تفاوت سیاهرگ ها
-
سلام
تفاوت سیاهرگ باب کبدی و سیاهرگ فوق کبدی چیست؟
نقش روده ی کور چیست؟
بر اساس کتاب
ممنون
دهم
یازدهم
دوازدهم
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دریا دریایی
همیار[متن لینک](آدرس لینک) -
سلام
نقش روده ی کور چیست؟
بر اساس کتاب
ممنون
دهم
یازدهم
دوازدهم
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
دریا دریایی
همیار[متن لینک](آدرس لینک) -
سیاهرگ و نمیدونم نخوندم هنوز
نقش روده کور که شبیه غده لنفی هست یعنی گلبول سفید و این چیزا دارهaylar mo دهم هستی؟
سیاهرگ فصل 2 دهم -
aylar mo دهم هستی؟
سیاهرگ فصل 2 دهمata mohseni نه نظام قدیم بودم تغییر نظام دادم ومیدونم فصل 2 امروز میخونمش
-
سلام
نقش روده ی کور چیست؟
بر اساس کتاب
ممنون
دهم
یازدهم
دوازدهم
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
دریا دریایی
همیار[متن لینک](آدرس لینک)ata mohseni در سوال دهم ...زیست گفته است:
سلام
نقش روده ی کور چیست؟
بر اساس کتاب
ممنون
دهم
یازدهم
دوازدهم
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
دریا دریایی
همیاربستگی داره این دوتاسیاهرگو از چه لحاظ بخوای مقایسشون کنی ولی فرقی ندارن چون هردو سیاهرگن و همه ویژگی هایی که یه سیاهرگ باید داشته باشه رو دارند. سیاهرگ باب، سیاهرگیه که وارد کبد میشه و سیاهرگ فوق کبدی سیاهرگیه که از کبد خارج میشه
روده کور نقش خاصی نداره. ولی یه آپاندیس داره که توی ایمنی نقش داره و یه باکتری هم توی روده کور زندگی میکنه که با تجزیه ی سلولزی که ما نمیتونیم تجزیش کنیم، در ازاش بهمون ویتامین B12میده
-
ata mohseni در سوال دهم ...زیست گفته است:
سلام
نقش روده ی کور چیست؟
بر اساس کتاب
ممنون
دهم
یازدهم
دوازدهم
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
دریا دریایی
همیاربستگی داره این دوتاسیاهرگو از چه لحاظ بخوای مقایسشون کنی ولی فرقی ندارن چون هردو سیاهرگن و همه ویژگی هایی که یه سیاهرگ باید داشته باشه رو دارند. سیاهرگ باب، سیاهرگیه که وارد کبد میشه و سیاهرگ فوق کبدی سیاهرگیه که از کبد خارج میشه
روده کور نقش خاصی نداره. ولی یه آپاندیس داره که توی ایمنی نقش داره و یه باکتری هم توی روده کور زندگی میکنه که با تجزیه ی سلولزی که ما نمیتونیم تجزیش کنیم، در ازاش بهمون ویتامین B12میده
@m-sina بعد از جذب غذا چه فرقی باهم دارند؟
-
سلام
نقش روده ی کور چیست؟
بر اساس کتاب
ممنون
دهم
یازدهم
دوازدهم
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
دریا دریایی
همیار[متن لینک](آدرس لینک)ata mohseni
سلام یکی از تفاوت های سیاهرگ باب و سیاهرگ فوق کبدی اینه که خون سیاهرگ باب موادغذایی بیشتری داری (چون خون لوله گوارش (که این خون کلی مواد مغذی جذب کرده) قبل از اینکه بره به قلب وارد سیاهرگ باب کبدی میشه ، این سیاهرگ هم وارد کبد میشه و چیزایی مث گلوکز و ویتامین و آهن رو که جذب کرده میده به کبد
و این خون از طریق سیاهرگ فوق کبدی خارج میشه برای همین هست که میگیم خون سیاهرگ فوق کبدی مواد غذایی کمتری نسبت به باب داره) -
ata mohseni
