بچه های پایه همه بیان!!!!
- 
سلام دوستان آلایی بچه ها من تقریبا نیم ساعت دیگه ساعت ۸ و نیم امتحان ادبیات دارم 
 ولی اصلا نتونستم بخونم با این حالی هم که دارم بدتر خرابش میکنمکسی هست لطفی کنه و تو این امتحان کمکم کنه؟ Dr Delava من درکل کتابای ادبیاتم سفیده ...............ومیتونم بگم فقط قرابتم قویه..........ولی خب هستم ک کمکت کنم 
- 
Dr Delava من درکل کتابای ادبیاتم سفیده ...............ومیتونم بگم فقط قرابتم قویه..........ولی خب هستم ک کمکت کنم zeinab dehghani در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است: Dr Delava من درکل کتابای ادبیاتم سفیده ...............ومیتونم بگم فقط قرابتم قویه..........ولی خب هستم ک کمکت کنم خیلی ممنونم لطف بزرگی میکنی  
- 
سلام دوستان آلایی بچه ها من تقریبا نیم ساعت دیگه ساعت ۸ و نیم امتحان ادبیات دارم 
 ولی اصلا نتونستم بخونم با این حالی هم که دارم بدتر خرابش میکنمکسی هست لطفی کنه و تو این امتحان کمکم کنه؟ Dr Delava سلام باشه شما سوالاتتونو بزارید انشالا شرمنده نشیم بتونیم کمکتون بکنیم 
- 
Dr Delava سلام باشه شما سوالاتتونو بزارید انشالا شرمنده نشیم بتونیم کمکتون بکنیم مهدیس فیروزی در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است: Dr Delava سلام باشه شما سوالاتتونو بزارید انشالا شرمنده نشیم بتونیم کمکتون بکنیم دشمنتون شرمنده 
 خیلی لطف بزرگی میکنین 
- 
Dr Delava کیفیتش خوب نیست 
 سوال 9 تااونجایی ک من دیدم مامورومحتسب
- 
Dr Delava کسی میتونه سوال ۹ رو کمکم کنه؟ غلط املاییه دانش-آموزان-آلاء تجربیا ریاضیا انسانیا ممنون میشم کمکم کنین  جواب نیکی قطعا با نیکیه  Dr Delava ی لطفی کن اگه میشه تایپ کن...یاباکیفیت بهتر بفرس 
- 
سلام ببخشید من ساعت9 امتحان ریاضی لطفا بهم کمک کنین دانش-آموزان-آلاء 
- 
Dr Delava ی لطفی کن اگه میشه تایپ کن...یاباکیفیت بهتر بفرس zeinab dehghani در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است: Dr Delava ی لطفی کن اگه میشه تایپ کن...یاباکیفیت بهتر بفرس ایشون الان وقت این چیزا رو ندارن!! همین عکس ها هم معلوم هست دیگه 
- 
Dr Delava 
 ۱۴ از ترس عقرب جراره به مار غاشیه پناه میبرد
- 
Dr Delava 
 ۱۷ گرم و سرد تضاد مرداد و دی تناسب یا مراعات النظیر
- 
Dr Delava سوال17تناسب تضاد استعاره 
- 
Dr Delava سوال 18 استعاره 
- 
Dr Delava سوال 19 از کتاب نیگاکن شعرحفظیه 
- 
Dr Delava 
 ۱۸ فرش زمردین:استعاره از سبزه ها و چمن ها و گیاهان (استعاره مصرحه)

کمک
کمک برنامه راهبردی پارسال
 برنامه راهبردی پارسال