الانم میشه کاری کرد؟ امیدی هست ؟ و ............... ( راهنمای شما در این 7 هفته باقی مانده تا کنکور )
-
-
-
ممنون
بچه ها تگ نشدن
@دانش-آموزان-آلاء -
از این تاپیک ها خسته شدیم
-
sonsy در الانم میشه کاری کرد؟ امیدی هست ؟ و ............... ( راهنمای شما در این 7 هفته باقی مانده تا کنکور ) گفته است:
@parastu23
عزیزم تو ام سال بعد این موقع دلیل این تاپیکارو درک میکنیواقعا وقتی انسان چیزیو بخواد میتونه بهش برسه
اینا چییه ایا در 7فته میشه در 40روز میشه یا 2هفته! -
@parastu23 همش حرف کلیشه ای هس! پزشکی در یک ماه
-
Mashlab313 در الانم میشه کاری کرد؟ امیدی هست ؟ و ............... ( راهنمای شما در این 7 هفته باقی مانده تا کنکور ) گفته است:
@parastu23 همش حرف کلیشه ای هس! پزشکی در یک ماه
واقعا میشه ولی بتونی روزی 13ساعت با کیفیت بخونی با عشق بخونی خیلی تست بزنی
-
@parastu23 نمیشه!! یک ماهه میخوای رتبت زیر2000کشور شه!!!!!
-
@parastu23 مردم چندین ماه 13 میخونن نمیتونن که(البته شاید روششو بلد نیستن) ولی در کل عرض میکنم
-
Mashlab313 در الانم میشه کاری کرد؟ امیدی هست ؟ و ............... ( راهنمای شما در این 7 هفته باقی مانده تا کنکور ) گفته است:
@parastu23 نمیشه!! یک ماهه میخوای رتبت زیر2000کشور شه!!!!!
به باور انسان وابستگی داره...مغز انسان دست کم نگیرین.
-
@parastu23 مردم چندین ماه 13 میخونن نمیتونن که(البته شاید روششو بلد نیستن) ولی در کل عرض میکنم
اینکه در 13ماه میخونن ولی قبول نمیشن به خیلی چیزا بستگی داره
-
@parastu23 خداوکیلی چه کسیو دیدین از صفر تو یک ماه رتبه بیاره!؟؟؟
درسته انسان اشرف مخلوقاته ولی دیگه ن با این طرز تفکر تخیلی!!
به عمل کار براید به سخندانی نیست -
@parastu23 خداوکیلی چه کسیو دیدین از صفر تو یک ماه رتبه بیاره!؟؟؟
درسته انسان اشرف مخلوقاته ولی دیگه ن با این طرز تفکر تخیلی!!
به عمل کار براید به سخندانی نیستخیلی هارو دیدیم که هم کار میکنن و هم میخونن
-
Mashlab313
این واسه یه دستس بعضیا هستن ک شل گرفتن و الان افسوس میخورن این مطلب برا اوناس ک بهشون امید بده ک هنوز وقت هست -
@parastu23 بستگی داره! تست کم! مستمر نخوندن! و/...
-
@parastu23 این جواب من نبود! رتبه کی اورد؟
-
@parastu23 بستگی داره! تست کم! مستمر نخوندن! و/...
بی کیفیت خوندن!!
-
@parastu23 این جواب من نبود! رتبه کی اورد؟
من دیدم
-
sonsy اره بابا!! مرده تو کانالش ادعا میکنه و افتخار میکنه ک برناتمه چیده برا قبولی در پزشکی با یکماه تلاش!
74/105