سوال از دهم(سلول،غشا و ماهیچه)
-
Amir Siavsh کدام دریچه مسیر نای را میبندد؟
هورمونی که باعث افزایش ترشح اسید معده میشود چه نام دارد؟؟؟
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۹، ۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط ata mohseni انجام شده@Behnaz-Hajizadeh
Setare Fff
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@همیار
z Gheibi -
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۹، ۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهata mohseni کدام دریچه ) اپی گلوت)
-
ata mohseni کدام دریچه ) اپی گلوت)
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۹، ۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهدیس فیروزی هورمونی که سبب افزایش ترشح اسید معده؟
-
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۹، ۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهata mohseni گاسترین باعث افزایش ترشح اسید معده میشود
-
ata mohseni گاسترین باعث افزایش ترشح اسید معده میشود
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۹، ۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهدیس فیروزی عالیی
ممنون
شما زیستو تا کجا خوندین؟ -
مهدیس فیروزی عالیی
ممنون
شما زیستو تا کجا خوندین؟نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۹، ۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهata mohseni خواهش تا فصل چهار گفتار دو
-
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۹، ۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سوالی نیست؟
-
ata mohseni خواهش تا فصل چهار گفتار دو
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۹، ۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط ata mohseni انجام شدهمهدیس فیروزی تو فیزیک راحت
پیچوندی
-
سوالی نیست؟
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۹، ۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهدیس فیروزی کدام بخش از دستگاه گوارش تنوع آنزیمی بیشتری دارد؟
-
مهدیس فیروزی کدام بخش از دستگاه گوارش تنوع آنزیمی بیشتری دارد؟
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۹، ۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهata mohseni یا معدس یا لوزالمعده
چون خیلی وقته زیست نخوندم من خیلی وقته امتحان ترمشو دادم یادم نیست فصل دو اخرین گفتارشو چک کن -
مهدیس فیروزی تو فیزیک راحت
پیچوندی
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۹، ۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهata mohseni کاری پیش اومد و اینکه دیدم بیامم شاید نتونستم نیومدم
-
ata mohseni کاری پیش اومد و اینکه دیدم بیامم شاید نتونستم نیومدم
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۹، ۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهدیس فیروزی جبرانش امتحان زیست من
-
مهدیس فیروزی جبرانش امتحان زیست من
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۹، ۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهata mohseni خخخ کی داری؟
-
ata mohseni خخخ کی داری؟
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۹، ۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهدیس فیروزی فردا
-
مهدیس فیروزی فردا
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۹، ۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهata mohseni اگه تونستم میام باشه
فعلا تا فردا -
ata mohseni اگه تونستم میام باشه
فعلا تا فردانوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۹، ۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهدیس فیروزی ساعت 14 تا فصل 4 گفتار 1
-
مهدیس فیروزی ساعت 14 تا فصل 4 گفتار 1
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۹، ۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهata mohseni ای بابا ۱۴ من سخته بیام بازم سعی میکنم
-
مهدیس فیروزی ساعت 14 تا فصل 4 گفتار 1
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۹، ۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
ata mohseni ای بابا ۱۴ من سخته بیام بازم سعی میکنم
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۹، ۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهدیس فیروزی آخرین امتحان ترممه
فقط این مونده -
ata mohseni
اپیگلوت
گاسترین معده