کدون و انتی کدون
-
سلام.
میتونیم توالی مکمل آنتی کدن در ژن رو هم کد بگیم؟
یا کد فقط برای ژن دستور دهنده ساخت mRNA هست؟
و اینکه در مرحله آغاز tRNA چطور کدن مکمل خودش رو پیدا میکنع ؟ 🙂
همیار تجربیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش آموز کنکوری -
سلام.
همیار تجربیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش آموز کنکوریMorvarid Hamedi تا جایی که من میدونم کد رو فقط در یوکاریوت ها و روی ژنی هست که از روش رنای پیک میسازیم هستش
-
سلام.
همیار تجربیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش آموز کنکوریMorvarid Hamedi سلام
به نظر من نمیتونیم به نوکلئوتید های رشته رمز گذار هم کد بگیم چون۱_ کد مکمل کدون است و اگر به اونها هم کد بگیم بعد کدون خواهند داشت
بعد با این چرخه معیوب کلا جدول کدون ها را به هم میریزد
۲_کتاب میگه
رشته رمز گذار که از روش رمز پروتئین سازی برمیداریم که بهش بگیم رمز (کد)داره
سوال دوم تون : آنزیم ها اون ها رو به هم متصل میکنن
-
Morvarid Hamedi سلام
به نظر من نمیتونیم به نوکلئوتید های رشته رمز گذار هم کد بگیم چون۱_ کد مکمل کدون است و اگر به اونها هم کد بگیم بعد کدون خواهند داشت
۲_کتاب میگه
z Gheibi درمورد سوال دوم منظورم اتصال امینو اسید به انتی کدن نیست منظورم مرحله آغازه که tRNA دارای امینو اسید کدن مکلمشو پیدا میکنه..چطوری؟
-
z Gheibi درمورد سوال دوم منظورم اتصال امینو اسید به انتی کدن نیست منظورم مرحله آغازه که tRNA دارای امینو اسید کدن مکلمشو پیدا میکنه..چطوری؟
Morvarid Hamedi در سلول ها هر فرایندی با کمک کلی آنزیم انجام میشود کتاب فقط یک تعداد محدودی از آنزیم ها را معرفی کرده البته این آنزیم ها این هارو به هم نزدیک میکنن بعد با خاصیت مکملی که دارن پیوند هیدروژنی برقرار میشود و به هم وصل می شوند
-
سلام.
همیار تجربیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش آموز کنکوریMorvarid Hamedi آنتی کدون مکمله کدونه. در مرحله آغاز کدون آغاز (AUG) و آنی کدون مکلمل آن با پیوند هیدروژنی به آن وصل میشود و بعد زیرواحد بزرگ رناتن می آید و 3 جایگاه رناتن کامل میشود و میبینیم که در جایگاه A رناتن کدون آغاز و رنای ناقل مکمل آن که حاوی آمینواسید متیونین است دیده میشود
-
Morvarid Hamedi سلام
۲_کتاب میگه
z Gheibi ولی اگه از هر 2 رشته دنا به عنوان رشته الگو برای رونویسی چند ژن استفاده شود اونوقت ما در رشته ی رمزگذار هم کد داریم درسته؟
-
z Gheibi ولی اگه از هر 2 رشته دنا به عنوان رشته الگو برای رونویسی چند ژن استفاده شود اونوقت ما در رشته ی رمزگذار هم کد داریم درسته؟
kazemi mombini رشته رمز گذار والگو در هر یک ژن تعریف میشن نه در چند
ژن کتاب میگه درهر ژن خاص
در چند ژن که در یک رشته دنا هستند ممکنه یک رشته رمز گذار باشد یکی الگو واین محدودیتی ندارد ولی ما نمی توانیم به یکی از رشته های دنا بگوییم الگو و به یکی رمز گذار چون مدام در ژن های مختلف نقش رشته ها تغییر می کند
-
Morvarid Hamedi تا جایی که من میدونم کد رو فقط در یوکاریوت ها و روی ژنی هست که از روش رنای پیک میسازیم هستش
@haniehno در کدون و انتی کدون گفته است:
Morvarid Hamedi تا جایی که من میدونم کد رو فقط در یوکاریوت ها و روی ژنی هست که از روش رنای پیک میسازیم هستش
کد فقط برای یوکاریوت نیستا
صفحه ی ۲۷ کتاب رو بخون نوشته کدون های آمینواسید ها در جاندار مختلف یکسانه
خوب کدون هم که از کد میاد پس وقتی کدون یکسان دارن پس کد یکسان هم دارن :)) -
@haniehno در کدون و انتی کدون گفته است:
کد فقط برای یوکاریوت نیستا
صفحه ی ۲۷ کتاب رو بخون نوشته کدون های آمینواسید ها در جاندار مختلف یکسانه
خوب کدون هم که از کد میاد پس وقتی کدون یکسان دارن پس کد یکسان هم دارن :)) -
kazemi mombini رشته رمز گذار والگو در هر یک ژن تعریف میشن نه در چند
ژن کتاب میگه درهر ژن خاص
در چند ژن که در یک رشته دنا هستند ممکنه یک رشته رمز گذار باشد یکی الگو واین محدودیتی ندارد ولی ما نمی توانیم به یکی از رشته های دنا بگوییم الگو و به یکی رمز گذار چون مدام در ژن های مختلف نقش رشته ها تغییر می کند
z Gheibi بله درست میگید اشتباه کرده بودم :tulip:
-
دریا دریایی آره منم دیده بودم ولی فکر کنم آقای موقاری گفتند که کد فقط برا یوکاریوت هستش
تجربیا شما نظرتون چیه ؟@haniehno من فیلما این فصل رو دیدم ولی ننوشتم جایی که فقط برای یوکاریوته
-
@haniehno من فیلما این فصل رو دیدم ولی ننوشتم جایی که فقط برای یوکاریوته
kazemi mombini آهان پس من اشتباه متوجه شدم