زیست دهم فصل۲
-
Helen Alinia خواهش میکنم الان مشکل لوله گوارش حل شد؟
-
منظورم اینکه هر قسمت از این ۴ لایه اجزاش چجوی روهم قرار میگیرن؟ مثلا چجوری روی هم قرار میگیرن و یه لایه تشکیل میدن
-
منشن کنم؟
-
لایه ماهیچه ای و زیر مخاطی ساختار دقیقا مثله هم هستش چرا اینجوریه!؟ اون ماهیچه ای شد این زیر مخاطی
-
دوستان میشه لطفا به این سوالامم جواب بدید.
۱. باز آلی نیتروژن دار چیست؟(پورینی،دوحلقه ای چیه)
۲.لطفا هر چی تا الان درمورد انزیم و امینواسید و پروتئین یاد گرفتید بگید.
۳. کدوم درسته و چرا؟ ۱. مهم ترین گروه پروتئین ها انزیم ها هستند. ۲. انزیم ها اغلب پروتئنی اند ولی برخی غیر پروتئینی اند مثل ریبوزوم. ۳. اکثر انزیم ها پروتئین دارند.
۴.تو قسمت لیپید ها گفتیم تری گلسیرید و فسفولیپید یه گیلیسرول دارن. حالا این گیلیسرول یه مولکول الکل هستش؟
۵.یعنی چی انزیم ها چندبار مصرفن و اختصاصی اند؟
۶.تو ساختارATP گفتیم ۳تاPداریم. چرا یاخته وقتی انرژی میخایم یکی از اون پیوندهارو میشکونه؟ چرا اون یه دونه پیوند باقی مونده رو نمیشکونه؟
۷. اجزای سیتوپلاسم(شامل: سانتریول،ریبوزوم،مژک،تاژک) اینا چین؟
۸.تو ویژگی غشای پایه گفته که : مانع ورود مویرگ ها به بافت پوششی میشوند و ورود و خروج مواد به مویرگ هارا کنترل میکنند. من نمیفهمم این دوتا ویژگی ینی چی؟
۹.میشه انواع پروتئین هارو اینکه منفذ دار و بدون منفذ و کانال و پمپ و نشتی و دریچه دار و... توضیح بدین لطفا
وای چقد سوال پرسیدم -
لایه ماهیچه ای و زیر مخاطی ساختار دقیقا مثله هم هستش چرا اینجوریه!؟ اون ماهیچه ای شد این زیر مخاطی
Helen Alinia همهی اجزا و نکات را که برای ما نگفتن، بین ماهیچه ای و زیر مخاط خیلی فرقه مثلا ماهیچه ای خیلی ضخیم تر است و ماهیچه دارد و ....... نقش هاشون فرق داره صرف اینکه هر دو سست دارن و رگ خونی و اعصاب که شبیه هم نمی شوند بقیه اندام ها در سایر بافت ها هم سست و رگ و اعصاب هستند اما مثل هم که نمی شوند
اینکه هر لایه ای چه اجزایی داره و به چه ترتیبی قرارگرفته شده اند از کتاب حذف شده و لازم نیست بلد باشید همون نموداری که براتون گذاشتم کافیست
بازهم اگر اصرار دارید براتون یک نمودار از چاپ قدیمی کتاب بفرستم که مثل نمودار خودتونه -
Helen Alinia همهی اجزا و نکات را که برای ما نگفتن، بین ماهیچه ای و زیر مخاط خیلی فرقه مثلا ماهیچه ای خیلی ضخیم تر است و ماهیچه دارد و ....... نقش هاشون فرق داره صرف اینکه هر دو سست دارن و رگ خونی و اعصاب که شبیه هم نمی شوند بقیه اندام ها در سایر بافت ها هم سست و رگ و اعصاب هستند اما مثل هم که نمی شوند
اینکه هر لایه ای چه اجزایی داره و به چه ترتیبی قرارگرفته شده اند از کتاب حذف شده و لازم نیست بلد باشید همون نموداری که براتون گذاشتم کافیست
بازهم اگر اصرار دارید براتون یک نمودار از چاپ قدیمی کتاب بفرستم که مثل نمودار خودتونه -
z Gheibi ممنونم خیلی لطف کردید کاملا متوجه شدم
نه نیازی نیست بفرستید میگید حذف شده دیگه.
میشه لطفا هر وقت تونستید به ۹ تا سوالم جواب بدید؟Helen Alinia خواهش میکنم
خدا رو شکر که متوجه شدید
یک لطفی کنید، نه تا سوالات تون رو جدا جدا در موضوعات جداگانه بگذارید تا شلوغ نشود و بتونیم با کمک بچه ها با هم حلش کنیم چون دیدم هر کدوم صحبت زیاد داره -
چشم مرسی
-
چشم مرسی
Helen Alinia خواهش میکنم چشم تون بی بلا منتظرتون هستم