربیت خوبه به ما هم کمک کن
-
zeinab dehghanireplied to ماه پیشونی on ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ماه پیشونی در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
اگه بازداشت شدم اعدام شدم خوبی بدی هرچی دیدید (هرچند هیچی ندیدید تازه عضو شدم!) حلال کنید می خوام برم دبیرو به قتل برسونم !
ب هرطریقی انجام دادی بگو منم انجام بدم
-
zeinab dehghanireplied to ata mohseni on ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط zeinab dehghani انجام شده
ata mohseni در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته ata mohseni در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
zeinab dehghani شما که اینقدر عربیت خوبه به ما هم کمک کن
سوالاتو بده ...من اینجا هستم تا تودلی باز بشه
-
ata mohsenireplied to zeinab dehghani on ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinab dehghani ساعت 14
-
zeinab dehghanireplied to ata mohseni on ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ata mohseni ایشالله میام کمکتون
-
Zaraa ببین توی همون صفحه......ک کل متن رو آورده
12323/14679