مطالعه حرفه ای زبان
-
Ali Masouminya لغات کتاب کافیه یا نه همه لغات خارج از کتاب هم باید حفظ بشه؟
ata mohseni
شما کتابت رو باز میکنی و شروع به خوندن میکنی. هر لغتی رو که دیدی بلد نیستی یادداشت میکنی تا روش کارکنی و یادش بگیری. زمان تست زدن هم به هر لغتی که در تست رسیدی و دیدی معنیش رو بلد نیستی یادداشتش میکنی. اینجوری کم کم دامنه لغاتت رو بالا میبری. -
سلام
اگه کسی بخواد زبان رو به طور حرفه ای شروع کنه چه گام هایی رو باید برداره منظورم اینه که از چه منبعی شروع کنه و چیکار بکنه که مطالعه اش برای زبان هدفمند باشه ؟Bavar sky
برای زبان تست زدن خیلی کمک میکنه
بلد بودن لغات و گرامر کل زبان
داخل کنکور تست های جاخالی برای کلمه میاد و همچنین متن میدن و جای خالی رو یا با گرامر و یا با کلمه باید پر کنید
بنابراین دانستن معنی کلمات به نظر من خیلی کارامد
برای اینکه رو هردومبحث کلمه و گرامر به تسلطی برسید باید علاوه بر خوندن کتاب کتاب کمک اموزشی هم استفاده کنید
من خودم کتابای استاد شهاب اناری و پیشنهاد میکنم
ی سری کتاب های جامع کلمات نهم تا دوازدهم وجود داره که قیمت زیادی هم ندارع اگه شما بخواید من عکس لغات و هردفعه میفرستم براتون
برای هرشب حداقل میتونید ده کلمه جدید و یاد بگیرید و به خاطر بسپارید و فرداشب دوباره علاوه بر مرور اون ده لغت ده لغت دیگه هم اضافه کنید
به عبارتی مثل جعبه لایتنز
روش کار جعبه لایتنز به این صورت که شپا چندتا لغت و انتخاب میکنید و این جعبه پنج خونه داره
کلمات و که شب اول مطالعه میکنید میزارید تو قسمت اول جدول فردا دوبارع همون لغات و مرور میکنید اگه از بین لغات خونه اول لغتی رو بلد بودید میره تو خونه دوم و اگر بلد نبودید تو همون خونه اول میمونه و فردا اون روز شما هم لغات قسمت اول و مطالعه کنید هم قسمت دوم اگه بلد بودید کلمات و به ترتیب میره جلو ...
میتونید جعبه رو درست کنید و یا کلمات و تو برگه بنویسید و همونطور که گفتم ی هر شب ده تا ده تا کار کنید و هر کدوم و ک از خاطر بردید یادداشت کنید تا تمرکز بیشتری کنید روشون
تست ها رو پشت هم نزنید ضریب دار تست بزنید
مثلا اگه کتاب تستتون 30 تست برای درس اول زبان داره
روز اول ضریب2 رو بزنید و روز بعد ضریب یک و بزنید و الی اخر
پشت هم که تست میزنید متوجه میشید چندتست پشت هم ممکن مثل هم باشه
اینو فراموش نکنید که کلمات و یا گرامری که امروز یادگرفتید حتما فرداش حداقل ی ربع برای تست زنی و مرور اون مبحث وقت بزارید که فراموش نکنید اون مطالب و
در تست و یا مطالعه کتاب اگه کلمه ای و بلد نبودید برید پی اون موضوع و بگیرید یاداشت کنید تا بتونید روش کار کنید
اگه نکته ای تو تست کشف گردید برای خودتون یا قسمت پاسخ نامه اون تست یا تو کتاب یاداشت کنید ی یادتون نره
زبان فراره پس تکرار و تمرین خیلی مهم
اگه سوالی بود درخدمتم -
ata mohseni
بهتون روش تیک ایت رو توضیح میدم.
میتونید خودتون بایه دفترچه ساده انجامش بدید. یا کتاب تیک ایت زبان انگلیسی کنکور گاج رو بگیرید. بعد لغات رو از نهم تا دوازدهم داره و روش استفاده ازش رو هم توضیح داده. قیمت بالایی هم نداره. کلا در روش تیک ایت هر لغت 8 بار در ذهنتون مرور میشه و باعث تثبیتش میشه.
