7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
سوال از دهم(سلول،غشا و ماهیچه)
-
مهدیس فیروزی ساعت 14 تا فصل 4 گفتار 1
-
ata mohseni ای بابا ۱۴ من سخته بیام بازم سعی میکنم
-
-
مهدیس فیروزی آخرین امتحان ترممه
فقط این مونده -
ata mohseni
اپیگلوت
گاسترین معده -
ata mohseni
ایلین حیدرزهی
@Zt-D
@دهم@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
فردا زیست امتحان دارم از دهماین آخریشه به خدا((اینو دیگه بدم راحت میشم))
فردا کمکم میکنین؟
ایلین حیدرزهی :این آخرین امتحانمه قول میدم تو فیزیک کمک کنم فقط این زیستو کمک کن -
ata mohseni لوزالمعده
کدوم سوالات تون رو هنوز جواب نگرفته اید؟ -
z Gheibi – در یک فرد ، با ...................... شدن عضله ای که مهمترین نقش را تنفس آرام وطبیعی دارد ،..................
الف(مسطح ، جناغ سینه به عقب حرکت می کند ب(غیر مسطح ، باز شدن کیسه های هوایی تسهیل می شود
ج(غیر مسطح ، دنده ها به سمت باال و بیرون حرکت می کند د (مسطح ، مقدار از هوای جاری دمی در مجاری تنفسی باقی می ماند -
ata mohseni د جوابه
حالت مسطح میشه دم و غیر مسطح بازدم است -
ata mohseni در سوال از دهم(سلول،غشا و ماهیچه) گفته است:
z Gheibi ساده ترین ............... ، برجستگیهای کوچک وپراکنده پوستی هستند ، مانند ...................... ستاره دریایی
الف(آبششها ، آبششهای ب (ششها ، ششهای ج (نایدیسها ، نایدیسهای د (تنفس هوایی ، بادکنکهایسلام
الف -
ata mohseni الف
در متن کتاب اومده