زیست اقای موقاری
-
سلام ببخشید من برای زیست اقای جلال موقاری را انتخاب نمودن به نظرتون چطورند
*- لیست
- لیست
-
سلام
عالی -
*- لیست
- لیست
امیررضا علوی مرجانی واسه من عالی بود واقعا...
-
*- لیست
- لیست
امیررضا علوی مرجانی در زیست اقای موقاری گفته است:
*- لیست
- لیست
برای چندم؟
-
امیررضا علوی مرجانی در زیست اقای موقاری گفته است:
*- لیست
- لیست
برای چندم؟
Ilya Mansouri چه ربطی داره؟
مگه آلا چند تا دبیر زیست شناسی داره؟
سه تا داره و این هم میگه من استاد موقاری انتخاب کردم و واسه همه ی پایه ها هم هس
-
ata mohseni ربط داره چون می خواستم بگم اگه دهم دوازدهم هست بره راه ابریشم
-
ata mohseni برای دهم هم کامل ضبط نکردن و بر اساس کتاب قدیمه
-
ata mohseni ربط داره چون می خواستم بگم اگه دهم دوازدهم هست بره راه ابریشم
Ilya Mansouri اگه ببینی که ندیدی برچسب صفر تا صد زده!!!
-
Ilya Mansouri اگه ببینی که ندیدی برچسب صفر تا صد زده!!!
ata mohseni دهم رو هم اقای موقاری کامل تدریس نکردن
-
ata mohseni دهم رو هم اقای موقاری کامل تدریس نکردن
Ilya Mansouri من که میدیدم کامل تدریس کرده بودن حتی کوچکترین نکات رو هم تدریس کرده بودن
-
ata mohseni برای دهم هم کامل ضبط نکردن و بر اساس کتاب قدیمه
Ilya Mansouri گفتار 2 و 3 فصل 1 رفته فصل 2
فرقی نداشته که
وبیشترش هم حذفی بوده آقای موقار ی
تو لایو میگفتن -
سلام ممنون فقط واسه کنکور هم عالین
-
*- لیست
- لیست
امیررضا علوی مرجانی سلام برای آقای موقاری قدیمی شده به نظرم برای آقای ذبحی تفت رو نگاه کنید چند جلسه پشیمون نمیشید بسیار کامل و مفصله
-
سلام لایو اقای موقاری رو از کجا ببینم
-
Ilya Mansouri من که میدیدم کامل تدریس کرده بودن حتی کوچکترین نکات رو هم تدریس کرده بودن
شما اگه تدریس آقای موقاری و ذبحی رو بررسی کنید، میبینید که آقای ذبحی تفت واقعا کاملتر و مسلط تر تدریس کردن،
مثلا:شما برید تدریس اندامک های سلول آقای ذبحی رو با آقای موقاری مقایسه کنید، تا ببینید که آقای ذبحی چقدر کامل تر و دقیق و مفصل تدریس میکنن، در ضمن آقای ذبحی تفت دکترای تخصصی گیاهی دارن.
-
شما اگه تدریس آقای موقاری و ذبحی رو بررسی کنید، میبینید که آقای ذبحی تفت واقعا کاملتر و مسلط تر تدریس کردن،
مثلا:شما برید تدریس اندامک های سلول آقای ذبحی رو با آقای موقاری مقایسه کنید، تا ببینید که آقای ذبحی چقدر کامل تر و دقیق و مفصل تدریس میکنن، در ضمن آقای ذبحی تفت دکترای تخصصی گیاهی دارن.
محمد متین 0 مهم نتیجه ی حاصل شده اس!!
-
محمد متین 0
اقای ذبحی یدونه هم حتی یدونه هم نکته ی تستی نگفتن فقط مطالب کتاب هست .
دوما شما تسلط اقای موقاری رو چطور با اقای ذبحی مقایسه می کنی
اصلا تدریس اقای موقاری صد سطح از تدریس اقای ذبحی بالاتره.
اقای موقاری رو با اقای امینی راد نهایتا می شه مقایسه کرد که تدریس تقریبا هم سطحی دارن .اقای ذبحی تفت تدریشون از سطح معلمانی مدرسه هم کمتره -
محمد متین 0
اقای ذبحی یدونه هم حتی یدونه هم نکته ی تستی نگفتن فقط مطالب کتاب هست .
دوما شما تسلط اقای موقاری رو چطور با اقای ذبحی مقایسه می کنی
اصلا تدریس اقای موقاری صد سطح از تدریس اقای ذبحی بالاتره.
اقای موقاری رو با اقای امینی راد نهایتا می شه مقایسه کرد که تدریس تقریبا هم سطحی دارن .اقای ذبحی تفت تدریشون از سطح معلمانی مدرسه هم کمترهIlya Mansouri
😂😂
منکه از خودم حرف نمیزنم، تدریسشون رو در مباحث مختلف با آقای موقاری مقایسه کردم، نه تنها آقای موقاری بلکه خیلی از معلمان دیگه، میان و یسری مطالبی رو تدریس میکنن که در سال های آینده و پایه های بالا تر میخونیم و در پایه دهم نیازی به اون مطالب خارج از (((((((کتاب)))))) نداریم،(البته به جز آزمون های آزمایشی) که اون هم از مطالب کتاب سوال طرح میشه و منبع کنکور و ....... همه از متن کتابه.
من تعجب میکنم که میگید چون استاد ذبحی مطالب کتاب رو تدریس میکنن خوب نیستن😲😂😂شما هر کدوم از معلم هارو دوست داری انتخاب کن دوست عزیز😊😉
-
Ilya Mansouri
😂😂
منکه از خودم حرف نمیزنم، تدریسشون رو در مباحث مختلف با آقای موقاری مقایسه کردم، نه تنها آقای موقاری بلکه خیلی از معلمان دیگه، میان و یسری مطالبی رو تدریس میکنن که در سال های آینده و پایه های بالا تر میخونیم و در پایه دهم نیازی به اون مطالب خارج از (((((((کتاب)))))) نداریم،(البته به جز آزمون های آزمایشی) که اون هم از مطالب کتاب سوال طرح میشه و منبع کنکور و ....... همه از متن کتابه.
من تعجب میکنم که میگید چون استاد ذبحی مطالب کتاب رو تدریس میکنن خوب نیستن😲😂😂شما هر کدوم از معلم هارو دوست داری انتخاب کن دوست عزیز😊😉
محمد متین 0 استاد ذبحتی نفت خیلی کتابو توضیح میده این خیلی خوبه چون مهم ترین چیز در زیست خط به خط کتابه که به نفع ماس
-
محمد متین 0 استاد ذبحتی نفت خیلی کتابو توضیح میده این خیلی خوبه چون مهم ترین چیز در زیست خط به خط کتابه که به نفع ماس
دقیقا👌