حالا فردا توضیحش رو خدمتتون میدم.Ali Masouminya نظرتون راجب روش سوپر ممو چیه؟
و اینکه راجب مرور زبان هم میشه توضیح بدید -
Ali Masouminya اگه از الان لغت بخونم دوازدهم یادم نمیره؟
Bavar sky
برای زبان تست زدن خیلی کمک میکنه
بلد بودن لغات و گرامر کل زبان
داخل کنکور تست های جاخالی برای کلمه میاد و همچنین متن میدن و جای خالی رو یا با گرامر و یا با کلمه باید پر کنید
بنابراین دانستن معنی کلمات به نظر من خیلی کارامد
برای اینکه رو هردومبحث کلمه و گرامر به تسلطی برسید باید علاوه بر خوندن کتاب کتاب کمک اموزشی هم استفاده کنید
من خودم کتابای استاد شهاب اناری و پیشنهاد میکنم
ی سری کتاب های جامع کلمات نهم تا دوازدهم وجود داره که قیمت زیادی هم ندارع اگه شما بخواید من عکس لغات و هردفعه میفرستم براتون
برای هرشب حداقل میتونید ده کلمه جدید و یاد بگیرید و به خاطر بسپارید و فرداشب دوباره علاوه بر مرور اون ده لغت ده لغت دیگه هم اضافه کنید
به عبارتی مثل جعبه لایتنز
روش کار جعبه لایتنز به این صورت که شپا چندتا لغت و انتخاب میکنید و این جعبه پنج خونه داره
کلمات و که شب اول مطالعه میکنید میزارید تو قسمت اول جدول فردا دوبارع همون لغات و مرور میکنید اگه از بین لغات خونه اول لغتی رو بلد بودید میره تو خونه دوم و اگر بلد نبودید تو همون خونه اول میمونه و فردا اون روز شما هم لغات قسمت اول و مطالعه کنید هم قسمت دوم اگه بلد بودید کلمات و به ترتیب میره جلو ...
میتونید جعبه رو درست کنید و یا کلمات و تو برگه بنویسید و همونطور که گفتم ی هر شب ده تا ده تا کار کنید و هر کدوم و ک از خاطر بردید یادداشت کنید تا تمرکز بیشتری کنید روشون
تست ها رو پشت هم نزنید ضریب دار تست بزنید
مثلا اگه کتاب تستتون 30 تست برای درس اول زبان داره
روز اول ضریب2 رو بزنید و روز بعد ضریب یک و بزنید و الی اخر
پشت هم که تست میزنید متوجه میشید چندتست پشت هم ممکن مثل هم باشه
اینو فراموش نکنید که کلمات و یا گرامری که امروز یادگرفتید حتما فرداش حداقل ی ربع برای تست زنی و مرور اون مبحث وقت بزارید که فراموش نکنید اون مطالب و
در تست و یا مطالعه کتاب اگه کلمه ای و بلد نبودید برید پی اون موضوع و بگیرید یاداشت کنید تا بتونید روش کار کنیداگه مرور داشته باشید خیر
-
Bavar sky
ببینید باید اول مشخص بشه که حرفه ای در ذهن شما یعنی چی.
و اینکه منظورتون از هدفمند یعنی چی. چون هدف شما رو من نمی دونم. باید مشخص بشه که هدفتون درصد بالا در کنکوره یا اینکه نه هدفتون اینه که بتونید خیلی خوب صحبت کنید و خوب متوجه بشید.
هر کدوم از این ها روش و برنامه ریزی خاص خودش رو داره.
همچنین اینکه مدت زمان رسیدنتون به هدف چه قدر باید باشه. یعنی شما هدفت کنکوره و الآن تا کنکور چه قدر وقت داری. پس هرکدوم از این ها یه روش خاص خودش رو داره.
مثلا شما هدفت درصد بالای کنکوره و وقتت هم کم. دیگه اون موقع نمیشه گفت که روی اسپیکینگ کار کرد چون در جلسه کنکور به کار شما نمیاد.
