برای موفقیت تلاش کنید
-
درود بر همگی
دوستان سخت تلاش کنید که کنکور خیلی سخت هست و اصلا نگید که ریاضی تعداد کمتر هست و آسون تره اصلا اینطور نیست ریاضی یکی از سخت ترین کنکور ها هست
حالا وارد قرن جدید هم میشیم معلوم نیست چه اتفاقی بیوفته شاید طراحان در قرن جدید بخوان یه سری تغییرات بدن پس خیلی باید تلاش کنید
به امید موفقیتیاسین کهزادنیا خدا رو شکر تجربی هستم ولی تجربی سخت تره نیست?
-
ata mohseni دوست من حجم منابع ریاضی و تجربی رو یه نگاه بنداز مثلا همش فیزیک یا ریاضی میبینی ریاضی ها یه چی اضافه تر دارن که واقا سخت هم هست مثل ترمودینامیک بعد حالا برو نگاه شیمی کن شیمی درسی هست که تجربی ها باید فصل بیشتری داشته باشن در حالی که اصلا اینطوری نیست و یکی هستن بعد چطور می خواین تجربی سخت تر باشه
دو تا کتاب تخصصی زیست و هندسه بدون شک هندسه خیلی سخت تر از زیست هست از نظر حجمی کمتر زیست هست اما از نظر مفهومی خیلی سخته یه استدلال های مسخره دارع که واقا یادگیریشو خیلی دشوار میکنه
تجربی سوالاش سخت نیست تعداد خیلی زیاد دانش آموزا باعث سخت شدن تجربی شدعیاسین کهزادنیا سلام.
دوست عزیز اولا زيست یکی از دروس سخت تو تجربی هس و اینکه نمیشه گفت فلان درس یا فلان کنکور سخت تره.
چون شما با گروه علوم ریاضی آشنا هستی نه با علوم تجربی. شما تا حالا زيست مطالعه کردی؟یا تو کنکور تجربی شرکت کردی؟!به نظرم نمیشه راحت نظر نداد.
موفق باشید. -
یاسین کهزادنیا سلام.
دوست عزیز اولا زيست یکی از دروس سخت تو تجربی هس و اینکه نمیشه گفت فلان درس یا فلان کنکور سخت تره.
چون شما با گروه علوم ریاضی آشنا هستی نه با علوم تجربی. شما تا حالا زيست مطالعه کردی؟یا تو کنکور تجربی شرکت کردی؟!به نظرم نمیشه راحت نظر نداد.
موفق باشید.Faeze Radseresht سلام یکی از دوستان بنده رشتش ریاضی بود بعد خودش رفت وقتی سال یازدهم بود رفت زیست رو مطالعه کرد و اینکه خیلی حفظیاتش خوبه و حتی از کلاس 3 دبستان هم خیلی چیز ها یادش مونده بود و گفت که برام راحت بود من خودم خیلی با زیست حال نمیکنم و حفظیاتم خوب نیست ولی اینکه کنکور تجربی به خاطر مقدار تعداد زیاد شرکت کننده سخت شده و اینکه زیست هم برای خیلی ها سخته برای خیلی ها هم اسونه نمیتونی یک رشته رو بگی اسون تره بقیس چون برای هر نفر فرق میکنه ولی خب تعداد زیاد شرکت کننده کنکور تجربی سخت کرده کنکور رو و هدف این دوستمون از این تاپیک این بود که بچه های ریاضی رو تشویق کنه به تلاش نه بگه رشته ای اسونه یا سخت
دوستان اگه تو متن چیزی گفتم که ناراحت کرد کسی رو من رو ببخشید اخه یهویی شروع کردم به نوشتن و این همه شد -
Faeze Radseresht سلام یکی از دوستان بنده رشتش ریاضی بود بعد خودش رفت وقتی سال یازدهم بود رفت زیست رو مطالعه کرد و اینکه خیلی حفظیاتش خوبه و حتی از کلاس 3 دبستان هم خیلی چیز ها یادش مونده بود و گفت که برام راحت بود من خودم خیلی با زیست حال نمیکنم و حفظیاتم خوب نیست ولی اینکه کنکور تجربی به خاطر مقدار تعداد زیاد شرکت کننده سخت شده و اینکه زیست هم برای خیلی ها سخته برای خیلی ها هم اسونه نمیتونی یک رشته رو بگی اسون تره بقیس چون برای هر نفر فرق میکنه ولی خب تعداد زیاد شرکت کننده کنکور تجربی سخت کرده کنکور رو و هدف این دوستمون از این تاپیک این بود که بچه های ریاضی رو تشویق کنه به تلاش نه بگه رشته ای اسونه یا سخت
دوستان اگه تو متن چیزی گفتم که ناراحت کرد کسی رو من رو ببخشید اخه یهویی شروع کردم به نوشتن و این همه شد -
Faeze Radseresht اره الان دیدم که این حرف پاسخ به کدوم حرف بود
ولی خب در کل دقیق نمیشه نظر داد که کدوم سخت تره برا هرکسی فرق داره دیگه
-
Faeze Radseresht اره الان دیدم که این حرف پاسخ به کدوم حرف بود
ولی خب در کل دقیق نمیشه نظر داد که کدوم سخت تره برا هرکسی فرق داره دیگه
-
یاسین کهزادنیا خدا رو شکر تجربی هستم ولی تجربی سخت تره نیست?
مینا میناب داخل ایران هنر هم سخت هست البته اینم بگم واقا هنر درس پیچیده ای هست اما هر کی که خلاقیت دارع وارد میشه که برای اون سختی معنی ندارع
حالا در مورد تجربی صد در صد سختی های خودشو دارع مخصوصا زیست در حالی که درس شیرینی هست اما مطالب خیلی زیادی دارع که سختش کرده و تعداد خیلی زیاد داوطلبین باعث افزایش استرس در بین تجربی ها شده -
بعضی از دوستان بد برداشت کردن اگر دقت کنید من نگفتم ریاضی سخت تر از تجربی هست
گفتم یکی از سخت ترین ها -
یاسین کهزادنیا سلام.
موفق باشید.Faeze Radseresht بدون شک حرف شما درست میباشد و من نگفتم زیست آسونه اما با خیلی از تجربی ها که مصاحبه داشتم نظرشون این بود زیست خیلی درس شاخی نیست
من حتی یکی از رفیقام سه سال دبیرستان رو ریاضی خوند بعد اولین کنکوری رو که خواست بده رفت تجربی شرکت کرد و رتبه 76 کشوری هم شد
اما خدایی قبولی در تجربی کار دشواریه چون رقیبای سر سختی دارین -
مینا میناب داخل ایران هنر هم سخت هست البته اینم بگم واقا هنر درس پیچیده ای هست اما هر کی که خلاقیت دارع وارد میشه که برای اون سختی معنی ندارع
حالا در مورد تجربی صد در صد سختی های خودشو دارع مخصوصا زیست در حالی که درس شیرینی هست اما مطالب خیلی زیادی دارع که سختش کرده و تعداد خیلی زیاد داوطلبین باعث افزایش استرس در بین تجربی ها شدهیاسین کهزادنیا دقیقا
خواستم بگم ولی گفتم ولش کن انسانی و هنر واقعا کتاباشون زیاده اونا هم برای خودشون سختن در واقع هرکاری سختی های خودش رو داره دیگه ولی خب اونکه میخواد تلاش کنه اگه علاقه داشته باشه دیگه براش سخت نیست یا حتی اگر استعدادش توی اون زمینه هم باشه که دیگه خیلی براش راحت تر میشه نه اینکه اون کار سخت نباشه نه برای اون فرد سخت نیست