دوازدهم بریم مدرسه یانه
-
سلام دوستان عزیز الایی دوستان چند وقت این سوال فکر منو بهم ریخته میگم من که از مدرسه استفاده نمیکنم چه ضرورتی داره برم مدرسه که این دوره مدرسه نیست مثلا حضور داشته باشم تو کلاس های الاین که هیچ سودی برام نداره فقط وقتم میگره و قانون مدرسه اینه که حتما تو کلاس ها شرکت کنیم نظروت چیه واقعا کلافه میشم زمانم از دست میدم درگیری ذهنی زیادی در این باره برام ایجاد بی زحمت راهنمایی کنید:folded_hands_light_skin_tone: :hibiscus:
-
سلام دوستان عزیز الایی دوستان چند وقت این سوال فکر منو بهم ریخته میگم من که از مدرسه استفاده نمیکنم چه ضرورتی داره برم مدرسه که این دوره مدرسه نیست مثلا حضور داشته باشم تو کلاس های الاین که هیچ سودی برام نداره فقط وقتم میگره و قانون مدرسه اینه که حتما تو کلاس ها شرکت کنیم نظروت چیه واقعا کلافه میشم زمانم از دست میدم درگیری ذهنی زیادی در این باره برام ایجاد بی زحمت راهنمایی کنید:folded_hands_light_skin_tone: :hibiscus:
ELNAZ XIAVI
سلام
شما الان یازدهم هستین؟یعنی منظورتون اینه ک سال اینده ک میرین دوازدهم،کلاسای مجازی رو شرکت نکنین؟
منم یازدهمم و امسال ک مدارس مجازی شد،من با کلاسای مجازی مشکل داشتم ک رفتیم با مدرسه صحبت کردیم و دیگه کلاسا رو شرکت نمیکنم ولی راضی کردنشون خیلیی سخت بود و فقط به اخلاق مدیرتون بستگی داره ک با این کار موافقت کنن یا نه😶
ولی اگه منظورتون سال دیگه ست یعنی دوازدهم ک فکر کنم به احتمال زیاد اون موقع مدارس حضوری باشه🤔
اگه میبینین با کلاسای مدرسه چیزی یاد نمیگیرین و بلکه به ضررتون هست ، واسه نوبت دوم باهاشون صحبت کنین ک کلاسا رو شرکت نکنین.
ولی حواستون باشه ک وقتی دیگه کلاسا رو شرکت نکنین ؛ اون جو رقابتی و نظارت دبیران از بین میره و ممکنه شما از درس ها غافل بشین و فکرکنین زمانتون از بقیه بیشتره و هی درسا رو برای بعدا بذارین ک این باعث میشه بعدا خیلیی توی درسا به مشکل بر بخورین...
اگه اراده ی قوی دارین و شرکت توی کلاس های مجازی به ضررتون هست ، با مدرسه صحبت کنین🙂 -
ELNAZ XIAVI
سلام
شما الان یازدهم هستین؟یعنی منظورتون اینه ک سال اینده ک میرین دوازدهم،کلاسای مجازی رو شرکت نکنین؟
منم یازدهمم و امسال ک مدارس مجازی شد،من با کلاسای مجازی مشکل داشتم ک رفتیم با مدرسه صحبت کردیم و دیگه کلاسا رو شرکت نمیکنم ولی راضی کردنشون خیلیی سخت بود و فقط به اخلاق مدیرتون بستگی داره ک با این کار موافقت کنن یا نه😶
ولی اگه منظورتون سال دیگه ست یعنی دوازدهم ک فکر کنم به احتمال زیاد اون موقع مدارس حضوری باشه🤔
اگه میبینین با کلاسای مدرسه چیزی یاد نمیگیرین و بلکه به ضررتون هست ، واسه نوبت دوم باهاشون صحبت کنین ک کلاسا رو شرکت نکنین.
ولی حواستون باشه ک وقتی دیگه کلاسا رو شرکت نکنین ؛ اون جو رقابتی و نظارت دبیران از بین میره و ممکنه شما از درس ها غافل بشین و فکرکنین زمانتون از بقیه بیشتره و هی درسا رو برای بعدا بذارین ک این باعث میشه بعدا خیلیی توی درسا به مشکل بر بخورین...
اگه اراده ی قوی دارین و شرکت توی کلاس های مجازی به ضررتون هست ، با مدرسه صحبت کنین🙂aaa bbb سلام دوست عزیز بله من یازدهمم بله منظورم سال بعده میخوام الان تصمیم بگیرم اخر سال عملی کنم یک بار با مدیر مون حرف زدم قبول نکرد گفت اگه ناراضی هستی برو مدرسه دیگه چون مدرسه من قانون همینه میدونید جو خاصی هم تو کلاسمون نیست و من همین الان هم با معلم ها نمیخونم و این منو اذیت میکنه برای همین این تصمیم به ذهنم اومدم گفتمم با شما دوستان عزیزدتو تصمیم گیریم یه کمکی به من کنید :folded_hands_light_skin_tone:
-
پارسال یکی بود دقیقا مثل تو فکر می کرد .. اینکه کلاسای مدرسه خوب نیستن و به درد نمی خورن .. طرف کلی کلاس آنلاین تهیه کرد و رفت مدرسه غیر انتفاعی تا غیر حضوری باشه مدرسش .. ولی خب مشکل دیگه ای که سراغش اومد منزوی شدن و تنهاتر شدن بود .. همون مشکل تبدیل شد به افسردگی و بیماری هایی مثل OCD .. از طرفی وقتی اجباری بالا سرتون نباشه بی برنامه و نامنظم می شید .. باز خود دانید ..

-
ELNAZ XIAVI سلام وقتتون بخیر
شما میتونید در تابستون پیش رو خودتون رو امتحان کنید که آیا میتونید بدون هیچ واسطه ای خودتون برنامه ای منسجم و دقیق داشته باشید یا نه اگر که نتونستید با برنامه هایی که واسه خودتون میریزید هماهنگ بشید و هی به تاخیر میندازید پس بهتره که دوازدهم برید مدرسه ولی در غیر این صورت اگر اینکه تونستید خودتون رو در طی این سه ما مدیریت کنید که چه عالی دوازدهم رو خودتون بخونید -
پارسال یکی بود دقیقا مثل تو فکر می کرد .. اینکه کلاسای مدرسه خوب نیستن و به درد نمی خورن .. طرف کلی کلاس آنلاین تهیه کرد و رفت مدرسه غیر انتفاعی تا غیر حضوری باشه مدرسش .. ولی خب مشکل دیگه ای که سراغش اومد منزوی شدن و تنهاتر شدن بود .. همون مشکل تبدیل شد به افسردگی و بیماری هایی مثل OCD .. از طرفی وقتی اجباری بالا سرتون نباشه بی برنامه و نامنظم می شید .. باز خود دانید ..

@black-wo_olf نه من افسرده نمیشم چون تو مدرسه هم همین طوری بودم باخیلی از بچه ها رابطه دوستی نداشتم بخاطر همین نگران افسردگی نیستم یکم میترسم خودم به برنامه هام نرسم یکم از این ترس دارم
-
ELNAZ XIAVI سلام وقتتون بخیر
شما میتونید در تابستون پیش رو خودتون رو امتحان کنید که آیا میتونید بدون هیچ واسطه ای خودتون برنامه ای منسجم و دقیق داشته باشید یا نه اگر که نتونستید با برنامه هایی که واسه خودتون میریزید هماهنگ بشید و هی به تاخیر میندازید پس بهتره که دوازدهم برید مدرسه ولی در غیر این صورت اگر اینکه تونستید خودتون رو در طی این سه ما مدیریت کنید که چه عالی دوازدهم رو خودتون بخونیدراضیه دهقانی سلام گلم به به اینم خیلی خوب میشه ایده خوب بود حتما امتحان میکنم
-
aaa bbb سلام دوست عزیز بله من یازدهمم بله منظورم سال بعده میخوام الان تصمیم بگیرم اخر سال عملی کنم یک بار با مدیر مون حرف زدم قبول نکرد گفت اگه ناراضی هستی برو مدرسه دیگه چون مدرسه من قانون همینه میدونید جو خاصی هم تو کلاسمون نیست و من همین الان هم با معلم ها نمیخونم و این منو اذیت میکنه برای همین این تصمیم به ذهنم اومدم گفتمم با شما دوستان عزیزدتو تصمیم گیریم یه کمکی به من کنید :folded_hands_light_skin_tone:
ELNAZ XIAVI
اها خب سال دیگه ک به احتمال زیاد مدارس حضوری میشه و دیگه کلاسا مجازی نیست🤔 -
ELNAZ XIAVI
اها خب سال دیگه ک به احتمال زیاد مدارس حضوری میشه و دیگه کلاسا مجازی نیست🤔 -
aaa bbb اره برای همین نمیدونم چیکار کنم اصلا از فضای مدرسه خوشم نمیاد کاش یک راه منطقی پیدا کنم که نه به خودم نه به درسم ضربه نزنه
ELNAZ XIAVI
اها پس باید یا مدیرتون رو راضی کنین یا مدرسه رو عوض کنین
غیرحضوری خوندن دوازدهم ممنوعه مگه اینکه توی یه مدرسه ی غیرانتفاعی ثبت نام کنین و راضیشون کنین یا هم یه گواهی پزشکی واسه نرفتن به مدرسه درست کنین و بدین به مدیرتون🤔 -
ELNAZ XIAVI
اها پس باید یا مدیرتون رو راضی کنین یا مدرسه رو عوض کنین
غیرحضوری خوندن دوازدهم ممنوعه مگه اینکه توی یه مدرسه ی غیرانتفاعی ثبت نام کنین و راضیشون کنین یا هم یه گواهی پزشکی واسه نرفتن به مدرسه درست کنین و بدین به مدیرتون🤔 -
aaa bbb چرا ممنوعه؟؟ اره اگه برم غیرانتفاعی همه چی حله شما کدوم مدرسه هستید. نمونه.تیزهوشان یا دولتی راضی هستید از مدرسه تون
ELNAZ XIAVI
خب مدارس ک سال دیگه حضوری میشه و غیرحضوری خوندن دوازدهم یعنی اینکه کلا کلاسای حضوری مدرسه رو شرکت نکنین و فقط برین امتحانای پایانی رو بدین،ممنوعه
قبلا این رو یجایی خونده بودم ک ممنوعه
سال های پیش میشده ک سال دوازدهم رو هم غیرحضوری خوند ولی جدیدا نمیشه
مگر به دلایلی مثل مشکلات جسمانی یا سرپرست خانواده بودن و...
ولی فکرکنم مدرسه ی غیرانتفاعی رو میشه واسه سال دوازدهم هم راضی کرد🤔
یا یه گواهی پزشکی براشون ببرین قبول میکنن
یا هم باید مدارس بزرگسالان ثبت نام کنین تا بتونین غیرحضوری بخونین ک اون مدارس هم شرایط خاص خودشون رو دارن...
من غیرانتفاعی میخونم ولی فقط به اخلاق مدیر بستگی داره ک این موضوع رو قبول کنه یا نه😶
ما هم خیلیی سخت راضیشون کردیم واسه امسال ک من فقط کلاسای مجازی رو شرکت نکنم و مدیرمون همش بهانه میاورد و بازم معلوم نیست ک نمرات مستمر رو بهم بدن یا نه😑💔 -
ELNAZ XIAVI
اگ مدارس سال دیگه حضوری نشه من میرم مدرسه بزرگسالان چون من مدرسه نمونه میرم یکو چارصد پول گرفتن ولی کلاسای انلاینش مفت نمی ارزه ( مثلا کلاس تاریخ انسان محیط نگارش و... و تکالیفی ک میدن خصوصا وقتی با بودجه هماهنگم نیست و کلاسای بی کیفیت وقت گیررش)
خصوصا که الان کتابای کمک درسی هست و آلاء هم هست و خود آموز میتونیم مسلط بشیم
برای اینکه عقب نمونی هم طبق بودجه بندی قلمچی پیش برو
@parisa-khany -
ELNAZ XIAVI
خب مدارس ک سال دیگه حضوری میشه و غیرحضوری خوندن دوازدهم یعنی اینکه کلا کلاسای حضوری مدرسه رو شرکت نکنین و فقط برین امتحانای پایانی رو بدین،ممنوعه
قبلا این رو یجایی خونده بودم ک ممنوعه
سال های پیش میشده ک سال دوازدهم رو هم غیرحضوری خوند ولی جدیدا نمیشه
مگر به دلایلی مثل مشکلات جسمانی یا سرپرست خانواده بودن و...
ولی فکرکنم مدرسه ی غیرانتفاعی رو میشه واسه سال دوازدهم هم راضی کرد🤔
یا یه گواهی پزشکی براشون ببرین قبول میکنن
یا هم باید مدارس بزرگسالان ثبت نام کنین تا بتونین غیرحضوری بخونین ک اون مدارس هم شرایط خاص خودشون رو دارن...
من غیرانتفاعی میخونم ولی فقط به اخلاق مدیر بستگی داره ک این موضوع رو قبول کنه یا نه😶
ما هم خیلیی سخت راضیشون کردیم واسه امسال ک من فقط کلاسای مجازی رو شرکت نکنم و مدیرمون همش بهانه میاورد و بازم معلوم نیست ک نمرات مستمر رو بهم بدن یا نه😑💔aaa bbb اهاان نه تو شهر ما در غیر انتفاعی فرقی نمیکند میخوای میری نخوای هم نمیری و از نظر نمره هرچی تو امتحان بگیری اونا میزارن هم کلاسی هم نوبت مبزارن از اون نظر خوبه الان تو میتونی به تمام برنامه هات برسی؟؟ یا عقب هم مینونی میگن اگه زور نباشه نمیخونند و عقب میمونن نظر تو چیه در این باره
-
ELNAZ XIAVI
اگ مدارس سال دیگه حضوری نشه من میرم مدرسه بزرگسالان چون من مدرسه نمونه میرم یکو چارصد پول گرفتن ولی کلاسای انلاینش مفت نمی ارزه ( مثلا کلاس تاریخ انسان محیط نگارش و... و تکالیفی ک میدن خصوصا وقتی با بودجه هماهنگم نیست و کلاسای بی کیفیت وقت گیررش)
خصوصا که الان کتابای کمک درسی هست و آلاء هم هست و خود آموز میتونیم مسلط بشیم
برای اینکه عقب نمونی هم طبق بودجه بندی قلمچی پیش برو
@parisa-khany -
سلامدبنظرم اگر سال دیگه رو طبق برنامه با آزمون های آزمایشی پیش ببرید برنامه ریزی راحتتره و خب اینجوری از فضای رقابتی هم دور نیستید اگر بشه مدیر مدرسه رو راضی کرد