حرکت های کرمی و بی کربنات
-
سلام
حرکت های کرمی از حلق شروع میشن
و تا کجا ادامه دارند
و حرکت های قطعه قطعه کننده
هم از روده شروع میشن و تا کجا هستند
و اینکه بی کربنات در کجا قرار داره
ممنون هر کی بلده ج بده -
سلام
و تا کجا ادامه دارند
ممنون هر کی بلده ج بدهMobina Tajik حرکات قطعه قطعه کننده فقط داخل روده باریکه پس داخل روده باریک شروع و همینجا تمومه ...کرمیم از حلق و ابتدای مری شروع میشه تا مخرج ادامه داره ولی دیگه وقتی به روده بزرگ و اینا میرسه شدتش خیلی کمتره....
-
Mobina Tajik حرکات قطعه قطعه کننده فقط داخل روده باریکه پس داخل روده باریک شروع و همینجا تمومه ...کرمیم از حلق و ابتدای مری شروع میشه تا مخرج ادامه داره ولی دیگه وقتی به روده بزرگ و اینا میرسه شدتش خیلی کمتره....
@ermia-mirzakhani اگه منطورتون از اینکه در کجا قرار داره اینه که مخاط در کدوم قسمتا دارای بیکربناته فک میکنم سراسر لوله گوارش مخاطش بکربنات داره اگرم منظورتون اینه که کجاها تولید میشه لوزالمعده و یاخته های پوششی معده و غدد بزاقی و یاخته های پوششی سطحی معده وجگر(همون صفرا رو که میسازه) دیگه یادم نمیاد.....یه جا داخل کتابم نوشتم تو سراسر لوله گوارش تولید میشه فک کنم درست باشه...اگه بچه ها دقیقشو میدونن بگن ممنون میشیم🌹
-
@ermia-mirzakhani اگه منطورتون از اینکه در کجا قرار داره اینه که مخاط در کدوم قسمتا دارای بیکربناته فک میکنم سراسر لوله گوارش مخاطش بکربنات داره اگرم منظورتون اینه که کجاها تولید میشه لوزالمعده و یاخته های پوششی معده و غدد بزاقی و یاخته های پوششی سطحی معده وجگر(همون صفرا رو که میسازه) دیگه یادم نمیاد.....یه جا داخل کتابم نوشتم تو سراسر لوله گوارش تولید میشه فک کنم درست باشه...اگه بچه ها دقیقشو میدونن بگن ممنون میشیم🌹
@ermia-mirzakhani
ینی ت مری و حلقم بی کربنات داریم ؟
اخه میگه قسمت هایی ا لایه ی مخاطی بی کربنات ترشح میکنن -
@ermia-mirzakhani
ینی ت مری و حلقم بی کربنات داریم ؟
اخه میگه قسمت هایی ا لایه ی مخاطی بی کربنات ترشح میکننMobina Tajik عاره دیگه فک کنم باشه...عاخه داخل مری که بی کربنات وجود داره از کجا میاد🤔فک کنم همون که شما میگی قسمت هایب از لایه مخاطیش اونو تولید میکنه درسته....حالا انشاالله بچه ها هم بیان نظراتمونو اصلاح کنن
-
-
سلام
و تا کجا ادامه دارند
ممنون هر کی بلده ج بدهMobina Tajik در سلام حرکت های کرمی از حلق شروع میشن و تا کجا ادامه دارند و حرکت های قطعه قطعه کننده هم از روده شروع میشن و تا کجا هستند و اینکه بی کربنات در کجا قرار داره ممنون هر کی بلده ج بده گفته است:
سلام
و تا کجا ادامه دارند
ممنون هر کی بلده ج بدهسلام
حرکت های کرمی فقط توی روده باریک هستن
حرکت های قطعه قطعه کننده از حلق شروع میشه و تا انتهای مخرج ادامه داره(عین جمله کتاب) -
سلام
و تا کجا ادامه دارند
ممنون هر کی بلده ج بده
وقتی غذا از معده وارد دوازدهه میشه، به علت مخلوط بودن با اسید معده، هنوز اسیدی هس. در محل دوازدهه، یک شیره گوارشی قلیایی به نام سدیم بیکربنات به این غذا اضافه میشه تا حالت اسیدی آن را خنثی کنه. این شیره گوارشی از پانکراس یا لوزالمعده ترشح میگردد و حاوی آنزیمهایی است که باعث ادامه هضم غذا میشع. پانکراس می تونه تحت تاثیر هورمون سکرتین قرار بگیرد و ترشح بیکربنات سدیم را افزایش بده.
-
Mobina Tajik در سلام حرکت های کرمی از حلق شروع میشن و تا کجا ادامه دارند و حرکت های قطعه قطعه کننده هم از روده شروع میشن و تا کجا هستند و اینکه بی کربنات در کجا قرار داره ممنون هر کی بلده ج بده گفته است:
سلام
و تا کجا ادامه دارند
حرکت های قطعه قطعه کننده از حلق شروع میشه و تا انتهای مخرج ادامه داره(عین جمله کتاب)Fateme S 0 😅نوشتن که حرکت کرمی فقط داخل روده باریک؟....حس میکنم اشتباه تایپی چیزی شده نه؟
-
Fateme S 0 😅نوشتن که حرکت کرمی فقط داخل روده باریک؟....حس میکنم اشتباه تایپی چیزی شده نه؟
@ermia-mirzakhani در سلام حرکت های کرمی از حلق شروع میشن و تا کجا ادامه دارند و حرکت های قطعه قطعه کننده هم از روده شروع میشن و تا کجا هستند و اینکه بی کربنات در کجا قرار داره ممنون هر کی بلده ج بده گفته است:
Fateme S 0 😅نوشتن که حرکت کرمی فقط داخل روده باریک؟....حس میکنم اشتباه تایپی چیزی شده نه؟
متوجه منظورتون نشدم)))
-
Mobina Tajik در سلام حرکت های کرمی از حلق شروع میشن و تا کجا ادامه دارند و حرکت های قطعه قطعه کننده هم از روده شروع میشن و تا کجا هستند و اینکه بی کربنات در کجا قرار داره ممنون هر کی بلده ج بده گفته است:
سلام
و تا کجا ادامه دارند
حرکت های قطعه قطعه کننده از حلق شروع میشه و تا انتهای مخرج ادامه داره(عین جمله کتاب)Fateme S 0 در سلام حرکت های کرمی از حلق شروع میشن و تا کجا ادامه دارند و حرکت های قطعه قطعه کننده هم از روده شروع میشن و تا کجا هستند و اینکه بی کربنات در کجا قرار داره ممنون هر کی بلده ج بده گفته است:
سلام
و تا کجا ادامه دارند
حرکت های قطعه قطعه کننده از حلق شروع میشه و تا انتهای مخرج ادامه داره(عین جمله کتاب)😐😐😐😐اینو پاااااک کنییییین لطفااااااا
😑😑😑😂چی نوشتم
ببخشید جا به جا گفتم😒😕
حرکت های قطعه قطعه کننده فقط توی روده باریک هستنحرکت کرمی از حلق شروع میشه و تا انتهای مخرج ادامه داره(عین جمله کتاب)
بازم معذرت میخوام -
@ermia-mirzakhani در سلام حرکت های کرمی از حلق شروع میشن و تا کجا ادامه دارند و حرکت های قطعه قطعه کننده هم از روده شروع میشن و تا کجا هستند و اینکه بی کربنات در کجا قرار داره ممنون هر کی بلده ج بده گفته است:
من شرمنده ام تازه از خواب بیدار شدم
درست عکر کردم اما اشتباه نوشتم😑معذرت میخوام 😑😶 -
سلام
و تا کجا ادامه دارند
ممنون هر کی بلده ج بدهMobina Tajik
سلام اگه منظورت اینکه بیکربانت از کجا ترشح میشه
توی دستگاه گوارش((دقت کن نگفتم لوله گوارش)) از 1-غده های بزاقی2-یاخته های پوششی سطح معده3-یاخته های پوششی مخاط روده باریک4-صفرا 5- لوزالمعده
ولی اگه منظورت اینکه کجای لوله گوارش می توان دید: دهان((به خاطر غده های بزاقی)) مری ((موادی که در دهان ترشح شده به مری میان))
معده (( به خاطر یاخته های پوششی سطحی)) روده باریک((به خاطر یاخته های پوششی مخاط روده باریک)) روده بزرگ هم می تونیم بگیم چون طبق متن کتاب میگه که باقی مانده شیره های گوارشی وارده روده بزرگ میشود.