اثرات هورمون ها بر بدن
-
ن حجم هوای مرده ثابت نیست ...
-
سلام
دوستان در تحلیل گزینه سوم این سوال گفته شده که اپی نفرین با گشاد کردن نایژک ها باعث افزایش حجم هوای مرده میشود. اما مگه حجم هوای مرده ثابت نیست؟؟!!

-
H_R آخه استاد موقاری گفتن چون نایژه ها غضروف دارن و تغییر حجم نمیدهند حجم هوای مرده ثابت است!
-
H_R آخه استاد موقاری گفتن چون نایژه ها غضروف دارن و تغییر حجم نمیدهند حجم هوای مرده ثابت است!
-
FaMi دقیقا واسه همین غضروف دار بودن نایژک ها هست ک میگم حجم تغییر میکنه مثلا ما در نایژک های بخش هادی هوا مرده داریم غضروف هم داریم پس حجم تغییر میکنه دیگه ...
-
H_R در اثرات هورمون ها بر بدن گفته است:
FaMi دقیقا واسه همین غضروف دار بودن نایژک ها هست ک میگم حجم تغییر میکنه مثلا ما در نایژک های بخش هادی هوا مرده داریم غضروف هم داریم پس حجم تغییر میکنه دیگه ...
نایژک غضروف نداره
@parisa-khany در اثرات هورمون ها بر بدن گفته است:
نایژک غضروف نداره
اوه بله من یه لحظهغضروف و ماهیچه در جا به جا گفتم ...
ولی بازم نایژک های بخش هادی ک دارای هوای مرده هستند قابلیت تغییر حجم دارن ک بر همین اساس میشه گفت هوا مرده هم تغییر میکنه -
@parisa-khany در اثرات هورمون ها بر بدن گفته است:
نایژک غضروف نداره
اوه بله من یه لحظهغضروف و ماهیچه در جا به جا گفتم ...
ولی بازم نایژک های بخش هادی ک دارای هوای مرده هستند قابلیت تغییر حجم دارن ک بر همین اساس میشه گفت هوا مرده هم تغییر میکنه -
H_R آخه هوای مرده به بخش مبادله ای نمیرسه. اما احتمالا همون قسمتی که نایژک های انتهایی هستن رو میشه در نظر گرفت!
FaMi در اثرات هورمون ها بر بدن گفته است:
H_R آخه هوای مرده به بخش مبادله ای نمیرسه. اما احتمالا همون قسمتی که نایژک های انتهایی هستن رو میشه در نظر گرفت!
بله همون قسمت میشه😉