پس اول هدفتون رو مشخص کنید تا من دقیق تر بتونم راهنماییتون کنم.
یعنی بگید
هفتون چیه؟
مدت زمانتون چه قدره؟
سطحتون در چه حده؟Ali Masouminya
سلام
میخوام کمی پیشرفته تر از سطح کنکور کار کنم طوری که بتونم سطحم رو حداقل به قابل قبول برسونم یعنی صحبت کردنم نیاز به فکر کردن و من من کردن نباشه. و میخوام که کم کم خودم رو برای آزمون IELTS آماده کنم.برای من مدت زمان اهمیتی نداره و میخوام این کار تو زندگیم یه کار عادی و معمولی باشه منظورم از عادی اینه که نه تایم زیادی از من بگیره و نه کم
لغت و گرامرم بد نیست و اسپیکینگ زیر صفره
-
Ali Masouminya نظرتون راجب روش سوپر ممو چیه؟
و اینکه راجب مرور زبان هم میشه توضیح بدید0-0ftm
من اطلاع زیادی ندارم
فقط میدونم که یه کتابچه ای هست که لغات رو داره و یه برنامه ریزی برای حفظ اون لغات داره.
به نظرم چیز خوبیه ولی خب خودم استفاده نکردم که بخوام اطلاعات دقیقی بهتون بدم.
اگه اون رو دارید مهم اینه که خوب ازش استفاده کنید و طبق دستورالعمل و برنامش پیش برید. -
Ali Masouminya
سلام
میخوام کمی پیشرفته تر از سطح کنکور کار کنم طوری که بتونم سطحم رو حداقل به قابل قبول برسونم یعنی صحبت کردنم نیاز به فکر کردن و من من کردن نباشه. و میخوام که کم کم خودم رو برای آزمون IELTS آماده کنم.برای من مدت زمان اهمیتی نداره و میخوام این کار تو زندگیم یه کار عادی و معمولی باشه منظورم از عادی اینه که نه تایم زیادی از من بگیره و نه کم
لغت و گرامرم بد نیست و اسپیکینگ زیر صفره
Bavar sky
سلام
خب باشه. پس من دیگه درباره کنکور حرفی نمیزنم. و درباره تقویت کردن مهارت های چهرگانه زبانتون حرف میزنم. یعنی اسپیکینگ،رایتینگ،ریدینگ و لیسنینگ
برای اینکه زبانتون خوب بشه و بتونید خوب صحبت کنید دوچیز مهمه. یکی اینکه دامنه لغاتتون بالابره. و یکی اینکه زبان در اطرافتون باشه. یعنی چی؟ یعنی اینکه هر روز بشنوی و حرف بزنی. حالا یا با دوستات که تویه کلاس زبان هستن(البته اگه بری) و یا اینکه با فایل صوتی خودت رو تقویت کنی.
اگه کلاس زبان بری که خیلی قطعا کمکت میکنه. اگر نه که میشه روش های دیگه ای هم انجام داد ولی خب یه مقدار حوصله و انگیزه میخواد. اینکه وسط کار خسته نشی.
اگه نظر من رو بخوای،حالا که می خوای خودت کار کنی، پیشنهادم شروع از لیسنینگ هست. یعنی محور فعالیت شما لیسنینگ باشه و بقیه مهارت های زبان رو با لیسنینگ تقویت کنی.
چجوری؟؟
اینکه یک فایل صوتی داشته باشی که متنش هم همراهش باشه. (البته این نوع فایل ها سطح بندی داره و باید از سطح راحت ترش شروع کنی که لغاتش زیاد سخت نباشه)
و حالا که این فایل صوتی رو به همراه متنش آماده کردی ، بیای و شروع به کار کنی.
اما چه طوری با این فایل صوتی کار کنیم؟؟
شما ابتدا یک بار فایل رو پخش میکنی و با دقت گوش میکنی(سعی کن از هنذفری و یا هدفون استفاده کنی).
بعد که تموم شد، بهش فکر میکنی و سعی میکنی که موضوع یا ایدشو بفهمی. مهم نیست چیزی فهمیدی یا نه. مهم اینه که سعی کنی بفهمی. بعد از این کار شما یکبار دیگه با دقت گوش میدی و همزمان سعی در فهم خلاصه ای از اون مطلب میکنی.
