تغییرات کتاب زیست دهم
-
سلام من دانش آموز نظام قدیم هستم و قصد دارم 1401کنکور تجربی بدم در حال حاضر دارم فیلم های آموزشی زیست دهم ک توسط آقای موقاری در سال 97تدریس میشه رو میبینم خواستم بدونم آیا کتا زیست شناسی تغییر کرده ویدیو های جدیدتری رو دنبال کنم یا اینکه مشکلی نداره اگه با همون ویدیو های آقای موقاری پیش برم ممنون میشم جواب بدید
-
زهرا ظفری سلام مشکلی نداره همون ها رو ببینید با یه بررسی ساده بین دوکتاب میشه تفاوتها رو فهمید و بعد از اون میتونید از مباحث حذف شده رد بشید و یه سری مباحث اضافه شده رو هم از آقای ذبحی دنبال کنید
البته فکر کنم استاد اصلاحیه هم واسه فیلمها ضبط کردن
ولی بهتر از استاد موقاری پیدا نمیکنید😍 -
سلام من دانش آموز نظام قدیم هستم و قصد دارم 1401کنکور تجربی بدم در حال حاضر دارم فیلم های آموزشی زیست دهم ک توسط آقای موقاری در سال 97تدریس میشه رو میبینم خواستم بدونم آیا کتا زیست شناسی تغییر کرده ویدیو های جدیدتری رو دنبال کنم یا اینکه مشکلی نداره اگه با همون ویدیو های آقای موقاری پیش برم ممنون میشم جواب بدید
-
زهرا ظفری سلام
مطالب حذفی که هست ولی استاد موقاری کامل توضیح میدن حتی تو فیلم معرفی هم گفتن اصلاحیه اگر لازم باشه دارند..استاد ذبحی هم هستن که برای کتاب امسال فیلم ضبط میکنن...میتونید برای هر دو استاد رو ببینید و تفاوتها رو متوجه بشید😊