سلام یکی از تفاوت های سیاهرگ باب و سیاهرگ فوق کبدی اینه که خون سیاهرگ باب موادغذایی بیشتری داری (چون خون لوله گوارش (که این خون کلی مواد مغذی جذب کرده) قبل از اینکه بره به قلب وارد سیاهرگ باب کبدی میشه ، این سیاهرگ هم وارد کبد میشه و چیزایی مث گلوکز و ویتامین و آهن رو که جذب کرده میده به کبد
و این خون از طریق سیاهرگ فوق کبدی خارج میشه برای همین هست که میگیم خون سیاهرگ فوق کبدی مواد غذایی کمتری نسبت به باب داره)@sara-haghighatrad این تو کتاب بود؟
-
@sara-haghighatrad این تو کتاب بود؟
ما این متن رو تو کتابمون داریم کتاب من چاپ ۹۶ (یعنی برا کنکور۹۹ بوده)
نمیدونم شما تو کتابتون دارید یا نه -
ata mohseni
و این خون از طریق سیاهرگ فوق کبدی خارج میشه برای همین هست که میگیم خون سیاهرگ فوق کبدی مواد غذایی کمتری نسبت به باب داره)@sara-haghighatrad
راستی علاوه بر اونایی که گفتم آمینو اسید هم به کبد منتقل میشه -
@sara-haghighatrad شما میتونین فردا کمکم کنین؟؟
-
@sara-haghighatrad شما میتونین فردا کمکم کنین؟؟
ata mohseni
چه کمکی؟ -
ata mohseni
چه کمکی؟@sara-haghighatrad امتحان زیست دهم
-
@sara-haghighatrad امتحان زیست دهم
ata mohseni
به نظرم این کار کمک کردن نیست
بهتره امتحانتون نتیجه تلاش خودتون باشه🌹
من تا قبل امتحانتون اگه جایی رو نیاز به توضیح دارید تا اونجایی که بلدم خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌷 -
ata mohseni
من تا قبل امتحانتون اگه جایی رو نیاز به توضیح دارید تا اونجایی که بلدم خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌷@sara-haghighatrad - در اسمز همانند انتشار تسهیل شده و برخالف انتقال فعال مولکول ها در جهت شیب غلظت جابه جا میشوند
آیا این جمله درست است؟ -
@sara-haghighatrad - در اسمز همانند انتشار تسهیل شده و برخالف انتقال فعال مولکول ها در جهت شیب غلظت جابه جا میشوند
آیا این جمله درست است؟ata mohseni
بله
به طور کلی این رو بدونید
اونایی که در جهت شیب غلظتن:
اسمز،انتشار تسهیل شده،انتشار
اونی که در خلاف جهت شیب غلظت :
انتقال فعال -
ata mohseni
بله
به طور کلی این رو بدونید
اونایی که در جهت شیب غلظتن:
اسمز،انتشار تسهیل شده،انتشار
اونی که در خلاف جهت شیب غلظت :
انتقال فعال@sara-haghighatrad – افزایش کربن دی اکسید و اکسیژن خون از عوامل موثر در تنظیم تنفس اند .آیا این جمله درست است؟
غدد ترشحی در لایه ...................... نای قرار دارند .
-
ata mohseni
من تا قبل امتحانتون اگه جایی رو نیاز به توضیح دارید تا اونجایی که بلدم خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌷@sara-haghighatrad چاقی و کم تحرکی سبب کاهش کدام مورد در خون میشود؟
الف ( نسبت HDL به LDL ب( LDL ج( کلسترول د( نسبت LDL به H -
@sara-haghighatrad – افزایش کربن دی اکسید و اکسیژن خون از عوامل موثر در تنظیم تنفس اند .آیا این جمله درست است؟
غدد ترشحی در لایه ...................... نای قرار دارند .
ata mohseni
جمله اولتون غلطه چون
افزایش co2 و کاهش اکسیژن تو تنظیم تنفس موثرند