شروع از دی ماه
-

سسلام رفقای آلایی ماهم:smiling_face_with_heart-eyes: :crescent_moon: :gem_stone: :heart_suit:
احوالات شریفتون چطوره:smiling_face_with_halo: :blue_heart: :blue_heart:
دی ماه هم داره تموم میشه:sleeping_face: :sleeping_face:
شاید هنوز بعضی بچه هایی باشن که منتظر فردا باشن برای شروع جدید و خفن و دوباره:face_with_tears_of_joy: :blue_heart:
بچه ها تایمتون داره میره و کنکور داره میاد:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:
یا شایدم شروع کردی و وسط های راه خسته شدی:face_with_open_mouth: :face_with_open_mouth:
دنبال انگیزه بودم وقتم هدر دادم و توی نت گشتم این مطلب رو پیدا کردم:winking_face: :face_with_tears_of_joy: گفتم اینجا با خانواده آلاییم به اشتراک بزارم:face_savoring_food:خب بریم سراغ انواع گونه های کنکوری ها:face_with_tears_of_joy:
:sparkles: افرادی که از ابتدا با ثبت نام در یک آزمون آزمایشی از تابستان به طور منظم و جدی با برنامه آزمون ها به جلو حرکت می کنند.:smiling_face_with_sunglasses: خیلی از این افراد در اواسط راه از نتایج کسب شده دلسرد می شود و به دلایلی مدتی از مطالعه دور می شود و بسیار برایشان هضم این موضوع که وقت از دست رفته باز نمی گردد سخت است و در اثر عذاب وجدان از دست دادن فرصت دیگر تمایل به مطالعه ندارند. :shushing_face:
:sparkles: عده ای دیگر افرادی هستند که به دلایل مختلف دیر شروع به مطالعه می کنند و استارت جدی خود را برای موفقیت در کنکور دیر می زنند.:sneezing_face:
اما سوالی که این داوطلبان دارند این است که آیا امکان دارد که به رقبایی که از تابستان شروع کرده اند برسیم؟:face_with_head-bandage:
آیا موفق می شویم؟ مگه میشه؟ چطور دوتا پایه و دو تا پیش رو تو این زمان اندک که خیلی از رقبا مطالعه را شروع کرده اند بخوانیم و به بودجه بندی کامل کنکور برسیم و ....
:dizzy_face: :dizzy_face:

خب خب حالا چیکار کنیم:crying_face: :face_with_tears_of_joy: بیا شروع کنیم :relieved_face: :raised_hand_light_skin_tone:
اولا که بزرگترین اشتباه این است که بخواهیم خود را با دیگران مقایسه کنیم مثلا ساعات مطالعه و تعداد تست هایی که برای دروس اختصاصی و عمومی میزنیم را با دیگران مقایسه کنیم. بهترین مقایسه افراد مقایسه هر فرد با خودش است. همین که هفته ای 20 تست بر تعداد تست ها و یا مثلا 1 ساعت بر ساعات مطالعاتی هفته گذشته خود بیافزایید بهترین نوع مقایسه است. دوما توجه داشته باشید که هیچ وقت دیر نیست فرصت مناسبی تا کنکور باقی است.:beaming_face_with_smiling_eyes:
برای موفقیت در کنکور باید عزم راسخ داشته باشید و اشتیاق سوزان به موفق شدن و ایمان به خود که این عوامل از مهم ترین ارکان موفقیت در کنکور سراسری است. باور کنید که اصلا دیر نشده است اگر از همین حالا مطالعه را به طور جدی و با برنامه آغاز کنید موفقیت شما حتمی خواهد بود.:nerd_face: :nerd_face:
برای موفقیت و تمایز پیدا کردن نسبت به رقبای خود باید در این ماه ها تلاش خود را دو چندان کنید و با سرعت بیشتری به پیش روید. باز هم یاد آوری می کنیم که مهم ترین رکن ها برای موفقیت این است که با عزم راسخ و اشتیاق سوزان و ایمان به خود و راهی که انتخاب کرده اید به پیش روید و از مقایسه کردن خود با دیگران خودداری کنید و این را به خاطر داشته باشید که تنها ترین رقیب شما خودتان هستید و باید تلاش کنید هر هفته نسبت به هفته قبل از خود پیشرفت داشته باشید. یادتان باشد که هیچ وقت برای شروع کردن دیر نیست.:relieved_face:

