روش حل استوکیومتری
-
سلام
من تا الان برای سوالای استوکومتری از همون روش کتاب استفاده میکردم و الان که دارم همایش تفتان استاد طهرانی رو میبینم روششون فرق داره و خیلی سریع تره ولی توضیح ندادن
استاد طهرانی تو کدوم ویدیو روش حل رو توضیح میدن؟
اگر خودتون بلدین توضیح بدیناستاد گودرزی چطور؟
روش حل استوکیومتری ایشون فرق داره؟
و اگر اره کجا توضیح دادن؟ -
آقای صنیعی از روش کسر های پیش ساخته میرن فقط با این تفاوت که مثل آقای پویان نظر خط کسر ها رو نمی زارن توی صفر تا صد و طلایی شون هست توضیحش
-
سلام. روش کسرهای پیش ساخته منظورتونه؟
Mahdi Jafari 1
بله به ظاهر اسمش همونه -
سلام
من تا الان برای سوالای استوکومتری از همون روش کتاب استفاده میکردم و الان که دارم همایش تفتان استاد طهرانی رو میبینم روششون فرق داره و خیلی سریع تره ولی توضیح ندادن
و اگر اره کجا توضیح دادن؟amirmohammad shakeri سلام باید بگردید دنبال فیلم های صفر تا صد کنکورشون و تو بخش استوکیومتری دهم احتمالا توضیحش دادن
توی همایش طلایی هم هست احتمالا -
amirmohammad shakeri سلام تو صفر تا صدشون نیست ولی تو جلسه ی ۳ همایش طلایی شون هست خیلی روش خوبیه .
در ضمن اقای گودرزی با استوکیومتری کتاب می گن -
سلام
و اگر اره کجا توضیح دادن؟amirmohammad shakeri و در ضمن اقای پویان نظر با تناسب می رن که شبیه همون راه حل اقای صنیعی هست ولی راه حل اقای صنیعی خیلی سریع تره