سوال استخوان پهن و بخش حلزونی
-
اوکی؟؟؟
Fateme S 0 نه تقریبا ولی ممنون😂🙏
-
Fateme S 0 باشه حالا این مواد ک تو این مایعه هستن،چجوری میرن تو مویرگ؟مگ نباید ی مکانی باشه تا مبادله بشن و برن تو خون؟
سروش قادری در دو تا سوال گفته است:
Fateme S 0 باشه حالا این مواد ک تو این مایعه هستن،چجوری میرن تو مویرگ؟مگ نباید ی مکانی باشه تا مبادله بشن و برن تو خون؟
😳😳😳😳😳😳😨
خب مویرگ ها خیلی ریز میشن و در مجاورت یاخته ها قرار میگیرن و تبادل میشن😐😐😐😐 -
ببنید این جمله کتاب که میگه تو گوش میانی مایعی نیست منظور از اون مایع هاست که توی بخش حلزونی هست
وگر نه خون هم یک مایع هست که در جریانی همهی بدن حتی گوش میانی
مایع بین سلولی هست
اب هست
اینا مایعن دیگه
منظور کتاب اون مایع گوش هست نه کلا مایعات 😑 -
سروش قادری در دو تا سوال گفته است:
😳😳😳😳😳😳😨
خب مویرگ ها خیلی ریز میشن و در مجاورت یاخته ها قرار میگیرن و تبادل میشن😐😐😐😐Fateme S 0 ممنون ولی ولش بازم جور در نمیاد😂😐
بازم ممنون،شب خوش😂🙏🙏 -
Fateme S 0 ممنون ولی ولش بازم جور در نمیاد😂😐
بازم ممنون،شب خوش😂🙏🙏سروش قادری در دو تا سوال گفته است:
Fateme S 0 ممنون ولی ولش بازم جور در نمیاد😂😐
بازم ممنون،شب خوش😂🙏🙏چیش جور در نمیاد؟
-
ببنید این جمله کتاب که میگه تو گوش میانی مایعی نیست منظور از اون مایع هاست که توی بخش حلزونی هست
مایع بین سلولی هست
اب هست
اینا مایعن دیگه
منظور کتاب اون مایع گوش هست نه کلا مایعات 😑Fateme S 0 خو همین کامنتو اول میذاشتی
همینو میخواستم
فک کردم منظور کتاب هر مایعیه،خب در اون صورت حرف من درست بود ولی الان دررستشو فهمیدم
خیلی ممنون🙏🙏🙏 -
Fateme S 0 خو همین کامنتو اول میذاشتی
همینو میخواستم
فک کردم منظور کتاب هر مایعیه،خب در اون صورت حرف من درست بود ولی الان دررستشو فهمیدم
خیلی ممنون🙏🙏🙏سروش قادری در دو تا سوال گفته است:
Fateme S 0 خو همین کامنتو اول میذاشتی
همینو میخواستم
خیلی ممنون🙏🙏🙏خواهس میکنم
شب خوش -
مایع بین سلولی هست
اب هست
اینا مایعن دیگه
منظور کتاب اون مایع گوش هست نه کلا مایعات 😑Fateme S 0 در دو تا سوال گفته است:
مایع بین سلولی هست
اب هست
اینا مایعن دیگه
منظور کتاب اون مایع گوش هست نه کلا مایعات 😑دقیقا همین جمله آخرو میخواستم
ممنون
شب خوش -
z Gheibi باشه همین الان ی سوال دیگ درست کردید،اینکه تبادل مواد مگ ب مایع بین سلولی نیاز نداره؟تو گوش میانی ک مایع نداریم،پ چطوری این تبادل صورت میگیره؟یعنی بدون کمک مایع بین سلولی انجام میشه؟
سروش قادری سلام آنچه که مایع ندارد خارج بافت استخوانی است. مایع بین یاختهای در داخل بافت استخوانی است در واقع مقیاس و اندازه مایع بین یاختهای خیلی خیلی کوچکتر از اونجایی که مایع ندارد
شکل میتونه خیلی کمک کنه
اونجایی که مایع ندارد میشه راست و در مقیاس کوچکتر میشه سمت چپی، باز باید خیلی ریز تر بشید تا به سلول ها و مایع اطرافشان برسید
-
سروش قادری سلام آنچه که مایع ندارد خارج بافت استخوانی است. مایع بین یاختهای در داخل بافت استخوانی است در واقع مقیاس و اندازه مایع بین یاختهای خیلی خیلی کوچکتر از اونجایی که مایع ندارد
شکل میتونه خیلی کمک کنه
اونجایی که مایع ندارد میشه راست و در مقیاس کوچکتر میشه سمت چپی، باز باید خیلی ریز تر بشید تا به سلول ها و مایع اطرافشان برسید
z Gheibi پس در حد کنکور بگیم دیگ نیازی ب این نداریم؟
-
z Gheibi پس در حد کنکور بگیم دیگ نیازی ب این نداریم؟
سروش قادری دقیقا نیاز به اینا دارید
شما مقیاس بزرگ را با کوچک مقایسه کردید
چیزهایی که با چشم دیده میشود را با واحد های میکروسکوپی(یاخته و مایع بین یاختهای) مخلوط کرده اید متوجه منظور من میشوید؟
ولی این که خارج گوش مایع باشد واقعا جایی ندیدم اشاره کنند و به نظرم خارج از کنکوره -
سروش قادری دقیقا نیاز به اینا دارید
شما مقیاس بزرگ را با کوچک مقایسه کردید
چیزهایی که با چشم دیده میشود را با واحد های میکروسکوپی(یاخته و مایع بین یاختهای) مخلوط کرده اید متوجه منظور من میشوید؟
ولی این که خارج گوش مایع باشد واقعا جایی ندیدم اشاره کنند و به نظرم خارج از کنکورهz Gheibi بله خیلی ممنون
شب خوش -
z Gheibi بله خیلی ممنون
شب خوشسروش قادری خواهش میکنم