یه خواهش از الا
-
سلام من راستش تغییر رشته به انسانی دادم و مجبورم خودم درس بخونم.
لطف کنین دروس اختصاصی انسانی مخصوصا: اقتصاد و منطق و فلسفه و روانشناسی نظام جدید ضبط کنین. ان شاالله خدا جزای خیر به شما عنایت بفرماید. واقعا رشته انسانی ها مظلومند.:crying_face:
و تاحالا سایتی به خوبی شما ندیدم. خیلی خیلی از شما ممنونم.اجرت با خانم فاطمه زهرا. امیدوارم درخواست بچه های انسانی رو قبول کنین -
لطف کنین دروس اختصاصی انسانی مخصوصا: اقتصاد و منطق و فلسفه و روانشناسی نظام جدید ضبط کنین. ان شاالله خدا جزای خیر به شما عنایت بفرماید. واقعا رشته انسانی ها مظلومند.:crying_face:
و تاحالا سایتی به خوبی شما ندیدم. خیلی خیلی از شما ممنونم.اجرت با خانم فاطمه زهرا. امیدوارم درخواست بچه های انسانی رو قبول کنین -
و تاحالا سایتی به خوبی شما ندیدم. خیلی خیلی از شما ممنونم.اجرت با خانم فاطمه زهرا. امیدوارم درخواست بچه های انسانی رو قبول کنینkosar jamshidi
@M-an -
ادمین حامیان-آلاء ناظم @M-an همیار
-
kosar jamshidi
سال دیگه انسانی اضاف میشه -
سلام...میشه لطفا فیلم شیمی دوازدهم از اقای پویان نظر رو بزارین🙏🙏🙏...
چون فقط ۵ قسمته و خودشون تو فیلم گفتن که هم برای نهایی وهم تست فیلم طراحی شده اما نزاشتین برامون😢
باسپاس🌹 -
لطفا
تخفیف ۵۰ درصدی راه ابریشم 😍 -
M M.an این موضوع را از انتقادات ، پیشنهادات جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد