زیست خیلی سبزجامع یا تک به تک؟
-
سلام دوستان اول بگم که میدونم الان تایم پرسیدن منبع نیست و دیگه دیره واسه این سوالا ولی من تاالان زیست دوازدهم کار میکردم با خیلی سبز و الان این سوال واسه پایه پیش اومده برام.میشه راهنمایی کنید واسه زیست نظام جدید ایا زیست جامع خیلی سبز کافیه؟یا باید دهم یازدهم جدا جدا بخرم؟من واسه زیست فیلم نمیبینم و فقط با خوندن درسنامه تست میزنم.واسه پایه کتاب جامع خیلی سبز دارم ولی درسنامه نداره و ی درسنامه ی خیلی خلاصه فقط تو قسمت پاسخ تشریحیا داره وحس میکنم کمه
از طرفی میترسم الان دهم یازدهم رو جدا بخرم و تو ۵ماه باقی مونده تمومشون نکنم چون حجمشون زیاده
الان نمیدونم چیکار کنم☹️بخرم یا نکات همین کتاب جامع کافیه؟با توجه به این که نظام قدیم بودم و فقط ۵ماه وقت مونده کدوم مناسب تره؟(طرح جلد کتابی که دارم پینوکیوعه)
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا -
-
سلام دوستان اول بگم که میدونم الان تایم پرسیدن منبع نیست و دیگه دیره واسه این سوالا ولی من تاالان زیست دوازدهم کار میکردم با خیلی سبز و الان این سوال واسه پایه پیش اومده برام.میشه راهنمایی کنید واسه زیست نظام جدید ایا زیست جامع خیلی سبز کافیه؟یا باید دهم یازدهم جدا جدا بخرم؟من واسه زیست فیلم نمیبینم و فقط با خوندن درسنامه تست میزنم.واسه پایه کتاب جامع خیلی سبز دارم ولی درسنامه نداره و ی درسنامه ی خیلی خلاصه فقط تو قسمت پاسخ تشریحیا داره وحس میکنم کمه
از طرفی میترسم الان دهم یازدهم رو جدا بخرم و تو ۵ماه باقی مونده تمومشون نکنم چون حجمشون زیاده
الان نمیدونم چیکار کنم☹️بخرم یا نکات همین کتاب جامع کافیه؟با توجه به این که نظام قدیم بودم و فقط ۵ماه وقت مونده کدوم مناسب تره؟(طرح جلد کتابی که دارم پینوکیوعه)
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیافاطمه عبدی سلام وقتتون بخیر .شما همون کتاب جامع هم که تست بزنین و به تست های هایلات و در کل همه تست ها مسلط بشین کافیه .بعضی از درس ها مخصوصا زیست نکات مهمش توی پاسخنامه تست ها هست و اگر اون هارو یاد بگیرین و بعضی از نکات مهم رو هایلات کنید تا توی دوران جمع بندی مرور کنید خیلی خوبه و کامل مسلط میشین
-
فاطمه عبدی سلام وقتتون بخیر .شما همون کتاب جامع هم که تست بزنین و به تست های هایلات و در کل همه تست ها مسلط بشین کافیه .بعضی از درس ها مخصوصا زیست نکات مهمش توی پاسخنامه تست ها هست و اگر اون هارو یاد بگیرین و بعضی از نکات مهم رو هایلات کنید تا توی دوران جمع بندی مرور کنید خیلی خوبه و کامل مسلط میشین
Fatemeh Soheilikia ممنونم از راهنماییتون🌹