شیمی فرسنگ اول
-
-
توی صفحه 44 جزوه شیمی فرسنگ اول ابتدای صفحه نوشته که در پیمایش هر دوره از چپ به راست خواص عنصر ها به صورت مشابه تکرار میشود
در حالی که تو صفحه قبلش نوشته خواص شیمیایی عناصر یک دوره متفاوت استمن که خیلی گیج شدم بالاخره متفاوت یا مشابه
aylar mo سلام دوست عزیز تو مطلب اول منظور اینه شما مثلا دوره اولو طی کردی خواصشو دیدی دوره دومو باز از چپ به راست بری همون خواص دوره اول با همون ترتیب تکرار میشه علتشم هم خواص بودن عناصر یک گروه هست نه دوره
ولی بطور کلی عناصر یه دوره خواص شیمیایی متفاوتی دارن -
توی صفحه 44 جزوه شیمی فرسنگ اول ابتدای صفحه نوشته که در پیمایش هر دوره از چپ به راست خواص عنصر ها به صورت مشابه تکرار میشود
در حالی که تو صفحه قبلش نوشته خواص شیمیایی عناصر یک دوره متفاوت استمن که خیلی گیج شدم بالاخره متفاوت یا مشابه
aylar mo
سلام
ببین ما میدونیم تو یه گروه خواص شیمیایی شون مث همه چون لایه ظرفیتشون یکیه ولی تو """یک """"دوره خوب طبیعتا لایه ظرفیت ها یکی نیس پس ما خواص مشابه رو نداریم
اما وقتی بیایم مثلا دوتا دوره 3 و 4 رو باهم دیگ مقایسه کنیم اونایی ک زیر همن "ینی از یه گروهن "خواصشون مثل همه و این توی همه دوره ها صدق میکنه دیگ
پس حواست باشه تو "یک "دوره خواص متفاوتن ولی وقتی همه دوره ها رو باهم مقایسه میکنیم به اون تشابه می رسیمفقظ حواست به "یک"
باشه -
سلام
سوال هاتون در مورد محتوای راه ابریشم رو می تونید در قسمت ویژه راه ابریشمی ها سوال کنیداگر عضو نیستین مشخصاتتون (کد ملی شماره موبایل ) بفرستید
تا شما رو عضو کنم@m-an کجا هست این قسمتِ ویژه راه ابریشمی ها؟
تو خودِ انجمنه؟! -
سلام
سوال هاتون در مورد محتوای راه ابریشم رو می تونید در قسمت ویژه راه ابریشمی ها سوال کنیداگر عضو نیستین مشخصاتتون (کد ملی شماره موبایل ) بفرستید
تا شما رو عضو کنم -
@m-an کجا هست این قسمتِ ویژه راه ابریشمی ها؟
تو خودِ انجمنه؟! -
Parsa Ghaffari
بله تو خود انجمن هست@m-an کجاست دقیقا؟ همین جایی که الان داریم تو یکی از تاپیکاش حرف میزنیم نیست مگه؟
-
@m-an کجاست دقیقا؟ همین جایی که الان داریم تو یکی از تاپیکاش حرف میزنیم نیست مگه؟
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد