سلام بچه ها
۲ تا سوال دارم ممنون میشم بی زحمت اگه کسایی جواب رو میدونن یه توضیح بدن🌱
۱) یه جمله کتاب که میگه واکنش پذیری آلکان ها بسیار کمه بخاطر همین حدود ۹۰ درصد از اون به عنوان سوخت استفاده میشه
ربطشونو به هم نفهمیدم؟
۲) در تقطیر جز به جز نفت خام با تغییر ارتفاع، روند تغییرات دما و اندازه مولکول های خروجی از برج عکس یکدیگر است
این جمله غلطه
اما سوالم اینجاست که چرا در بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیک و در پایین برج اندازه مولکول ها بزرگ و درشته
یعنی آیا به حالت موادش بستگی داره چون بالای برج گازه پس اندازه مولکول هاش کوچیکن و پایین برج چون نفت بصورت مایع ست اندازه مولکول هاش درشتن؟اصلن کجای کتاب گفته که بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیکن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا @یازدهم @دوازدهم @ریاضیا
Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۲۷-۲۱-۰۴-۵۶-۹۶۹_com.android.chrome.jpg
به این توجه کنید
Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۲۷-۲۲-۰۶-۵۴-۷۲۵_com.android.chrome.jpg
حالا به این توجه کنید
خبببببببب
مثلا میگه اسید پالمیتولئیک
امگا 7
∆^۹ : ۱ : ۱۶
دلتا رو متوجه نمیشم
دلتا میشه پیوند دوگانه دیگه ؟
یعنی بین کربن شماره ۹ و ۱۰ یک عدد پیوند دوگانه داریم 🤌
ولی از کجا شروع کنم بشمارم
این ویدیو رو که دیدم گیج شدم
از انتهای متیل باید بشماریم ؟
مثلا بگم 16,15,14,13,12,11,10 تا وقتی برسم به ۱۰ ؟؟؟؟
میشه لطفا این ویدیو رو دقیقه ۹ تا ۱۰ رو ببینید توضیح بدید واقعا گیج شدم
https://www.aparat.com/v/c318g27
زهرا بنده خدا 2
Succinate
@سینا-0
_ Reza _
Maaah
Blue28
شیمی۳ درصد یونش
-
Morvarid Hamedi تو اسیدهای قوی مثلHCl.HNO3و بقیه غلظت یون های حاصل با غلظت اولیه برابره اما تو اسید های ضعیف نه
(البته تک پروتون دار) -
saba zarei 0 یعنی باید اسیدهای تک پروتون دار حفظ باشم و طبق اون فرمول و بنویسم؟
-
Morvarid Hamedi
خیالت راحت باشه همون جدول کتاب و حفظ باشی کافیه تو کتاب H2so4 فقط دو پروتون داره بقیه چه ضعیف چه قوی تک پروتون دارن که تو قوی ها غلظت یون ها با غلظت اولیه اسید برابره
دو پروتون دارم مثل همون بالایی اینطوریه که یونش دومرحله ای دارن و از یه مول سولفوریک اسید دو مول هیدرونیوم آزاد میشه :)) از یک مولHCl یک مول هیدرونیوم چون قوی و تک پروتون دار و از مثلا یک مول HCN کم تر از یک مول هیدرونیوم چون ضعیفه و بازم تک پروتون دار -
saba zarei 0 خب اخه همیشه که اسید معین نمیده ممکنه بگه HA
الان این کادر خیلی سبز و ببینید (https://s17.picofile.com/file/8419979892/20210103_205132.jpg)
اصلا مگه نمیگیم غلظت تعادلی ثابت میشه؟چرا اومده برابر هم قرار داده؟ -
Morvarid Hamedi
تو ثابت یونش تو مخرج که نوشته تعادلی و بعدش
M-a اینجا اگر آلفا برای یک اسید کمتر از 0/05بود میشه تو مخرج حذفش کرد و غلط تعادلی رو با اولیه برابر گرفته که تقریبی یه مقدار و برای اسیدای ضعیفه
ولی برای قوی که آلفا بزرگتر از 0/05 دارن باید m-aبنویسی تو مخرج -
Morvarid Hamedi تمرین 1آیا؟؟
-
Morvarid Hamedi
اگر درمورد غلظت توضیحی نگفته بود یعنی غلظت اولیه است -
saba zarei 0 اخه دوستم ببینید
تو خود رابیازمایید ص۱۹ تمرین دوم استیک اسید یک اسید ضعیفه اما دقت کنید غلظت اولیه رو یک دهم مولاره با غلظت استیک اسید برابر گرفته ... چرا ؟! -
Morvarid Hamedi
خب برای درصد یونش غلظت اولیه رو میخایم چه قوی چه ضعیف
واس ثابت تعادل میتونستیم بجای غلظت تعادلی اسید ضعیف( چون خیلی کم یونش پیدا میکنه) از غلظت اولیه استفاده کنیم -
Morvarid Hamedi
خب برای درصد یونش غلظت اولیه اسیدیاباز رو میخایم چه قوی چه ضعیف
واس ثابت تعادل میتونستیم بجای غلظت تعادلی اسید یا باز ضعیف( چون خیلی کم یونش پیدا میکنه) از غلظت اولیه استفاده کنیم -
Amir Siavsh نه من منظورم صورت کسره