b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
-
@parham720yahoo.com
مرسی داداش
رو همنا درس میده تو کلاس داداش ؟ -
سلام
درسنامه جلسه 17 الی 21 استاد آقاجانی (آپدیت جدید 2-11-94) (آپدیت ها از این پس به صورت هفتگی (جمعه ها) خواهد بود
ارسال توسط : سمیرا احمد کلهری /فردیس-کرج
جهت دانلود با لینک مستقیم اینجا کلیک کنید!
-
استاد اقاجاني تا قبل از عيد كل شيمي هاي دبيرستان را تدريس كامل ميكند.انشاالله به زودي نيز فيلمهاي جديد مياد رو سايت.نگران نباشيد
-
fatemeh آخه شیوه ی نتیجه گیری دبیرستان دانشگاه صنعتی شریف بر پایه ی اردوهای جمع بندی هست مخصوصا کلاس 2 که پایه ای تر هست نسبت به کلاس 1.
ببینید دبیرستان اردوی علمی زیاد می بره تو اردو دفترچه و برنامه میده و تقریبا روزانه 10 الی 12 ساعت مطالعه دارند.
الان همه بچه ها اردو بودند و تازه امروز اولین روز کلاس ها بود. دوباره عید اردوی علمی داریم که مهم ترین اردوی ماست و توش بچه ها کلی پیشرفت می کنند.
بعد از عید هم تو اردیبهشت یا خرداد هم یه اردوی علمی دیگه داریم.
طبیعتا تو ایام اردو کلاس برگزار نمیشه، اما احتمالا در اردوی عید یه سری کلاس های مرور سریع بر مطالب گذشته داشته باشیم که اگه اردو در دبیرستان باشه ضبط میشه و در سایت قرار گرفته میشه اگه نباشه به فیلم های جایگزین لینک میدیم.
البته اگه بتونیم برای بعضی درس ها مثل پارسال همایش هم برگزار می کنیم.
لطفا در مورد اردو و همایش و اینا الان سوال نکنید چند وقت دیگه که همه چی روشن شد، خودمون اطلاعیه می زنیم!
-
سلام
دوستان تدریس آقای آقاجانی بهتره یا دکتر شگیباییان؟ -
استاداقاجانی فوق العاده است....
-
mohamadreza به نظر من دکتر شکیباییان بیشتر مفهومی کار میکنن ولی من خودم با مهندس آقاجانی پیش میرم ...
تیپ سوالاتی ک مهندس آقاجانی حل میکنن خیلی خوبه
ولی دکتر شکیباییان کتابو دقیق بررسی میکنن و این خیلی خوبه من تا بتونم جلسات دکتر رو میبینم
نتخاب خیلی سخته دبیرا واقعا همشون عالین