زیست12 ویرایش
-

سلام دوستان چرا توی این تست گزینه2درسته؟
مگه توی همانند سازی اول پیوند هیدروژنی تشکیل نمیشه وبعد اون پیوند فسفو دی استر...پس حین ویرایش هم برای جداکردن یه نوکلئوتید باید پیوند هیدروژنی هم شکسته بشه
همیار دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش آموزان تجربی -

مگه توی همانند سازی اول پیوند هیدروژنی تشکیل نمیشه وبعد اون پیوند فسفو دی استر...پس حین ویرایش هم برای جداکردن یه نوکلئوتید باید پیوند هیدروژنی هم شکسته بشه
همیار دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش آموزان تجربیArefe Heydari آنچه در فرایند ویرایش شکسته می شود پیوند فسفودیاستر است نه هیدروژنی

-

همیار دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش آموزان تجربیArefe Heydari
مطمنی نمیشع گزینع۳؟:\ -
Arefe Heydari
مطمنی نمیشع گزینع۳؟:\ali s 1 گزینه3 بخاطر واژه آنزیم ها غلطه
-
Arefe Heydari آنچه در فرایند ویرایش شکسته می شود پیوند فسفودیاستر است نه هیدروژنی

z Gheibi براب انجام ویرایش و جداکردن یک نوکلئوتید پیوند هیدروژنی هم باید شکسته بشه وگرنه نوکلئوتید جدا نمیشه
-
ali s 1 گزینه3 بخاطر واژه آنزیم ها غلطه
Arefe Heydari در زیست12 ویرایش گفته است:
ی هلیکاز و ی دناپلیمراز خب،ممکن اولشه پس دنا پلیمرازم میشع گرف
-
Arefe Heydari در زیست12 ویرایش گفته است:
ی هلیکاز و ی دناپلیمراز خب،ممکن اولشه پس دنا پلیمرازم میشع گرف
ali s 1 دنا بسپاراز که پیوند هیدروژنی نمیشکنه
-
z Gheibi براب انجام ویرایش و جداکردن یک نوکلئوتید پیوند هیدروژنی هم باید شکسته بشه وگرنه نوکلئوتید جدا نمیشه
Arefe Heydari پیوند هیدروژنی باید شکسته شود اما به این کار فعالیت ویرایشی رنا بسپاراز نمی گویند متن کتاب که براتون گذاشتم را دقت کنید نوشته
به فعالیت نوکلئازی دنابسپاراز ( شکستن پیوند فسفودیاستر) که باعث رفع اشتباه می شود ویرایش میگویند -
Arefe Heydari پیوند هیدروژنی باید شکسته شود اما به این کار فعالیت ویرایشی رنا بسپاراز نمی گویند متن کتاب که براتون گذاشتم را دقت کنید نوشته
به فعالیت نوکلئازی دنابسپاراز ( شکستن پیوند فسفودیاستر) که باعث رفع اشتباه می شود ویرایش میگویندz Gheibi آهان متوجه شدم مرسییی🌺🌹🙏
-
z Gheibi آهان متوجه شدم مرسییی🌺🌹🙏
Arefe Heydari خواهش میکنم موفق باشید 🌷