برنامه ریزی در کنار امتحانات
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
من پایه یازدهم هستم و هدفم پزشکی هست
هرطوری تصمیم میگیرم برنامه ریزی کنم و درس بخونم ، نمیرسم
شاگرد زرنگی هستم اما نمیدونم چطور برنامه ای داشته باشم ، از طرف دیگه امتحانات وقتی برای تست زدن نمیزارن ، لطفاً اگه میتونین در تنظیم برنامه ریزی و عمل کردن به اون اون کمکم کنید ممنون -
سلام دوستان وقتتون بخیر
شاگرد زرنگی هستم اما نمیدونم چطور برنامه ای داشته باشم ، از طرف دیگه امتحانات وقتی برای تست زدن نمیزارن ، لطفاً اگه میتونین در تنظیم برنامه ریزی و عمل کردن به اون اون کمکم کنید ممنون -
ان شاء الله درست میشه
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
سلام دوستان وقتتون بخیر
شاگرد زرنگی هستم اما نمیدونم چطور برنامه ای داشته باشم ، از طرف دیگه امتحانات وقتی برای تست زدن نمیزارن ، لطفاً اگه میتونین در تنظیم برنامه ریزی و عمل کردن به اون اون کمکم کنید ممنونta pi برا برنامه ریزی و امثالهم میتونین وویسای اقای افشار رو گوش بدین، تو گوگل سرچ کنین علیرضا افشار میاره براتون، از اونجا میتونین وویسای مربوط به برنامه ریزی که رایگان هم هست رو گوش بدین و استفاده کنین
اینکه میگین وقت برا تست زدن نمیمونه رو اره قبول دارم
شما هرچقدر که تونستین تست کار کنین، همون قدر از بقیه جلوترین
هرچند تشریحی رو فراموش نکنین، تو یازدهم و دهم تشریحی زیاد کار کنین جای بدی نمیره واقعا
مفهوم مباحث خیلی بیشتر دستتون میاد