حالا بار سوم هر جمله رو که گفت شما فایل صوتی رو استپ میکنی و سعی میکنی اون یک جمله ای رو که گفته یه بار با خودت بگی. بعدش دوباره پخش و استپ. همین کار رو انجام میدی تا فایل تموم شه.
بار چهارم میای و دوباره پخش میکنی و بعد از هر جمله استپ میکنی. ولی با این فرق که اون جمله رو روی کاغذ مینویسی. هرچیزیش رو که فهمیدی. حتی یک کلمه. املاش هم مهم نیست.
حالا که فایل تموم شد میای و بار پنجم فایل رو پخش میکنی و دقت میکنی که چیزه دیگه ای فهمیدی که بهش اضافه کنی یا نه.
خب این تا اینجا.
حالا میای و بار ششم متن خود فایل رو میزاری جلوت و یه بار با متن کامل خودش گوش میکنی. اونجا دیگه دقت میکنی.
حالا چک میکنی که کجاها رو خودت ننوشتی و تویه فایل چی گفته. سعی میکنی اونها رو هم متوجه بشی.
همه این ها رو که انجام دادی،حالا میای و املا کلماتی که نوشتی رو با املا کلمات متن خود فایل چک میکنی و غلط هات رو در میاری و یه جا یادداشت میکنی.
کلمه هایی رو هم که معنیشون رو نمی دونستی یه جایی یادداشت میکنی.
و بعدا هم معنیشون رو یاد میگیری و هم املاشون رو.
تا اینجا هم روی مهارت لیسنینگت کار شد و هم رایتینگ.
حالا خودت سعی میکنی یه خلاصه از اون متن بگی.
حتی شده یه بار متن رو بخون و بعد سعی کن خلاصش رو بگی. البته قبل از این باید معنی اکثر کلماتش رو یاد گرفته باشی.
با گفتن خلاصه علاناً داری روی اسپیکینگت کار میکنی. پس مهارت اسپیکینگت هم قوی میشه.
حالا نوبت به ریدینگ میرسه. میای متن خود فایل رو جلوت میزاری و شروع به خوندن از روش میکنی ولی صدات رو هم ضبط میکنی.
وقتی تموم شد خودت یه بار گوشش میدی و دقت می کنی که تلفظاتت رو درست گفتی یا نه. حالا یا با خود فایل چک کن یا با دیکشنری.
اینجوری ریدینگت هم تقویت میشه. فقط سعی کن وقتی میخونی کپی خود فایل بخونی. یعنی افت و خیزاش ، لحنش و.... دقیق مثله خود فایل باشه.
خلاصه با این روش ۴ مهارتت رو تقویت میکنی. گاها ممکنه یه فایل صوتی ۵ دقیقه ای یک هفته یا دو هفته برای توکه مبتدی هستی طول بکشه. اما مهم نیست. مهم اینه که هر روز اونو ادامه بدی و حتی یک روز هم فاصله نندازی چون باعث میشه مطلب فراموش بشه.
روزی نیم ساعت هم حداقل باید وقت بزاری. و حداکثر یک ساعت.
نه بیشتر و نه کمتر
از طریق همون فایل صوتی هم همه چیت رو یاد میگیری.
حالا اگه اصطلاح داشت خب یادش میگیری. اگه لغت نا اشنا داشت که قطعا زیاد داره یادش میگیری و....
این پیشنهاد من به تو بود.
ولی این روش یه انگیزه خیییلی قوی میخواد. یه علاقه ای که آدم از خوندن زبان لذت ببره.
اگه میبینی این مدلی سخته برات میتونی کلاس زبان بری. و با کتاب پیش بری.
کتاب های خودخوان هم برای تقویت لیسنینگ و تقویت دایره لغات هست که اگه خواستی معرفی میکنم بهت.
یه اپلیکیشن یادگیری زبان هم هست واقعا حرف نداره و برای شما که میخوای از پایه شروع کنی خوبه و از پایه کامل توضیح داده.
