سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
روش مطالعه ریاضی و فیزیک
-
سلام من پایه دهم تجربی هستم و امسال شروع کردم با برنامه ریزی درس خوندن و آزمون و تست و...
ولی از اول سال پیشرفتی نداشتم. تراز پایین..سرعت عمل کند.بی دقتی...
مشاور تحصیلی هم دارم ولی نمیدونم دقیقا مشکل از کجاست از مشاورم یا روش مطالعم یا آموزش
و اینم بگم دبیرای مدرسمون خوب نیستن
و درسای ریاضی و فیزیک خیلی مشکل دارم
به نظر شما چیکار کنم روش مطالعه این دو درس چطوره؟ -
یسنا حسینی دبیر نقش موثری رو داره...
-
ata mohseni یعنی راهی نیست که خودمو بکشم بالا بدون دبیر؟ چون من فعلا نمیتونم کلاس ثبت نام کنم
-
یسنا حسینی کلا با این درسا مشکل دارین؟منظورم پایه تون صفره؟
-
ata mohseni نه صفر که نیست ولی دبیر ریاضیم خیلیییی افتضاحه جوری که خیلی اشتباه داره و من مجبورم خودم درس رو یاد بگیرم ولی وقتی جایی رو متوجه نمیشم نمیتونم ازش بپرسم چون نمیتونه جواب بده. مبحث رو کامل یاد نمیگیرم
و این ریاضی روی فیزیکمم تاثیر گذاشته -
یسنا حسینی منم کل از این دو درس میترسیدم و دوس نداشتم و به مرور زمان درست شد و یاد گرفتم
پیشنهاد م به شما اینه که سخت نگیرین
از نظر من دبیر خیلی خیلی میتونه تاثیر داشته باشه که تو من داشت با استاد یاری ((دبیر خود آلا))واقعا دیدم نسبت به فیزیک عوض شد
-
یسنا حسینی خوب معلومه که دبیر تون باعث شده اینجوری بشه
-
ata mohseni مرسی از پیشنهادتون حتما از جزوه و فیلم هاشون استفاده میکنم
میشه بگید روش مطالعتون چطوره؟ -
یسنا حسینی خب فیزیک دو بخشه:حفظی و محاسباتی
تو فیزیک کتاب خیلی خیلی مهمه
راستشو بخوین روش مطالعه ی خاصی ندارم
من با فیلمای استاد داداشی رو میبینم و بعد میرم تست میزنممن با این روش نتیجه گرفتم و شما هم باید هر روشی رو امتحان کنید ببینین با کدوم نتیجه میگیرین
من با فیلمای استاد داداشی هم تو امتحانات تشریحی بالاترین نمره رو گرفتم هم تو تست زنی
-
یسنا حسینی سلام
خب حتما حتما در ریاضی از صفر تا صد ریلصی دهم آقای لکستانی استفاده کنید عالیه برای کنور آزمایشی هم از کارگاه نکته و تست ایشون حرف نداره
برای فیزیک هم صفر تا صد و نکنه و تست آقای کارزاریان رو حتما ببینید یه عالمه تست حل کردن
موفق باشید -
ata mohseni مچکرم موفق باشین
-
Yazdan Gonabadi ممنون بابت راهنماییتون
برای شروع هربار چندتا تست بزنم؟البته سرعتم تو حل تست کنده -
یسنا حسینی برای ریاضی سعی کنین یه معلمی که میتونین باهاشون مچ بشین رو انتخاب کنین، و طبق برنامه باهاشون پیش برین
روش خاصی نداره راضی خوندن، درسنامه رو با استاد کاملا متوجه بشین
بعدش برین سراغ تست زدن از کتابتون
خیلی سبز کتاب خوبی بود برامون
برا فیزیکم همینطور، با معلمتون درسنامه رو کامل بخونین،بعد یک روز یا دو روز، مباحث رو خودتون برا خودتون تدریس کنین(بدون نگاه کردن از جزوه)، بعد هرجاشو که ایردا داشتین یا ناقص فهمیده بودین رو از درسنامه نگاه کنین
بعد که تموم شد، برین سراغ تست زدن
برا فیزیک دهم هم میکرو گاج خیلی خوبه، خیلی سبزم تعریفشو شنیدم -
ادم خاکی سلام
فیزیک دهم تا جایی که یادم هست، اون اوایلش حالت های مواده که جامد و مایعو ... اینا بود، خب اینا حفظیاتین
یه خود فشار هست، که اولش یکم سختتون هست زدن تستاش
با فیلمای اقای کازرانیان و امثالهم میتونین یاد بگیرین
بعد لوله های u شکل هستش، که من توصیه میکنم، بخش فشار همایش طلایی نظام قدیم اقای طلوعی رو نگاه کنین، اونجا تو یکی دو سوال اون قسمت رو با تمام تیپ تستاش کامل یاد میدن
اخراشم قوانین ارشمیدسن که مفهومی و یکمی سخت هستن،نمیدونم الان براتون حذف کردن یا هنوزم هست
فشار هم اولش سخته براتون، بعد مدتی تست زدن دستتون میاد
منتها باید مفهوم سوالو خوب برا خودتون جا انداخته باشین
چون سوالاتی که با فصل فشار و گرما ترکیب میکنن میدن، سوالات سختی هستن و نیازمند درک بالایی از مفاهیم فشار و گاز ها هستن
اگر کتابتون میکرو باشه، با درسنامه اون هم میتونین خیلی اوکی شین -
amirh_hmyf مرسی از راهنماییتون
-
یسنا حسینی خواهش میکنم
-
یسنا حسینی اصلا به این جور مسائل فکر نکنید از کم شروع کنید و از چقدر میتوانید بعد کم کم کم کم زیاد کنید هم تست ها رو و هم ساعت مطالعه رو