شیمی ۱۱ پویانظر
-
-
-
-
Soheil Mo200 سلام وقت بخیر. ممکنه یه سری تغییرات داشته باشه. من جای شما باشم همین رو میبینم چون من خودم استادی بهتر از استاد پویان نظر نمیشناسم. ولی اگر براتون مهمه و حوصله ندارید تطبیق بدید با مباحث امسال، دوره یازدهم استاد گودرزی رو ببینید یا صفر تا صد استاد صنیعی
-
-
Soheil Mo200 سلام وقت بخیر. ممکنه یه سری تغییرات داشته باشه. من جای شما باشم همین رو میبینم چون من خودم استادی بهتر از استاد پویان نظر نمیشناسم. ولی اگر براتون مهمه و حوصله ندارید تطبیق بدید با مباحث امسال، دوره یازدهم استاد گودرزی رو ببینید یا صفر تا صد استاد صنیعی
Mahdi Jafari 1 صنیعی ناقصه گودرزی هم لاکپشتی ظبط میکنه
-
این سوالو باید از خود استاد بپرسین، یا از اینستا بهشون پیام بدین، یاهم اینکه خانوم مدیر ازشون بپرسن به شماهم بگن
@M-an -
Mahdi Jafari 1 صنیعی ناقصه گودرزی هم لاکپشتی ظبط میکنه
Soheil Mo200 دیگه به هر حال اموزش رایگانه. نمیشه انتظار داشت دبیر 24 ساعته توی استودیو باشه. بالاخره منبع درامدشون هست و همین ضبطایی رو هم که توی الا انجام میدن لطفشونه. اگر میخواید یه منبع مطمئن داشته باشید برای شیمی راه ابریشم اقای پویان نظر رو بگیرید که شیمی یازدهمشونم تازه داره شروع میشه با اون پیش بیایید. خیلی سریع ضبط میشه و کلی هم تست حل میشه توش
-
این سوالو باید از خود استاد بپرسین، یا از اینستا بهشون پیام بدین، یاهم اینکه خانوم مدیر ازشون بپرسن به شماهم بگن
@M-anSoheil Mo200 @ اینستا ندارم
-
Soheil Mo200 فکر نکنم ایشون خیلی کامل و جامع و کاربری تدریس میکنن تغیبرات کتابتو تدرسشون خلل ایجاد نمیکنه مطمئن باشید
من پارسال فقط با ایشون تونستم شیمی رو ۲۰ بگیرم