امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سوال از بچه های راه ابریشم
-
سلام به همه. امیدوارم حالتون خوب باشه و ازمون جمع بندی نیم سال اول رو به خوبی گذرونده باشید.
رفقا من حداقل در رابطه با خودم احساس میکنم که دارم اشتباه از راه ابریشم استفاده میکنم. حجم فیلم ها بالا هستش و با اینکه تستارو هم یه بخشیشو حل میکنم توی ازمون نمیتونم تستارو خوب جواب بدم.
این تاپیک رو زدم چون فکر میکنم خیلی خوب میشه اگر روش استفادتون از راه ابریشم رو به اشتراک بزارید. مثلا من خودم تا فرسنگ 2 فیلمارو با سرعت عادی میدیدم ولی از فرسنگ 2 به بعد رو سرعت 1.5 میبینم خیلی سرعتم بهتر شده.ولی حالا در کل ممنون میشم اگر یه توضیح بدید که مثلا تا الان همه فیلمارو دیدین؟همه تستارو حل کردید؟ روزی چقدر برای فیلما زمان میزارید و توی این زمان چند تا فیلم میبینید؟
یا اینکه مثلا فقط تستای بانک تست رو میزنید یا سراغ کتاب تستم میرید؟
ممنون میشم تجربیاتتون یا نکاتی که فکر میکنید به من یا بقیه بتونه کمک کنه رو به اشتراک بزارید
@دوازدهم @ریاضیا @تجربیا @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @راه-ابریشمی-ها-زیست @راه-ابریشمی-ها-شیمی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
-
من فیلما رو میزارم روی دور 2x ولی خب نباید چشم از جزوه بردارید
بنظرم اگه میخوایید در ازمون نتیجه بگیرید همه تستا رو باید حل کنید
من فقط تست های راه ابریشم رو میزنم
بنظرم اگه تست هارو توی جزوه ننویسید در وقت خیلی صرفه جویی میشه منظورم اینه فیلم تست هارو پلی کنید قبل حل استاد خودتون حل کنین روی چرک نویس بعد حل استاد رو یا ببینید یا بزنید جلو تا گزینه مشخص بشه -
Amir Ezadpanah درسته. خیلی ممنونم. یعنی شما تستایی که ستاره دار نیستن رو هم حل میکنید درسته؟
-
فک کنم اکثر بچه ها همین مشکل شما رو دارن...ای کاش میتونستیم نحوه استفاده درست از ابریشم رو یاد میگیرفتیم چون واقعا الان فرصت آزمون و خطا نداریم و این اصلا خوب نیست که توی هر فرسنگ با ایده متفاوت درس بخونیم و در پایان بفهمیم که اون ایده درست نیست...
-
سیدمحمد مهدی حسن زاده دقیقا حرفتون کاملا درسته. M.an
-
M.an بله خانم مدیر همرو نگاه کردیم ولی یه مساله ای هستش. اساتید از دید حرفهای به این قضیه نگاه میکنن و تا حدودی یکم توضیه هایی که توی لایوا داشتن انتزاعی بود. مثلا اقای پویان نظر گفتن 2 ساعت وقت بزارید 3 تا فیلم رو ببینید در صورتی که من فکر نمیکنم کسی بتونه همراه با نوشتن جزوه 3 تا فیلم رو ببینه اون هم توی 2 ساعت. روی همین حساب یکم گیج هستیم و حالا امیدوارم بچه ها بیشتر مشارکت کنن ببینیم اشتباه کارمون کجاست.
-
این پست پاک شده!
-
Mahdi Jafari 1 آره با دیدن لایوها باز هم نتونستیم به برنامه منطقی دست پیدا کنیم...هنوز هم که هنوزه گیج و سردرگم هستیم...تازه وقتی که برنامه مطالعاتی آزمون های آزمایشی رو دریافت میکنیم میفهمیم که برنامه ما با برنامه اصولی و رایج تطبیق نداره...
-
Mahdi Jafari 1 سلام من ریاضی و زیست راه ابریشم دارم. توی ریاضی بنظرم حتما حتما اول کامل دوره صفر تا صد دیده باش!!! مخصوصا بخش حل تست که تست های عالی استاد انتخاب کردن و حل میکنند. در رابطه با زیست هم که جزوه استاد مقاری با فیلما پیش برو بعد تست ها.
توی ریاضی تست دیگه نمیزنم فعلا چ.ن تست های زیادی داره حل میشه. -
Amir Ezadpanah مگه جزوه و تیتارو نمیشه پرینت گرفت؟؟ ینی باید دونه دونه بنویسیم تو دفتر تا داشته باشیم؟ من میخوام بخرم راهنمایی کنید
-
Setare Rezai چرا دوست عزیز. همه چیز جزوش هست
-
سلام
هرپک راه ابریشم شامل چ درسایی میشه ؟؟و اینکه جزوه هم داره؟ -
Mahdi Jafari 1
چخبرته باوا
من تو دو ساعت چهارتا فیلم شیمی رو میبینم
جزوه نوشتن نمیخواد که -
Setare Rezai
خوده الا پی دی اف جزوه هارو میده -
Amir Ezadpanah اره بعضی وقتا نمیخواد ولی جواب سوالا رو که لازمه بنویسی. مثالایی که تو جزوه هست جوابشونو باید نوشت دیگه. فیلم سینمایی نیست که 4 تا ببینی تو 2 ساعت. خود استاد طلوعی درسنامه هاشون بیشتر مواقع نیاز به تکمیل داره یعنی کلی نکات اضافی گفته میشه که توی جزوه نیست.
یا مثلا اقای پویان نظر به مسائل که میرسه بعضی جاها 2 3 تا مثال اضافه بر جزوه حل میکنه. اینا نوشتنشون زمانبره دیگه -
از من میشنوین
درسنامه رو کامل و دقیق ببینین
بعد مثال تشریحی یا آسون مثل ابی قلمچی و اینا
بعد از اون
بعد هم یه کتاب تست داشته باشین و خلاص
اخه الان هر فرسنگ اقای ثابتی واس رشته ریاضی به غیر از آموزی ها 500 تا داره نرمال دیگه
آخه کی میخاد اونا رو ببینه -
alireza hoseyni
البت قبل تست های کتاب تست حتما حتما
ستاره دار ها رو ببینید و بزنیدخیلی خوبن اونا -
-