تفاضل بردار ها در فیزیک! جمع یا تفریق؟!
-
سلام دوستان یه سوال داشتم
من دبیرم گفته که تفاضل دو بردارِ خلاف جهت رو اگه بخوایم حساب کنیم باید به جای منها، با هم جمعشون کنیم!
و برعکس توی تفاضل دو بردارِ هم جهت باید اونارو از هم کم کنیم!
خواستم بدونم شما میدونید منظوره دبیره من چیه؟!
پس چرا همیشه برای تفاضل من منها میکردم به مشکل نمیخوردم؟
ریاضیا تجربیا
دوازدهم -
سلام دوستان یه سوال داشتم
من دبیرم گفته که تفاضل دو بردارِ خلاف جهت رو اگه بخوایم حساب کنیم باید به جای منها، با هم جمعشون کنیم!
و برعکس توی تفاضل دو بردارِ هم جهت باید اونارو از هم کم کنیم!
خواستم بدونم شما میدونید منظوره دبیره من چیه؟!
پس چرا همیشه برای تفاضل من منها میکردم به مشکل نمیخوردم؟
ریاضیا تجربیا
دوازدهم@jack-morfin-2 سلام من هر چی سوال سوال دیدم بردار ها با هم جمع می شدن که هم جهت یا خلاف جهت شون کاری ندارم ولی برای تفاضل فکر کنم ایشون گفتن جمع میکنیم چون یکی از جهت ها منفی بوده و اون یکی مثبت که حالا اگر منها پشت جهت منفی باشه میشه مثبت یا اگر پشت جهت مثبت باشه، جهت مثبت میشه منفی پس در کل هر دو نیرو و بردار هم جهت میشن و جمع میشن و برای تفاضل هم جهت ها هم همین طور چون منها میاد علامت یکی از بردار یا نیرو ها تغییر پیدا میکنه پس از همدیگه کم میشن
-
پاسخ دبیرت درسته مثلا تو بحث سرعت نسبی اگه دو تا متحرک دارن به سمت هم حرکت میکنن سرعت ها شون باهم جمع میشه و اگه دارن هم جهت حرکت میکنن باید از هم کم کنی
-
سلام من نمیدونم درست متوجه شدم یا نه ولی چیزی که از گفتتون فهمیدم رو نوشتم
البته در ادامه توضیح دوستان -
پاسخ دبیرت درسته مثلا تو بحث سرعت نسبی اگه دو تا متحرک دارن به سمت هم حرکت میکنن سرعت ها شون باهم جمع میشه و اگه دارن هم جهت حرکت میکنن باید از هم کم کنی
دریا دریایی خب اخه اینطور که نمیشه!
یعنی قاعده ی واحدی نداره که ما بدونیم کجا باید از چی استفاده کنیم؟
بعد دبیره من اومدگ از تفاضل بردار ها توی تکانه هم استفاده کرد -
البته در ادامه توضیح دوستان@saghi-mortazavi در تفاضل بردار ها در فیزیک! جمع یا تفریق؟! گفته است:
البته در ادامه توضیح دوستانالان فرق تفاضل این دو بردار با برآیند دو بردار در چیه؟
-
@jack-morfin-2 سلام من هر چی سوال سوال دیدم بردار ها با هم جمع می شدن که هم جهت یا خلاف جهت شون کاری ندارم ولی برای تفاضل فکر کنم ایشون گفتن جمع میکنیم چون یکی از جهت ها منفی بوده و اون یکی مثبت که حالا اگر منها پشت جهت منفی باشه میشه مثبت یا اگر پشت جهت مثبت باشه، جهت مثبت میشه منفی پس در کل هر دو نیرو و بردار هم جهت میشن و جمع میشن و برای تفاضل هم جهت ها هم همین طور چون منها میاد علامت یکی از بردار یا نیرو ها تغییر پیدا میکنه پس از همدیگه کم میشن
@sani-painting در تفاضل بردار ها در فیزیک! جمع یا تفریق؟! گفته است:
@jack-morfin-2 سلام من هر چی سوال سوال دیدم بردار ها با هم جمع می شدن که هم جهت یا خلاف جهت شون کاری ندارم ولی برای تفاضل فکر کنم ایشون گفتن جمع میکنیم چون یکی از جهت ها منفی بوده و اون یکی مثبت که حالا اگر منها پشت جهت منفی باشه میشه مثبت یا اگر پشت جهت مثبت باشه، جهت مثبت میشه منفی پس در کل هر دو نیرو و بردار هم جهت میشن و جمع میشن و برای تفاضل هم جهت ها هم همین طور چون منها میاد علامت یکی از بردار یا نیرو ها تغییر پیدا میکنه پس از همدیگه کم میشن
سلام
ممنون
حالا میشه بگید فرق برآیند دو بردار با تفاضل دو بردار در چیه؟ -
@sani-painting در تفاضل بردار ها در فیزیک! جمع یا تفریق؟! گفته است:
سلام
ممنون
حالا میشه بگید فرق برآیند دو بردار با تفاضل دو بردار در چیه؟ -
@saghi-mortazavi در تفاضل بردار ها در فیزیک! جمع یا تفریق؟! گفته است:
البته در ادامه توضیح دوستانالان فرق تفاضل این دو بردار با برآیند دو بردار در چیه؟
@jack-morfin-2 دقیق نمیدونم کامل متوجه نشدم ولی چیزی که ایشون @sani-Painting میگن فکر میکنم درست باشه
-
@Saghi-Mortazavi
@sani-Painting
دریا دریایی
از همتون متشکرم
متوجه شدم -
@Saghi-Mortazavi
@sani-Painting
دریا دریایی
از همتون متشکرم
متوجه شدم@jack-morfin-2 خواهش میکنم
-