چیز خوبیه خواستی اون رو هم معرفی میکنم بهت. -
Bavar sky
سلام
خب باشه. پس من دیگه درباره کنکور حرفی نمیزنم. و درباره تقویت کردن مهارت های چهرگانه زبانتون حرف میزنم. یعنی اسپیکینگ،رایتینگ،ریدینگ و لیسنینگ
برای اینکه زبانتون خوب بشه و بتونید خوب صحبت کنید دوچیز مهمه. یکی اینکه دامنه لغاتتون بالابره. و یکی اینکه زبان در اطرافتون باشه. یعنی چی؟ یعنی اینکه هر روز بشنوی و حرف بزنی. حالا یا با دوستات که تویه کلاس زبان هستن(البته اگه بری) و یا اینکه با فایل صوتی خودت رو تقویت کنی.
اگه کلاس زبان بری که خیلی قطعا کمکت میکنه. اگر نه که میشه روش های دیگه ای هم انجام داد ولی خب یه مقدار حوصله و انگیزه میخواد. اینکه وسط کار خسته نشی.
اگه نظر من رو بخوای،حالا که می خوای خودت کار کنی، پیشنهادم شروع از لیسنینگ هست. یعنی محور فعالیت شما لیسنینگ باشه و بقیه مهارت های زبان رو با لیسنینگ تقویت کنی.
چجوری؟؟
اینکه یک فایل صوتی داشته باشی که متنش هم همراهش باشه. (البته این نوع فایل ها سطح بندی داره و باید از سطح راحت ترش شروع کنی که لغاتش زیاد سخت نباشه)
و حالا که این فایل صوتی رو به همراه متنش آماده کردی ، بیای و شروع به کار کنی.
اما چه طوری با این فایل صوتی کار کنیم؟؟
شما ابتدا یک بار فایل رو پخش میکنی و با دقت گوش میکنی(سعی کن از هنذفری و یا هدفون استفاده کنی).
بعد که تموم شد، بهش فکر میکنی و سعی میکنی که موضوع یا ایدشو بفهمی. مهم نیست چیزی فهمیدی یا نه. مهم اینه که سعی کنی بفهمی. بعد از این کار شما یکبار دیگه با دقت گوش میدی و همزمان سعی در فهم خلاصه ای از اون مطلب میکنی.
حالا بار سوم هر جمله رو که گفت شما فایل صوتی رو استپ میکنی و سعی میکنی اون یک جمله ای رو که گفته یه بار با خودت بگی. بعدش دوباره پخش و استپ. همین کار رو انجام میدی تا فایل تموم شه.
بار چهارم میای و دوباره پخش میکنی و بعد از هر جمله استپ میکنی. ولی با این فرق که اون جمله رو روی کاغذ مینویسی. هرچیزیش رو که فهمیدی. حتی یک کلمه. املاش هم مهم نیست.
حالا که فایل تموم شد میای و بار پنجم فایل رو پخش میکنی و دقت میکنی که چیزه دیگه ای فهمیدی که بهش اضافه کنی یا نه.
خب این تا اینجا.
حالا میای و بار ششم متن خود فایل رو میزاری جلوت و یه بار با متن کامل خودش گوش میکنی. اونجا دیگه دقت میکنی.
حالا چک میکنی که کجاها رو خودت ننوشتی و تویه فایل چی گفته. سعی میکنی اونها رو هم متوجه بشی.
همه این ها رو که انجام دادی،حالا میای و املا کلماتی که نوشتی رو با املا کلمات متن خود فایل چک میکنی و غلط هات رو در میاری و یه جا یادداشت میکنی.
کلمه هایی رو هم که معنیشون رو نمی دونستی یه جایی یادداشت میکنی.
و بعدا هم معنیشون رو یاد میگیری و هم املاشون رو.
تا اینجا هم روی مهارت لیسنینگت کار شد و هم رایتینگ.
حالا خودت سعی میکنی یه خلاصه از اون متن بگی.
حتی شده یه بار متن رو بخون و بعد سعی کن خلاصش رو بگی. البته قبل از این باید معنی اکثر کلماتش رو یاد گرفته باشی.
با گفتن خلاصه علاناً داری روی اسپیکینگت کار میکنی. پس مهارت اسپیکینگت هم قوی میشه.
حالا نوبت به ریدینگ میرسه. میای متن خود فایل رو جلوت میزاری و شروع به خوندن از روش میکنی ولی صدات رو هم ضبط میکنی.
وقتی تموم شد خودت یه بار گوشش میدی و دقت می کنی که تلفظاتت رو درست گفتی یا نه. حالا یا با خود فایل چک کن یا با دیکشنری.
اینجوری ریدینگت هم تقویت میشه. فقط سعی کن وقتی میخونی کپی خود فایل بخونی. یعنی افت و خیزاش ، لحنش و.... دقیق مثله خود فایل باشه.
خلاصه با این روش ۴ مهارتت رو تقویت میکنی. گاها ممکنه یه فایل صوتی ۵ دقیقه ای یک هفته یا دو هفته برای توکه مبتدی هستی طول بکشه. اما مهم نیست. مهم اینه که هر روز اونو ادامه بدی و حتی یک روز هم فاصله نندازی چون باعث میشه مطلب فراموش بشه.
روزی نیم ساعت هم حداقل باید وقت بزاری. و حداکثر یک ساعت.
نه بیشتر و نه کمتر
از طریق همون فایل صوتی هم همه چیت رو یاد میگیری.
حالا اگه اصطلاح داشت خب یادش میگیری. اگه لغت نا اشنا داشت که قطعا زیاد داره یادش میگیری و....
این پیشنهاد من به تو بود.
ولی این روش یه انگیزه خیییلی قوی میخواد. یه علاقه ای که آدم از خوندن زبان لذت ببره.
اگه میبینی این مدلی سخته برات میتونی کلاس زبان بری. و با کتاب پیش بری.
کتاب های خودخوان هم برای تقویت لیسنینگ و تقویت دایره لغات هست که اگه خواستی معرفی میکنم بهت.
یه اپلیکیشن یادگیری زبان هم هست واقعا حرف نداره و برای شما که میخوای از پایه شروع کنی خوبه و از پایه کامل توضیح داده.
چیز خوبیه خواستی اون رو هم معرفی میکنم بهت.Ali Masouminya
پیشنهادات خوبی رو ارائه دادید ممنون💎
لطفاً اپلیکیشن و کتاب های خودخوان رو هم معرفی کنید. -
Ali Masouminya
پیشنهادات خوبی رو ارائه دادید ممنون💎
لطفاً اپلیکیشن و کتاب های خودخوان رو هم معرفی کنید.Bavar sky
بهترین اپلیکیشنی که من دیدم و خودمم ازش قبلا استفاده کردم،اپلیکیشن لرنیت هست. واقعا چیز خوبیه و از پایه کامل درس داده.
ولی خب باید اشتراک بخرید.
یک ماهه داره
سه ماهه
شش ماهه
و یکی هست که اشتراک دائم که اون به صرفه تر هست. فکر کنم الآن حدود ۱۶۰ باشه و با تخفیف بشه ۱۳۰.
نمیدونم
ولی این حدوده
نصبش کنید.
یه اشتراک یک روزه رایگان بهتون میده.
با او برنامه رو بچرخید ببینید چطوره. اگه بدردتون خورد اشتراکش رو بخرید و استفاده کنید.اما درباره کتاب
کتاب در حوزه زبان زیاد هست.
مجموعه کتاب های امریکن انگلیش فایل خیلی خوبه ولی خب نیاز به معلم داره و تو موسسات تدریس میشه. پس کاری با اون ندارماما کتاب های خود خوان
برای افزایش دامنه لغتتون کتاب سه جلدی oxford word skills کتاب خوبیه. موضوع بندی شده و برای هر موضوع لغات خاصش رو آورده و تمرین های مورد نظرش. آخر کتاب هم پاسخنامش رو نوشته.
سه جلده
جلد اول basic
جلد دوم intermediate
جلد سوم advanced
خب این از کتاب لغتاما یه کتاب سه جلدی هم هست برای لیسنینگ
که سی دی داره همراهش و فایل صوتی داره و برای هر فایل صوتی یه سری تمرین آورده
این کتاب هم اسمش tactics for listening هست و کتاب خوبیه.