کوتاهی های که در گذشته کردید را فراموش کنید، خودتون را بخاطر اون کوتاهی ها ببخشید، و بذارید به آرامش ذهنی برسید…:smiling_face_with_heart-eyes:
اگر می خواهید به آینده موفقیت آمیز برسید باید گذشته خود را فراموش کنید…:smiling_face:
دیروز تو در دیروز ماند…:smiling_face_with_halo:
اگر از خودت راضی نبودی روزت رو با فکر به گذشته خراب نکن:winking_face:
باید پا رو ترس هامون بزاریم:smiling_face_with_halo:
به دنبال یک تضمین برای رسیدن به هدف نباید باشیم
چون هیچ تضمینی در کار نیست…:winking_face:دوست دارم حرکت کنی برای اهدافت:winking_face:
باور کن میتونی موفق بشی؛ تو فقط باید حرکت کنی وظیفه تو تلاش کردنه:winking_face:با برداشتن قدم های کوچک اما متوالی هست که میتونی دنیاتو رو تغییر بدی:winking_face:
اما اگر بنشینی و از خدا بخوای خدا راه رو بهت نشون بده و بعد حرکت کنی؛ باور کن هرگز هیچ اتفاقی نمیفته:smiling_face_with_halo:انقدر به نتیجه ای که جز استرس و اضطراب برای تو چیزی نداره فکر نکن:smiling_face:
به جاش به این فکر کن که چجوری میتونی امروزت رو از دیروزت بهتر کنی:smiling_face_with_heart-eyes:چقدر به خدا اعتماد داری چقدر به چیزی که نمیبینمش لمسش نمیکنی ایمان داری:smiling_face_with_halo:
اعتماد به نفس واقعی یعنی زمانی که هیچ نشونه ای از موفقیت نمیبینی حرکت میکنی ولی تو دلت درونت باور داری که یکسری اتفاقات خوب بالاخره برای تو میفته:star-struck:
باور داری که خداوند با توئه و تو رو تنها نمیزاره:smiling_face_with_halo:
باور داری که خدا تو رو میبینه و بهت کمک میکنه:smiling_face_with_halo:تنها با قدم برداشتنه که نتایج به وجود میاد:winking_face:
ایمان یعنی اینکه حرکت کنی:winking_face:
باور یعنی تلاشت رو از روز قبل بیشتر کنی:winking_face:در هر شرایطی به سمت خواسته هات حرکت کن:winking_face:
نخواه که راه روشن بشه و همه ابزار و شرایط برای تو فراهم بشه و بعد حرکت کنی:smiling_face_with_halo:
نخواه مشاور و معلم و دوست و و و به تو تضمین موفقیت بدن بعد حرکت کنی:winking_face:رفیق همیشه باید حرکت کنی:smiling_face_with_halo:
همیشه باید ایمان داشته باشی که خدا پشتته:smiling_face_with_heart-eyes:
از چی میترسی وقتی فرمانروای کائنات همراه توئه و عاشق اینه که تو موفق بشی خوشبخت بشی:smiling_face_with_sunglasses:همین الان از نو شروع کن، امروز، اینجا، این لحظه، این ثانیه….:winking_face:
تجربیا:sparkles:
-
-
ببخش میدونم اسپم میشه ولی باید بگم
دخترمم مرسی که به فکر بقیه هم هستی🌱🌹❄
موفق باشی انشاالله🤩🤩🌹🌹❄❄@ermia-mirzakhani :sparkles: :gem_stone:
سسلام :grinning_face_with_smiling_eyes: :sparkles: :sparkles:
خاهش میکنم لطف دارید شما:smiling_face_with_heart-eyes: :rose: :rose: :rose: :rose:
:seedling: :seedling: :seedling: :sparkles: :seedling: :sparkles:
همچنین خودتون پدر:see-no-evil_monkey: :rose: :sparkles: :grinning_face_with_sweat: :folded_hands_light_skin_tone: :sparkles:- :water_wave: :gem_stone::sparkles:
-
سلام دوستان،من تازه واردم
امسال کنکور تجربی دارم و اصلا دستو دلم به درس خوندن نمیره،لطفا کمک کنید😔
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
تجربیا
همیار
دوازدهم -
سلام دوستان،من تازه واردم
امسال کنکور تجربی دارم و اصلا دستو دلم به درس خوندن نمیره،لطفا کمک کنید😔
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
تجربیا
همیار
دوازدهمZeinab Siri
سلام
خوش اومدید
چون به مطالعه عادت نکردید. برای خودتون عادت بسازید.
