شیمی آلی
-
سلام . خوب هستید؟
بچه ها یک سوالی داشتم این که : تعداد کل پیوند های کربن (چه یگانه و چه دوگانه) در آلکن ها ، n هست یا n_1 هستش؟
ممنون از وقتی که گذاشتید.
-
سلام . خوب هستید؟
بچه ها یک سوالی داشتم این که : تعداد کل پیوند های کربن (چه یگانه و چه دوگانه) در آلکن ها ، n هست یا n_1 هستش؟
این پست پاک شده! -
سلام . خوب هستید؟
Taha Yousefzadeh
سلام دوست عزیز
تعدادش n است
برای اینکه هیچ وقت یادتون نره میتونید از روش پایین بدستش بیارید
البته همونطور که خودتون گفتید این تعداد کلا پیوند کربن کربن است چه دوگانه چه یگانه
اگه فقط c_c این باشه میشه n-2
اگه هم فقط c=c باشه که کلا میشه یک پیوند ازش توی آلکن راست زنجیر داریم -
Taha Yousefzadeh
سلام دوست عزیز
تعدادش n است
برای اینکه هیچ وقت یادتون نره میتونید از روش پایین بدستش بیارید
البته همونطور که خودتون گفتید این تعداد کلا پیوند کربن کربن است چه دوگانه چه یگانه
اگه فقط c_c این باشه میشه n-2
اگه هم فقط c=c باشه که کلا میشه یک پیوند ازش توی آلکن راست زنجیر داریم@sara-haghighatrad
خیلی ممنونم از شما .فقط میگم من این متن کتاب میکرو رو اشتباه متوجه میشم یا اشتباه گفته شده؟
اینجا گفته شده که تعداد پیوندهای کربن_کربن ،(n_1) است ، از دبیرمون هم پرسیدم همین سوال رو و ایشون گفتند که تعداد کل پیوندها کربن (یگانه و دوگانه) در آلکن ،n_1 است.
آیا من بد متوجه شدم یا اشتباه از آن ها بوده؟
-
@sara-haghighatrad
خیلی ممنونم از شما .فقط میگم من این متن کتاب میکرو رو اشتباه متوجه میشم یا اشتباه گفته شده؟
اینجا گفته شده که تعداد پیوندهای کربن_کربن ،(n_1) است ، از دبیرمون هم پرسیدم همین سوال رو و ایشون گفتند که تعداد کل پیوندها کربن (یگانه و دوگانه) در آلکن ،n_1 است.
آیا من بد متوجه شدم یا اشتباه از آن ها بوده؟
نمیدونم
اینجارو نگاه کنید مثلا اتن
الان خب کربن کربن یک پیوند دوگانه داره
که در کل ۲ تا پیونده
که یعنی همون n
شاید یه جایی رو دارم اشتباه میکنم
شما الان مثلا توی اتن منظورتون دوتاپیوند بین کربن هست دیگه؟
اما من بازم می گردم چیزی پیدا کردم میگم -
سلام . خوب هستید؟
-
با توجه به اینکه توی آلکانا پیوند کربن کربن n-1 هست و توی آلکن ها یه پیوند اضافی وجود داره میشه n
مثلا پروپن میشه 3 تا
درمورد آلکین ها هم همینطوریه و اونجا دو پیوند اضافه دارن پس میشه n+1
مثلا بوتین میشه 5 تا
-
با توجه به اینکه توی آلکانا پیوند کربن کربن n-1 هست و توی آلکن ها یه پیوند اضافی وجود داره میشه n
مثلا پروپن میشه 3 تا
درمورد آلکین ها هم همینطوریه و اونجا دو پیوند اضافه دارن پس میشه n+1
مثلا بوتین میشه 5 تا
ممنون از همگی