سه جلده
جلد اول basic
جلد دوم development
جلد سوم expandingبرای گرامر هم کتاب سه جلدی Grammer in use حرف نداره و کتاب خوب و جامعی هست.
این هم خب سه جلده
و کامل گرامر رو از پایه توضیح داده.ببینید کتاب زیاده.
اینا بهترین هاشون بودن
باز اگه برای رایتینگ هم بخواید کتاب هست که حالا اصول نوشتن رو آموزش میده و... که اگه خواستید اون رو هم بهتون معرفی میکنم
این کتاب ها هم قیمت آنچنانی ندارن. چرا تو بازار من دیدم قیمتشون بالا هست ولی تو دیجی کالا دیدم واقعا ارزون بود. برخلاف بقیه اجناسش این چند تا کتاب رو خییلی ارزون گذاشته بود.
مثلا سه جلد لیسنینگ رو میده ۷۵ هزار و یا سه جلد گرامر رو میده ۱۰۰ هزار. هم تکی داره و همه سه جلدشو باهم و ...
کلا در حوزه کتاب های زبان قیمت کتاباش خوبه
امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم
باز اگه سئوالی هست در خدمتتون هستم -
Bavar sky
بهترین اپلیکیشنی که من دیدم و خودمم ازش قبلا استفاده کردم،اپلیکیشن لرنیت هست. واقعا چیز خوبیه و از پایه کامل درس داده.
ولی خب باید اشتراک بخرید.
یک ماهه داره
سه ماهه
شش ماهه
و یکی هست که اشتراک دائم که اون به صرفه تر هست. فکر کنم الآن حدود ۱۶۰ باشه و با تخفیف بشه ۱۳۰.
نمیدونم
ولی این حدوده
نصبش کنید.
یه اشتراک یک روزه رایگان بهتون میده.
با او برنامه رو بچرخید ببینید چطوره. اگه بدردتون خورد اشتراکش رو بخرید و استفاده کنید.اما درباره کتاب
کتاب در حوزه زبان زیاد هست.
مجموعه کتاب های امریکن انگلیش فایل خیلی خوبه ولی خب نیاز به معلم داره و تو موسسات تدریس میشه. پس کاری با اون ندارماما کتاب های خود خوان
برای افزایش دامنه لغتتون کتاب سه جلدی oxford word skills کتاب خوبیه. موضوع بندی شده و برای هر موضوع لغات خاصش رو آورده و تمرین های مورد نظرش. آخر کتاب هم پاسخنامش رو نوشته.
سه جلده
جلد اول basic
جلد دوم intermediate
جلد سوم advanced
خب این از کتاب لغتاما یه کتاب سه جلدی هم هست برای لیسنینگ
که سی دی داره همراهش و فایل صوتی داره و برای هر فایل صوتی یه سری تمرین آورده
این کتاب هم اسمش tactics for listening هست و کتاب خوبیه.
سه جلده
جلد اول basic
جلد دوم development
جلد سوم expandingبرای گرامر هم کتاب سه جلدی Grammer in use حرف نداره و کتاب خوب و جامعی هست.
این هم خب سه جلده
و کامل گرامر رو از پایه توضیح داده.ببینید کتاب زیاده.
اینا بهترین هاشون بودن
باز اگه برای رایتینگ هم بخواید کتاب هست که حالا اصول نوشتن رو آموزش میده و... که اگه خواستید اون رو هم بهتون معرفی میکنم
این کتاب ها هم قیمت آنچنانی ندارن. چرا تو بازار من دیدم قیمتشون بالا هست ولی تو دیجی کالا دیدم واقعا ارزون بود. برخلاف بقیه اجناسش این چند تا کتاب رو خییلی ارزون گذاشته بود.
مثلا سه جلد لیسنینگ رو میده ۷۵ هزار و یا سه جلد گرامر رو میده ۱۰۰ هزار. هم تکی داره و همه سه جلدشو باهم و ...
کلا در حوزه کتاب های زبان قیمت کتاباش خوبه
امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم
باز اگه سئوالی هست در خدمتتون هستمAli Masouminya
توضیحات کامل و جامع بودند بازهم ممنونم 💎