خیلیا وقتی میخوان به چیزی عادت کنن اولش مغز باهاش مقابله میکنه(برای مثال زود خسته میشه، خوابش میگیره،همش دوست داره از پشت میز بلند بشه و...)
۷_۱۰ روز هرطور شده تایمی که دوست دارید (البته از کم شروع کنید)رو مطالعه کنید (تو این مدت هرطور شده این کار رو بکنید به قول طرف میگه گریه کن و درس بخون) اینجور براتون عادت میشه. عادت های دیگه هم همینطوره ، مثل سحرخیزی که چند روز اگه سر ی تایم خاص از خواب بلند بشید دیگه عادت میکنید و بعضی مواقع دیگه نیاز به آلارم هم ندارید
در افزایش تایم مطالعه ، همونطور که میدونید استفاده از گوشی خیلی ضرر رسونه. میتونید با برنامه سم زدایی دیجیتال یا برنامه های مشابه گوشییتون رو در تایم های خاصی قفل کنید.یا اینکه به یکی از اعضای خانوادتون بدید. -
Zeinab Siri
سلام
خوش اومدید
چون به مطالعه عادت نکردید. برای خودتون عادت بسازید.
خیلیا وقتی میخوان به چیزی عادت کنن اولش مغز باهاش مقابله میکنه(برای مثال زود خسته میشه، خوابش میگیره،همش دوست داره از پشت میز بلند بشه و...)
۷_۱۰ روز هرطور شده تایمی که دوست دارید (البته از کم شروع کنید)رو مطالعه کنید (تو این مدت هرطور شده این کار رو بکنید به قول طرف میگه گریه کن و درس بخون) اینجور براتون عادت میشه. عادت های دیگه هم همینطوره ، مثل سحرخیزی که چند روز اگه سر ی تایم خاص از خواب بلند بشید دیگه عادت میکنید و بعضی مواقع دیگه نیاز به آلارم هم ندارید
در افزایش تایم مطالعه ، همونطور که میدونید استفاده از گوشی خیلی ضرر رسونه. میتونید با برنامه سم زدایی دیجیتال یا برنامه های مشابه گوشییتون رو در تایم های خاصی قفل کنید.یا اینکه به یکی از اعضای خانوادتون بدید.Hhh Hh درسته آخه مشکل اینه که من سال گذشته کنکور دادم،درست نمیخوندم..نظم نداشتم،خب درسته کامل نمیخوندم اما روزی ۲یا ۳ساعت رو میخوندم...از مهر تا حالا میخوام شروع کنم اما انگار باوری واسم وجود نداره که بخواد مشوقم باشه و هدایتم کنه(و میدونم که اگر نخونم بعدها سخت پشیمون میشم)،از طرفیم فشار خانواده هست و حتی اگه خودمم رغبتی نداشته باشم "باید" بخونم و ازون طرف عذاب وجدان دست از سرم بر نمیداره،در ظاهر چیزی نمیگم و حالت عادی دارم اما از درون خودخوری میکنم و دائم از دست خودم عصبیم و ناراحتم،مشکلیم با سحرخیزی ندارم،صبح برای نمازم همراه با اذان بیدار میشم و نمازم رو میخونم اما بلافاصله بعد از خوندن نمازم میرم میخوابم
-
Hhh Hh درسته آخه مشکل اینه که من سال گذشته کنکور دادم،درست نمیخوندم..نظم نداشتم،خب درسته کامل نمیخوندم اما روزی ۲یا ۳ساعت رو میخوندم...از مهر تا حالا میخوام شروع کنم اما انگار باوری واسم وجود نداره که بخواد مشوقم باشه و هدایتم کنه(و میدونم که اگر نخونم بعدها سخت پشیمون میشم)،از طرفیم فشار خانواده هست و حتی اگه خودمم رغبتی نداشته باشم "باید" بخونم و ازون طرف عذاب وجدان دست از سرم بر نمیداره،در ظاهر چیزی نمیگم و حالت عادی دارم اما از درون خودخوری میکنم و دائم از دست خودم عصبیم و ناراحتم،مشکلیم با سحرخیزی ندارم،صبح برای نمازم همراه با اذان بیدار میشم و نمازم رو میخونم اما بلافاصله بعد از خوندن نمازم میرم میخوابم
Zeinab Siri
بنظرم علاوه بر اون چیزی که اول گفتم(ساخت عادت)
هدفه که خیلی مهمه
اگه آدم بخواد هروقت که انگیزه گرفت (که خیلی وقتا اینجور نیست) درس بخونه یا کاری انجام بده اصلا به جایی نمیرسه.
بیا ی کاری کن، برای من جواب داده.امیدوارم برای شما هم همینطور باشه
ی جدول مثل این پایینی برای خودت رسم کن و درون شبکه ها بنویس: ازت ناامیدم(افراد ، شرایط و چیزایی ک بهت انرژی منفی میده که دیگه بهشون فکر نکنی)
چرایی من( خیلی مهمه: اینجا هدفت رو مینویسی و چرا این هدف رو میخوای مثلا اینجا نوشتم خوش حال کردن پدر و مادرم)
تا یادم بمونه(در اینجا هر کاری که برای هدفت انجام میدی رو بنویس .برای مثال امروز ۱ ساعت از گوشی استفاده نکردم و ...)
این کار را رو انجام میدیم که چی بشه؟؟ برای اینه که هر چند وقت یک بار بهشون نگاه کنی و یادت بیاد که چرا هدفت رو انتخاب کردی و چکار هایی برای هدفت انجام دادی.اینجور خودت برای خودت انگیزه میسازی
و درآخر ی چرخه موفقیت برای خودت بساز.
تو وقتی تو ی چیزی شکست میخوری برای مثال امروز رو درس نخوندی بیشتر ناامید میشی و همینجور این چرخه ادامه پیدا میکنه و میشه چرخه شکست ولی وقتی یکم پیشرفت کنی بیشتر امید پیدا میکنی و دوست داری که روز بعد بیشترش کنی. به این میگن چرخه موفقیت.
پس از حالا شروع کن ....
عذرخواهی میکنم زیاد صحبت کردم
امیدوارم براتون مفید بوده باشه -
Zeinab Siri
بنظرم علاوه بر اون چیزی که اول گفتم(ساخت عادت)
هدفه که خیلی مهمه
اگه آدم بخواد هروقت که انگیزه گرفت (که خیلی وقتا اینجور نیست) درس بخونه یا کاری انجام بده اصلا به جایی نمیرسه.
بیا ی کاری کن، برای من جواب داده.امیدوارم برای شما هم همینطور باشه
ی جدول مثل این پایینی برای خودت رسم کن و درون شبکه ها بنویس: ازت ناامیدم(افراد ، شرایط و چیزایی ک بهت انرژی منفی میده که دیگه بهشون فکر نکنی)
چرایی من( خیلی مهمه: اینجا هدفت رو مینویسی و چرا این هدف رو میخوای مثلا اینجا نوشتم خوش حال کردن پدر و مادرم)
تا یادم بمونه(در اینجا هر کاری که برای هدفت انجام میدی رو بنویس .برای مثال امروز ۱ ساعت از گوشی استفاده نکردم و ...)
این کار را رو انجام میدیم که چی بشه؟؟ برای اینه که هر چند وقت یک بار بهشون نگاه کنی و یادت بیاد که چرا هدفت رو انتخاب کردی و چکار هایی برای هدفت انجام دادی.اینجور خودت برای خودت انگیزه میسازی
و درآخر ی چرخه موفقیت برای خودت بساز.
تو وقتی تو ی چیزی شکست میخوری برای مثال امروز رو درس نخوندی بیشتر ناامید میشی و همینجور این چرخه ادامه پیدا میکنه و میشه چرخه شکست ولی وقتی یکم پیشرفت کنی بیشتر امید پیدا میکنی و دوست داری که روز بعد بیشترش کنی. به این میگن چرخه موفقیت.
پس از حالا شروع کن ....
عذرخواهی میکنم زیاد صحبت کردم
امیدوارم براتون مفید بوده باشهHhh Hh چشم حتما انجامش میدم،خیلی ممنونم که کامل و واضح توضیح دادید🥰
-
Hhh Hh چشم حتما انجامش میدم،خیلی ممنونم که کامل و واضح توضیح دادید🥰
Zeinab Siri خواهش میکنم🌺