بچه های پایه همه بیان!!!!
-
سلام میشه چک کنید جواب این سوال درست نوشتم یا نه؟؟
@m-mousavi سلام من چک کردم کاملا جوابم شبیه شما بود
-
@sani-painting ممنون که جواب دادین
-
@sani-painting ممنون که جواب دادین
@m-mousavi خواهش میکنم
-
-
ببخشید واسه سوال3 قسمت الف این جواب هم درست میشه؟ میشه چک کنین
@m-mousavi سلام خب به نظر من غلطه چون هم راه حل خیلی کامل نیست چون باید اجتماع دامنه ها نشون داده میشد و هم اینکه در سوالی که قبلا فرستاده بودید و من هم حل کردم دامنه از منفی یک تا بی نهایت بود منهای 2 ولی برای این برگه r گرفته شده
-
@m-mousavi سلام خب به نظر من غلطه چون هم راه حل خیلی کامل نیست چون باید اجتماع دامنه ها نشون داده میشد و هم اینکه در سوالی که قبلا فرستاده بودید و من هم حل کردم دامنه از منفی یک تا بی نهایت بود منهای 2 ولی برای این برگه r گرفته شده
@sani-painting باشه خیلی ممنون
-
@sani-painting باشه خیلی ممنون
@m-mousavi خواهش میکنم
-
اینجا جمع جمعه ...
جمعه دانش اموزای درس خونی ک حال حواب دادن ندارن ....
رفقاااا امتحانای مجازی همه جمع شه توی این تاپیک ...
هر رشته ای تجربی و ریاضی...
بچه های با نرام زیادی داریم ک وقت بزارن حل کنن..
میدونم همتون امتحاناتون و بلدین فقد میخواین بقیه هم یاد بگیرن...
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلانوشتهشده در ۱۹ دی ۱۳۹۹، ۱۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFragile فردا امتحان فیزیک دارم از دهم
کی میتونه کمکم کنه از دو فصله فصل 1 رو کامل بلدم
فصل 2 رو نرسیدم بخونم
مبتونین؟؟؟
@دهم
aaa bbb
Zaraa
zeinab dehghani
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا -
نوشتهشده در ۱۹ دی ۱۳۹۹، ۱۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام بچه ها فیزیک دوازدهم کسی میدونه کمک کنه
-
Fragile فردا امتحان فیزیک دارم از دهم
کی میتونه کمکم کنه از دو فصله فصل 1 رو کامل بلدم
فصل 2 رو نرسیدم بخونم
مبتونین؟؟؟
@دهم
aaa bbb
Zaraa
zeinab dehghani
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیانوشتهشده در ۱۹ دی ۱۳۹۹، ۱۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهata mohseni ساعت چند؟؟؟
-
سلام بچه ها فیزیک دوازدهم کسی میدونه کمک کنه
نوشتهشده در ۱۹ دی ۱۳۹۹، ۱۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@bahar-khanoom کی بهارجان؟؟؟؟
-
ata mohseni ساعت چند؟؟؟
نوشتهشده در ۱۹ دی ۱۳۹۹، ۱۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani ساعت 14
-
zeinab dehghani ساعت 14
نوشتهشده در ۱۹ دی ۱۳۹۹، ۱۲:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهata mohseni اگه خواب نبودم ، میام
-
@bahar-khanoom کی بهارجان؟؟؟؟
نوشتهشده در ۱۹ دی ۱۳۹۹، ۱۳:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani فردا ساعت 11
-
zeinab dehghani فردا ساعت 11
نوشتهشده در ۱۹ دی ۱۳۹۹، ۱۳:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@bahar-khanoom ایشالله میام کمکت
-
@bahar-khanoom ایشالله میام کمکت
نوشتهشده در ۱۹ دی ۱۳۹۹، ۱۳:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani مرسی
️
️
️
-
ata mohseni اگه خواب نبودم ، میام
نوشتهشده در ۱۹ دی ۱۳۹۹، ۱۳:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani
منم فیزیک دوازده ۹ صبح -
نوشتهشده در ۱۹ دی ۱۳۹۹، ۱۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط Fateme S 0 انجام شده
سلام فردا امتحان زیست دارم ساعت ۹فصل ۴ بلد نیستم وقت ندارم فیلم هاش رو هم ببینم و بخونم تست بزنم و اینکه امتحان سختی در راه است
کسی هست کمک کنه؟
دریا دریایی
zeinab dehghani
BlAcK woLF -
سلام فردا امتحان زیست دارم ساعت ۹فصل ۴ بلد نیستم وقت ندارم فیلم هاش رو هم ببینم و بخونم تست بزنم و اینکه امتحان سختی در راه است
کسی هست کمک کنه؟
دریا دریایی
zeinab dehghani
BlAcK woLFنوشتهشده در ۱۹ دی ۱۳۹۹، ۱۴:۲۱ آخرین ویرایش توسط Fateme S 0 انجام شدهFateme S 0 در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
کسی هست کمک کنه؟
دریا دریایی
zeinab dehghani
BlAcK woLF@black-wo_olf
@zeinabmaghasoudi -
کسی هست کمک کنه؟
دریا دریایی
zeinab dehghani
BlAcK woLFنوشتهشده در ۱۹ دی ۱۳۹۹، ۱۴:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFateme S 0 در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
کسی هست کمک کنه؟
دریا دریایی
zeinab dehghani
BlAcK woLF