-
سلام
درمیان 118عنصر جدول دوره ای درآرایش الکترونی اتم چند عنصر خارجی ترین زیر لایه زیرلایه ای با L=0 است؟
من این سوال مشکل داشتم کسی میتونه جوابشئ بهم بگه
ممنون میشم -
سلام
درمیان 118عنصر جدول دوره ای درآرایش الکترونی اتم چند عنصر خارجی ترین زیر لایه زیرلایه ای با L=0 است؟
من این سوال مشکل داشتم کسی میتونه جوابشئ بهم بگه
ممنون میشم -
mahmood mirzaie
مطمئنی -
سلام بچها کی میتونه کمک کنه من تازه میخوام دهم شروع کنم بخونم هرچی کلیپ اقای گودرزی نگاه میکنم متوجه نمیشم قسمت تبدیل مشکل دارم حل مسائل فصل اول اانیشتینE=m.c2ازروی کلیپ نگاه میکنم گیج شدم نمیتونم حل کنم میشه یه نفر که بلده راهنماییم کنه ممنون میشم
Ya Sna
اولش منم این طور بودم بعدش با دیدن تست هاش مشکلم حل شد -
سلام بچها کی میتونه کمک کنه من تازه میخوام دهم شروع کنم بخونم هرچی کلیپ اقای گودرزی نگاه میکنم متوجه نمیشم قسمت تبدیل مشکل دارم حل مسائل فصل اول اانیشتینE=m.c2ازروی کلیپ نگاه میکنم گیج شدم نمیتونم حل کنم میشه یه نفر که بلده راهنماییم کنه ممنون میشم
-
Ya Sna
E=mc^2 حذف شده هاHelen Alinia رفته بیشتر بدانید ولی احتمالش هس که بدن
-
Ya Sna
E=mc^2 حذف شده هاHelen Alinia اره از کتاب درسی دهم حذف شده ولی اقای گودرزی مفصل در مورد این قسمت گفته
سلام روزتون بهخیر
آیا میتونیم اسید چرب و استر سه عاملی رو به تنهایی نوعی چربی بدونیم یا باید از متن کتاب به این شکل استنباط کنیم که چربی فقط به مخلوط این دوتا گفته میشه؟
پاسخنامهی تشریحی ماز این ابهام رو توی ذهنم ایجاد کرد وقتی که به چربی بودن یک استر سه عاملی اشاره شد و از این مورد ایرادی گرفته نشد
سلام
بچه ها من کتاب خیلی سبز داشتم بعد اونجا نوشته بود که ما پلی سیانو اتن رو در کل سیر شده در نظر میگیریم
الان تو موج آزمون نوشته پلی سیانو اتن به دلیل داشتن پیوند بین کربن و نیتروژن سیر نشده است
موج آزمون پلی استیرن روهم میگه سیر نشده است ولی خیلی سبز میگه سیر شده است
شما نظرتون چیه؟ کدومو درنظر میگیریم؟
@ریاضیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء