شهادتت مبارک عباس جان
-
navayedell در شهادتت مبارک عباس جان گفته است:
مهی جون
انقلاب ما همه چیزو با عزت میخواد وقتی دکتر رجایی میگن حاضریم یک نان را ۳۵ نفربخوریم اما تن به ذلت ندهیم
گیریم اینا درست باشه ک نیست
پاسپورت ایرانیا به آمریکا لغو شد
وزیر امور خارجمون دوساعت پشت درهای بسته موند و نذاشتن وارد جلسه بشه
پولهای ما مصادره شد توسط آمریکا
به مدافعان حرم توهین شد
حاجیان ایرانی شهید شدند و سفیر ایران رو زنده زنده قلبش رو درآوردن
زن ایرانیمون تو تفلیس لخت شد.
-
مهی جون عوضش من میرم با معلما و کارگرا و مستضعفین حرف میزنم و قبل اینک باهاشون حرف بزنم وضعیتشون میگ آقای روحانی چ بلایی سر کشور آورده
-
راستی سلام بر ابراهیمو خوندید؟؟؟
navayedell بنده خوندم ولی نمیدونم چرا در من اثر نداره! اصلا برام جذاب و جالب نبود! نمیدونم چرا؟
-
مهی جون عوضش من میرم با معلما و کارگرا و مستضعفین حرف میزنم و قبل اینک باهاشون حرف بزنم وضعیتشون میگ آقای روحانی چ بلایی سر کشور آورده
navayedell
.......... -
منظورم حرف زدن با ادمای پولدار نبود
منظورم حرف زدن با ادمایی بود که اثر برجام با چشم دیدن -
منظورم حرف زدن با ادمای پولدار نبود
منظورم حرف زدن با ادمایی بود که اثر برجام با چشم دیدنمهی جون رهبری گفتن تو جیب مردم اثرنداشته منم حرف غیر از حرف رهبرمو قبول ندارم
مسئله امروز مسئله اقتصاده -
navayedell بنده خوندم ولی نمیدونم چرا در من اثر نداره! اصلا برام جذاب و جالب نبود! نمیدونم چرا؟
Mashlab313 من جلد اولو دوباز خوندم دفعه اول جذاب نبود اما دفه دوم برعکس بود
-
دفتر برنامه ریزی عباس دانشگر