میتونم برسم؟
-
سلام دوستان من دانش آموز دوازدهم تجربی هستم
میخواستم بدونم اگه الان من راه ابریشمو تهیه کنم، میتونم برسم؟یا اگه نه از فرسنگ چند شروع کنم؟دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-کنکور-تجربی-1400 دانش-آموزان-آلاء
-
میخواستم بدونم اگه الان من راه ابریشمو تهیه کنم، میتونم برسم؟یا اگه نه از فرسنگ چند شروع کنم؟دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-کنکور-تجربی-1400 دانش-آموزان-آلاء
-
در مورد زیست و شیمی فقط میتونم نظر بدم
اگر روزی ۴ فیلم شیمی و ۴ تا زیست ببینی چرا که نه
فقط یکم تلاش بیشتر نیاز هست به نظر من که حتما میرسی
حالا منتظر نظر بقیه هم باش
Abolfazl Sattari -
در مورد زیست و شیمی فقط میتونم نظر بدم
اگر روزی ۴ فیلم شیمی و ۴ تا زیست ببینی چرا که نه
فقط یکم تلاش بیشتر نیاز هست به نظر من که حتما میرسی
حالا منتظر نظر بقیه هم باش
Abolfazl Sattariابوالفضل ریسی یدونه فیزیکو میخوام بگیرم یه شیمیو
اوکیه بنظرتون؟ -
دوستان لطفا پاسخ بدین :(((((((
-
Abolfazl Sattari بهتره از بقیه نپرسین میرسم یا نه به قولی همش به خودتون بستگی داره قطعا میتونین
ولی باید طوری برنامه ریزی کنین که دیدن زیاد فیلم ها اذیتتون نکنه
موفق باشین -
ابوالفضل ریسی یدونه فیزیکو میخوام بگیرم یه شیمیو
اوکیه بنظرتون؟Abolfazl Sattari در میتونم برسم؟ گفته است:
ابوالفضل ریسی یدونه فیزیکو میخوام بگیرم یه شیمیو
اوکیه بنظرتون؟Abolfazl Sattari اگر فقط دوتا رو میخوای بگیری که صددرصد میرسی
فقط تنها شرطش اینه که تداوم داشته باشه کارت -
Abolfazl Sattari یک ماه عید فیلمی منتشر نمیشه پس میتونی اون موقع جمع و جورش کنی ولی اگه مدرسه میری یعنی کلاس انلاین و امتحان های مدرسه فکر نکنم بتونی کامل ببینی
-
Abolfazl Sattari یک ماه عید فیلمی منتشر نمیشه پس میتونی اون موقع جمع و جورش کنی ولی اگه مدرسه میری یعنی کلاس انلاین و امتحان های مدرسه فکر نکنم بتونی کامل ببینی
-
aylar mo نه اصن تو هیچ کلاس مدرسه ای شرکت نمیکنم حاضر میزنم در میرم
-
aylar mo البته اگه پک راه ابریشم و بگیری نمیرسی اگه تک درس یا دو تا درس بگیری راحت میتونی
aylar mo یه فیزیک میخوام بگیرم یه شیمی
-
Abolfazl Sattari قطعا میرسی اکه فقط فیزیک و شیمی باشه من که زیست ندارم قطعا اون زیست خیلی زیاده
ولی تو رشته ریاضی سنگین ترین درس ما ریاضیات هست هر فرسنگ حدود ۸۰تا فیلم داره به غیر از پیش و پس ازمونولی شیمی و فیزیک هر فرسنگ ۴۵تا میانگین دارن یعنی هر فرسنگ باید شیمی و فیزیک ۸۰تا فیلم ببینی که باید برنامه ریزی کنی یعنی اکه. روزی ۶تا هم بیینی یعنی از هر کدوم ۳ تا میشه ۱۵ روز برا یه فرسنگ حدودا و الان ۵فرسنگ میشه ۷۵ روز یعنی دوماه حدودا که اگه بیشتر ببینی راحت تر میرسی و اون چزایی که بلدی و نمیخوای رو نبینی میتونی برسی تا عید باید تلاش کنی دوست عزیز ولی وقتی پیشرفت رو میبینی قطعا بیشتر میشه تلاشت سعی کن بیشتر تمرکزت رو تست های تسلط باشه
دقیقا روزی ۶ فیلم میشه ۱۵ روز برا یه فرسنگ که ۵تا فرسنگ میشه ۷۵ روز برنامه ریزی کن که حداقل از آخر همین هفته شروع کنی
-
Abolfazl Sattari فیزیک استاد طلوعی بگیر حجم تستای ۱۲ ام اش نسبتا متوسطه و راحت میتونی بزنی ولی فیزیک پایش تست زیاد تر داده مال دهم نسبت به دوازدهم و اینکه کلا با تستاش سیراب میشی
نظر من اینکه استاد طلوعی رو بگیر و قسمتای رشته ریاضی هم بهت میگه که نخونی البته اگه تجربی هستی -
Abolfazl Sattari اگه شرکت نمیکنی که میرسی
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد