زیست
-
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۹، ۱۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
تو کتاب خیلی سبز نوشته که در پرز فقط مخاط وجود داره ولی اقای موقاری توی راه ابریشم میگه در پرز روده زیر مخاط هم هست
الان کدوم درسته؟ -
سلام
تو کتاب خیلی سبز نوشته که در پرز فقط مخاط وجود داره ولی اقای موقاری توی راه ابریشم میگه در پرز روده زیر مخاط هم هست
الان کدوم درسته؟نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۹، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهaylar mo سلام ببخشید مخاط مجاری تنفسی رو میگید یا گوارش احتمالا اشتباه از شماست اینا فرق میکمن
-
aylar mo سلام ببخشید مخاط مجاری تنفسی رو میگید یا گوارش احتمالا اشتباه از شماست اینا فرق میکمن
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۹، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهYazdan Gonabadi مخاط لوله گوارش
صفحه 30 زیست دهم -
aylar mo سلام ببخشید مخاط مجاری تنفسی رو میگید یا گوارش احتمالا اشتباه از شماست اینا فرق میکمن
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۹، ۱۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهYazdan Gonabadi یعنی همون مخاط روده
-
سلام
الان کدوم درسته؟نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امیرمحمد یوسفوند بدتر شد که هم میگی هست هم میگی نیست
-
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط امیرمحمد یوسفوند انجام شدهامیرمحمد یوسفوند بدتر شد که هم میگی هست هم میگی نیست
در زیر مخاط که پرز نداریم.پرز در مخاط هست
-
در زیر مخاط که پرز نداریم.پرز در مخاط هست
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیرمحمد یوسفوند خب اقای موقاری گفته تو پرز مخاط و زیر مخاط داریم
-
امیرمحمد یوسفوند خب اقای موقاری گفته تو پرز مخاط و زیر مخاط داریم
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیرمحمد یوسفوند خب اقای موقاری گفته تو پرز مخاط و زیر مخاط داریم
تو پرز فقط مخاط هست.اگه تو شکل کتاب هم دقت کنید میفهمید که پرز های گوارش بخشی از لایه مخاطی هستن
-
امیرمحمد یوسفوند خب اقای موقاری گفته تو پرز مخاط و زیر مخاط داریم
تو پرز فقط مخاط هست.اگه تو شکل کتاب هم دقت کنید میفهمید که پرز های گوارش بخشی از لایه مخاطی هستن
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیرمحمد یوسفوند یعنی اقای موقاری اشتباه گفتن
-
امیرمحمد یوسفوند یعنی اقای موقاری اشتباه گفتن
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیرمحمد یوسفوند یعنی اقای موقاری اشتباه گفتن
من نمیدونم کجا گفتن.و حتما ایشون از من بهتر این موضوع رو بلدن.ولی من باتوجه به کتاب درسی گفتم
-
امیرمحمد یوسفوند یعنی اقای موقاری اشتباه گفتن
من نمیدونم کجا گفتن.و حتما ایشون از من بهتر این موضوع رو بلدن.ولی من باتوجه به کتاب درسی گفتم
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیرمحمد یوسفوند توی راه ابریشم گفته
-
امیرمحمد یوسفوند توی راه ابریشم گفته
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیرمحمد یوسفوند توی راه ابریشم گفته
خوب من قبلا استفاده میکردم.الان دیگه استفاده نمیکنم.وگرنه میدیدم و برا خودمم سوال میشد
-
امیرمحمد یوسفوند توی راه ابریشم گفته
خوب من قبلا استفاده میکردم.الان دیگه استفاده نمیکنم.وگرنه میدیدم و برا خودمم سوال میشد
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیرمحمد یوسفوند فرسنگ 1 جلسه 11
-
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی به نظر من باتوجه به کتاب لایه زیر مخاط پرز نداره
-
ولی به نظر من باتوجه به کتاب لایه زیر مخاط پرز نداره
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیرمحمد یوسفوند به نظر منم همینطوره
-
سلام
الان کدوم درسته؟نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۹، ۴:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهaylar mo
سلام
آقای موقاری هیچ وقت این حرف رو نزده
من هم صفر تا صد ایشون رو دیدم هم راه ابریشم -
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۹، ۴:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
در پرز فقط لایه مخاطیه
-
aylar mo
سلام
آقای موقاری هیچ وقت این حرف رو نزده
من هم صفر تا صد ایشون رو دیدم هم راه ابریشمنوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۹، ۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAli Nemati 0 شاید دقت نکردید
-
Ali Nemati 0 شاید دقت نکردید
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۹، ۱۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهaylar mo
شما در پرز فقط لایه مخاطی رو در نظر بگیرید